teşekkürler mia :) zaman yönetimini bir türlü beceremiyorum o yüzden işlerim yetişmiyor, çok telefona bakıyorum, akşam da işlerim eve kalığı için gergin oluyorum, çocuklarla istedğim gibi vakit geçiremiyorum, buna önerin olur mu, bir tokatla kendime gelmem lazım sanırım her gün farkında olarak bitiriyorum ama sabah yine aynıyım

Zamanın geçtiğinin farkına vardın
Hadi biraz çalışayım diye düşün yada aklındaki herhangi birseyi yapmak istiyorsun
Kendine 30 dk belirle ve harekete geç
Sonra mola yap o mutluluğu hisset.

Yaptığın islerin ne kadar zaman alacağını sana ne kadar zaman kaldığını deneyimle Sonra planlama kısmı daha kolay olacak.

Bugün dene lütfen

Selamlar
Eylülü okula bıraktım sabah
Araba nasıl buz tutmuş alışkın olmayınca
Neyseki buz kaziyicim spreyim vardı.
Eşim akşam gelecek o görevden azat edileceğim.
Öğlende okulda yerli malı kutlaması nedeniyle öğretmen gelsenize gerek yok dedi.

Evi toparlayıp dizi izledim
Kendime fazladan zaman kazanınca bakım yapıyım dedim birazdan başlayacağım.

İyi olur arkadaş yanına ama bazı kediler korumacı oluyormuş alanına başka kedi istemiyormuş
Aslında köpek istiyorum ama onun sorumluluğu çok fazla yapamam gibime geliyor

Bilmiyorum bakalım eşime söyledim 2. Kediyiemin misin diye kırk defa sordu önceden nasıl korktuğumu bildiği için inanamıyor

Eylül okuldan gelince kitapligini düzenledik eski kagit ödevleri ayırdı.
Bazı şeyleri her zaman kontrol altında tutmak zorunda değiliz kiziminda odasının bazı kısımlarını onun kararına bırakıyorum
O neden sonuç ilişkisi önemli.
Zorluğu ve kolaylığı gördükçe daha düzenli olmayı deniyor.

Evet büyüyor yaaa
2. Yi istiyorum kuzum sıkılmasın diye
Bende istiyorum ama ikinci kedi olunca sahibiyle daha az oynuyomus ya bide Hera 2 kediyle büyümüş çok aşırı oyuncu sabah akşam oynuyorum ben . Bize alışma sürecinde şimdi ilerleyen zamanlarda bende istiyorum. Bana baya alıştı oglandan korkuyodu çok ona da alıştı şükür. Mutlu gibi görünüyo inşallah mutludur

Benim oglan zorla mücadeleyi seviyo

Ben de istiyorum ikinci kediyi ama eşim istemiyor

Benım kedi sabaha kadar hareketli maşallah

Bu videodakiler bizim gece hallerımıze çok yakın

Ben de istiyorum ikinci kediyi ama eşim istemiyor

Benım kedi sabaha kadar hareketli maşallah

Bu videodakiler bizim gece hallerımıze çok yakın
Çok tatlı yaaa bende sabah gözümü açınca totosuyla karşılaşıyorum hep bu aralar gündüz çok hareketli sürekli peşimde öyle olunca geceleri uyuyo

Etrafı toparladım
Bugün planım yok ama geçen misafirler geldiğinde balkonun kapısını aralik bırakmışlar balkon buğu yapmıştı
Camlar çok lekeli gibi oldu. Hava gunesliyken silsem mi acaba

Etrafı toparladım
Bugün planım yok ama geçen misafirler geldiğinde balkonun kapısını aralik bırakmışlar balkon buğu yapmıştı
Camlar çok lekeli gibi oldu. Hava gunesliyken silsem mi acaba
Silme boşver dinlen
Bizde pazara gidiyoruz bugün oğlum üzüm olacakmış 500 lira istiyomus pazar parası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…