Bizdede çok ıfaktan başladı ama tüyleri kısaCanım bunu kullanıyoruz tüy dökümü çok azaldı mevsimsel galiba. Bı ara hiç taratmiyodu şimdi yatiyo tara diye çok seviyo
Büyümüştür artıkBizdede çok ıfaktan başladı ama tüyleri kısa
Evet büyüyor yaaaBüyümüştür artık
teşekkürler mia :) zaman yönetimini bir türlü beceremiyorum o yüzden işlerim yetişmiyor, çok telefona bakıyorum, akşam da işlerim eve kalığı için gergin oluyorum, çocuklarla istedğim gibi vakit geçiremiyorum, buna önerin olur mu, bir tokatla kendime gelmem lazım sanırım her gün farkında olarak bitiriyorum ama sabah yine aynıyımYazının devamı...
Tabi düzensizlik için de bir düzen oluşuyor yine de
Ama hep bir koşuşturmaca oluyordu aradığımı bulamıyordum.
Sanki normal hayata hiç vaktim yokmuş gibiydi.
Ve nerden başlasam bilmiyordum.
Kendimi sıfırdan inşaa etmeye karar verdim.
Ben buna sıfırlamak diyorum ozelliklerinizi sevdiğiniz sevmediğiniz aklınıza gelen herseyi düşünmek kabul etmek ve tekrar hayata dönmek
Revizyon etmek denetlemek gibi benliğimizi.
Çalışırken tüm masamı temizleyip her şeye baştan başladım okudum öğrendim ve her konuyu öğrenmeye çalıştım ajanda oluşturdum notlar aldım. Ve adım adım ilerledikçe daha çok motive oldum. Bu toparlanma süreci birkaç ay sürmüştü
Bir günde olmuyor zamanla ilerledikçe daha iyiye gittiğini gördükçe rutinlere dönüşüyor sonrasında.
Bir konu daha var direk sonuca odaklaniyoruz.
Oysa bir işi yaparken o süreçteki adımların çoğunu atlıyoruz o yüzden dağınık çalışıyoruz ve o dağınıklığı toparlamak için de exra süre ve enerji harcıyoruz. İşe odaklandigin zaman hem kontrollü hemde keyif alabilirsin.
Diğer konu ise kendimize vakit ayırmak
Sabahları erken uyanıp çay demlenene kadar balkonda hava alıyorum bazen kahve yapıyorum.
Gün içinde kendinizle baş başa kalın.
Konu uzadı gerçektendaha yazacağım çok detay var şimdilik bu kadar olsun.
Sonuç olarak ilk adım sakince düşünmek ve kendimize zaman tanımak yavaslamak.
Zaten hayatı hızlı yaşıyoruz isler birbirine karışınca o yüzden bu detay önemli
Ama tabi bunu saatlerce film izlemek telefona bakmak olarak erteleme durumu gibi değil düşünmek hazırlık yapmak nerden başlayacağını düşünmek, kendimizle kalmak.
Evet büyüyor yaaa
2. Yi istiyorum kuzum sıkılmasın diye
teşekkürler mia :) zaman yönetimini bir türlü beceremiyorum o yüzden işlerim yetişmiyor, çok telefona bakıyorum, akşam da işlerim eve kalığı için gergin oluyorum, çocuklarla istedğim gibi vakit geçiremiyorum, buna önerin olur mu, bir tokatla kendime gelmem lazım sanırım her gün farkında olarak bitiriyorum ama sabah yine aynıyım
Aslında köpek istiyorum ama onun sorumluluğu çok fazla yapamam gibime geliyor
İyi olur arkadaş yanına ama bazı kediler korumacı oluyormuş alanına başka kedi istemiyormuş
Bende istiyorum ama ikinci kedi olunca sahibiyle daha az oynuyomus ya bide Hera 2 kediyle büyümüş çok aşırı oyuncu sabah akşam oynuyorum ben . Bize alışma sürecinde şimdi ilerleyen zamanlarda bende istiyorum. Bana baya alıştı oglandan korkuyodu çok ona da alıştı şükür. Mutlu gibi görünüyo inşallah mutludurEvet büyüyor yaaa
2. Yi istiyorum kuzum sıkılmasın diye
Benim oglan zorla mücadeleyi seviyoEylül okuldan gelince kitapligini düzenledik eski kagit ödevleri ayırdı.
Bazı şeyleri her zaman kontrol altında tutmak zorunda değiliz kiziminda odasının bazı kısımlarını onun kararına bırakıyorum
O neden sonuç ilişkisi önemli.
Zorluğu ve kolaylığı gördükçe daha düzenli olmayı deniyor.
Bizim ki genelde ezilen taraf olmuş belli yemek yerken hep arkasına bakiyo çocuğum
İyi olur arkadaş yanına ama bazı kediler korumacı oluyormuş alanına başka kedi istemiyormuş
Oy kiyamamBizim ki genelde ezilen taraf olmuş belli yemek yerken hep arkasına bakiyo çocuğum
Ben de istiyorum ikinci kediyi ama eşim istemiyorBende istiyorum ama ikinci kedi olunca sahibiyle daha az oynuyomus ya bide Hera 2 kediyle büyümüş çok aşırı oyuncu sabah akşam oynuyorum ben . Bize alışma sürecinde şimdi ilerleyen zamanlarda bende istiyorum. Bana baya alıştı oglandan korkuyodu çok ona da alıştı şükür. Mutlu gibi görünüyo inşallah mutludur
Ben de istiyorum ikinci kediyi ama eşim istemiyor
Benım kedi sabaha kadar hareketli maşallah
Bu videodakiler bizim gece hallerımıze çok yakın
Kadin da uyku falan kalmadıBen de istiyorum ikinci kediyi ama eşim istemiyor
Benım kedi sabaha kadar hareketli maşallah
Bu videodakiler bizim gece hallerımıze çok yakın
Silme boşver dinlenEtrafı toparladım
Bugün planım yok ama geçen misafirler geldiğinde balkonun kapısını aralik bırakmışlar balkon buğu yapmıştı
Camlar çok lekeli gibi oldu. Hava gunesliyken silsem mi acaba
Sildim ya az bir yeri kaldıSilme boşver dinlen
Bizde pazara gidiyoruz bugün oğlum üzüm olacakmış 500 lira istiyomus pazar parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?