• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar
Bu hafta son 2 günümüz dışarıda geçti
Ev işleri yarım kaldı kontrolden çıkmadan bitirdim.
Dün camasir katlama nevresim değiştirme işlerini yaptım eve gelince
Bugün sil süpür yaptım yeni bitti.

Çantaları düzenledim
Ayakkabıların bir kısmını temizleyip kutularına kaldırdım fotoğraf çekemedim.

Eylül ödev yapıyor
Geriye yemek işi kalıyor eşimle birlikte balık salata yaparız
Kahve molası verdim.
Haftaya daha sakin geçer gibi
Cumartesi günü Ankara planımız var sadece.

Günaydınlar
Sabah uyanıyorum güneşim doğmamış hergun geri uyusammi diye düşünüyorum ama uykum açılınca vazgeçiyorum 😅
Dün yine yoğun geçti
Bugünde eşim daha erken şehir dışında ki toplantıya gitti. Eylülü okula bıraktım.
Bugün dinlenmek istiyorum olabildiğince.

Benim de dün yoğun geçti okuldan sonra akşam olmuştu eve geldiğimde. Heranin cipini üstüme almaya gittim onu da götürmem gerekiyomus. Bugün veterinere götürcez aşısi var çıkmışken ikisini de hallederiz. Yarın sakin sakin dinlenmek istiyorum bende 😆

Perşembe günü öğretmen pazara götürcekmis çocukları yanında 5 Veli gerekiyomus ben gelirim dedim. Sınıf annesi uygulaması kalkti mi acaba tamamen sizin okullarda durumlar nasıl benim de rahatsız olduğum şeyler yapiyodu sınıf annesi hayırlısı 🤪 Hafta sonu İzmir'e gidicez oğlumun doktor kontrolü var. Test yapılacak Eeg testi yapılacak ilaç veriliyo öncesinde uyuması için gece uyanık kaliyo 😔 inşallah bu son test olur sonuçlar güzel çıkar inşallah

Hafta sonu kütüphane buldum hiç kimsenin yerini bilmediği bı yer galiba çok güzeldi kitaplar daha hiç okunmamış şekilde duruyodu keske reklam felan yapsalar kimsenin haberi yoktur bütün kitapları alasim geldi 😄

Perşembe günü öğretmen pazara götürcekmis çocukları yanında 5 Veli gerekiyomus ben gelirim dedim. Sınıf annesi uygulaması kalkti mi acaba tamamen sizin okullarda durumlar nasıl benim de rahatsız olduğum şeyler yapiyodu sınıf annesi hayırlısı 🤪 Hafta sonu İzmir'e gidicez oğlumun doktor kontrolü var. Test yapılacak Eeg testi yapılacak ilaç veriliyo öncesinde uyuması için gece uyanık kaliyo 😔 inşallah bu son test olur sonuçlar güzel çıkar inşallah
Hadi hayırlısı kuzum🤲🤲❤️

Benim de dün yoğun geçti okuldan sonra akşam olmuştu eve geldiğimde. Heranin cipini üstüme almaya gittim onu da götürmem gerekiyomus. Bugün veterinere götürcez aşısi var çıkmışken ikisini de hallederiz. Yarın sakin sakin dinlenmek istiyorum bende 😆
Hera ya hangi tarağı kullanıyorsun ya ben 2 tane aldım hiç beğenmedim😅😅

Insallah 🙏

1. Sınıfta biri olmuştu sınıf annesi ama çok aktif değildi normalde yapılacak ne görevleri vardı bilmiyorum 🤔
Aynı şekilde okul aile birliği de formalite de kalıyor
Yani diğer iş hayatında nasıl kimse kimsenin işine karismiyorsa bunda da olmamalı diye düşünüyorum.

Insallah 🙏

1. Sınıfta biri olmuştu sınıf annesi ama çok aktif değildi normalde yapılacak ne görevleri vardı bilmiyorum 🤔
Aynı şekilde okul aile birliği de formalite de kalıyor
Yani diğer iş hayatında nasıl kimse kimsenin işine karismiyorsa bunda da olmamalı diye düşünüyorum.
Bizim sınıf annesi baya bi aktif o bide bi iki tane arkadaşı sürekli sınıftalar. Öğretmenler gününde sınıf annesi yanına görüştüğü anneleri almış girmiş sınıfa kutlama yapmışlar. Öyle yaptıklarında diğer çocuklar üzülüyo haliyle çalışan anneler çogunlukta sınıfta. Ben rahatsız olduğumu söyledim kendisine

Bizim sınıf annesi baya bi aktif o bide bi iki tane arkadaşı sürekli sınıftalar. Öğretmenler gününde sınıf annesi yanına görüştüğü anneleri almış girmiş sınıfa kutlama yapmışlar. Öyle yaptıklarında diğer çocuklar üzülüyo haliyle çalışan anneler çogunlukta sınıfta. Ben rahatsız olduğumu söyledim kendisine
Aynen haklısın ki öğretmenler günü öğrenci ve öğretmen arasında olmalı.

Hafta sonu kütüphane buldum hiç kimsenin yerini bilmediği bı yer galiba çok güzeldi kitaplar daha hiç okunmamış şekilde duruyodu keske reklam felan yapsalar kimsenin haberi yoktur bütün kitapları alasim geldi 😄
Ya ne güzel kütüphaneye gitmeyeli çok zaman oldu. Bir gün gideyim heveslendim 😊

Hera ya hangi tarağı kullanıyorsun ya ben 2 tane aldım hiç beğenmedim😅😅
Canım bunu kullanıyoruz tüy dökümü çok azaldı mevsimsel galiba. Bı ara hiç taratmiyodu şimdi yatiyo tara diye çok seviyo 😄

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-12-13-29-33-670_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-12-12-13-29-33-670_com.android.chrome.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 34
Neye göre düzen içinde olmalıyız
Okul döneminde annem çalışmaya başlamıştı.
Eve geldiğimde normalden çok daha fazla görev düşüyordu.
Bu da zaman kavramı kişisel vakit kısmını etkilemişti.
Sonra çalışmaya başladım bu kez annemle aynı zamanda eve gelince iş bölümü yaptık.
İş hayatımda da değişiklik oldu alışma süreci bilmediğim konular oldukça erteledim ve her şey daha yük haline geliyordu.
Sonra evlendim yine alışma süreci kızım oldu yine alışma süreci
Hayatımızın her evresi değişiyoruz ve uyum sağlamakla geçiyor aslında.
Bende bu süreçlerde sadece acil ve önemliyse işleri yapıp geride kalan işleri bekletiyordum. yine de zaman hiç bir şeye yetmiyordu.

Devamı sonra :)

Slmlar🌺
Mia- Mia- ben de düzen ve rutinlerden bahsetmeni isteyecektim ☺️

Scss94 Scss94 umarım çok güzel haberlerle dönersiniz İzmir den 🙏

Bugün 9dan 3e kadar süren bir toplantıdaydım inanılmaz yorgunum şu an

2024te konfor alanımdan çıkıp gelişmek istediğimi söylemiştim. İlk adımları attım, kendimi geliştirmeme yardımcı olacak bir projeye başladım bakalım inşallah hem bana hem öğrencilerime faydalı olur 🙏

Bu arada salonda oğluma bir çalışma alanı oluşturdum. Odası yukarda olduğu için sürekli in çık yapması gerekiyordu odasında tek bir yere alışsın istiyordum ama şu an bizim için böylesi daha pratik oldu.

Slmlar🌺
Mia- Mia- ben de düzen ve rutinlerden bahsetmeni isteyecektim ☺️

Scss94 Scss94 umarım çok güzel haberlerle dönersiniz İzmir den 🙏

Bugün 9dan 3e kadar süren bir toplantıdaydım inanılmaz yorgunum şu an

2024te konfor alanımdan çıkıp gelişmek istediğimi söylemiştim. İlk adımları attım, kendimi geliştirmeme yardımcı olacak bir projeye başladım bakalım inşallah hem bana hem öğrencilerime faydalı olur 🙏

Bu arada salonda oğluma bir çalışma alanı oluşturdum. Odası yukarda olduğu için sürekli in çık yapması gerekiyordu odasında tek bir yere alışsın istiyordum ama şu an bizim için böylesi daha pratik oldu.
Hayırlı olsun 😊

Yazının devamı...
Tabi düzensizlik için de bir düzen oluşuyor yine de
Ama hep bir koşuşturmaca oluyordu aradığımı bulamıyordum.
Sanki normal hayata hiç vaktim yokmuş gibiydi.
Ve nerden başlasam bilmiyordum.

Kendimi sıfırdan inşaa etmeye karar verdim.
Ben buna sıfırlamak diyorum ozelliklerinizi sevdiğiniz sevmediğiniz aklınıza gelen herseyi düşünmek kabul etmek ve tekrar hayata dönmek
Revizyon etmek denetlemek gibi benliğimizi.

Çalışırken tüm masamı temizleyip her şeye baştan başladım okudum öğrendim ve her konuyu öğrenmeye çalıştım ajanda oluşturdum notlar aldım. Ve adım adım ilerledikçe daha çok motive oldum. Bu toparlanma süreci birkaç ay sürmüştü
Bir günde olmuyor zamanla ilerledikçe daha iyiye gittiğini gördükçe rutinlere dönüşüyor sonrasında.

Bir konu daha var direk sonuca odaklaniyoruz.
Oysa bir işi yaparken o süreçteki adımların çoğunu atlıyoruz o yüzden dağınık çalışıyoruz ve o dağınıklığı toparlamak için de exra süre ve enerji harcıyoruz. İşe odaklandigin zaman hem kontrollü hemde keyif alabilirsin.

Diğer konu ise kendimize vakit ayırmak
Sabahları erken uyanıp çay demlenene kadar balkonda hava alıyorum bazen kahve yapıyorum.
Gün içinde kendinizle baş başa kalın.

Konu uzadı gerçekten 😅 daha yazacağım çok detay var şimdilik bu kadar olsun.

Sonuç olarak ilk adım sakince düşünmek ve kendimize zaman tanımak yavaslamak.
Zaten hayatı hızlı yaşıyoruz isler birbirine karışınca o yüzden bu detay önemli
Ama tabi bunu saatlerce film izlemek telefona bakmak olarak erteleme durumu gibi değil düşünmek hazırlık yapmak nerden başlayacağını düşünmek, kendimizle kalmak.

Back
X