Eline sağlık yorucu geçmiş nobetteyken en azından görmezsin çamaşırları kurumuş olurlarGünaydın kızlarcım, hafta sonu temizlik vardı bende de, çocukları anneme gönderdim, aklıma takılan her yerimi halletmeye çalıştım, koca ev hepsini bitirdim desem yalan olur, yağmur eşliğinde cam sildi yardımcım (gülerken ağlayan emoji) pazar günü de çılgınlar gibi çamaşır yıkadım, balkon güneşliydi yıkadığımı astım diğeri yıkanmaya kurumuş diye sevinirken bi yağmur daha, mecburen eve aldım şu an ortalıkta çamaşırlar var, bugün de nöbetçiyim, yarın sabah yaparım artık. çok yoruldum anlayacağınız özel dönemle de denk gelince.
ahaha aynen aynen, çok değil zaten, başına geçsem 1 saate çiçek gibi yaparım tüm evi.Eline sağlık yorucu geçmiş nobetteyken en azından görmezsin çamaşırları kurumuş olurlar
Yapiyoz yapıyoz yine aynı o yüzden acele etmeye gerek yokahaha aynen aynen, çok değil zaten, başına geçsem 1 saate çiçek gibi yaparım tüm evi.
Havalarda soğuk zatenYapiyoz yapıyoz yine aynı o yüzden acele etmeye gerek yok
ayy valla ya, gerçekten öyle, haklısın, ama yine de çarkı çevirmeye devam edeceğiz, kendimizi yormadan.Yapiyoz yapıyoz yine aynı o yüzden acele etmeye gerek yok
yaa, zaten çok hassas oluyorlar, başınız sağolsun, kalanlara sağlık versin rabbim.Bana da sarılın
Civcivlerimizden biri öldü, siyah olan
ya ahahahaha, bi kaç video gördüm gerçekten 1-2 adet alsalar olmuyo mu acaba? şemsiye açanlar, saldıranlar, medeniyet bizde "bedava" dendi mi yok oluyor.Eveeeet halkımız yine şaşırtmadı maymunlara dagitsalardi daha medeni bir şekilde alirlardi benceayyy zor çıktık ilk ve sondu
Yani yeter tabi ki ama yetmiyo demek kiyaa, zaten çok hassas oluyorlar, başınız sağolsun, kalanlara sağlık versin rabbim.
ya ahahahaha, bi kaç video gördüm gerçekten 1-2 adet alsalar olmuyo mu acaba? şemsiye açanlar, saldıranlar, medeniyet bizde "bedava" dendi mi yok oluyor.
şu kışlıkları kaldıralım muhabbetine girmeyelim yine, gaza geliyorumAllah'tan kisliklari kışın kaldırmışız bak şimdi işimiz kolay olacak
İki gün önce oğlumun battaniyesini yorganini kaldırdım sıcak oluyo ince örtü istiyo diye hava tekrar soğudu bı daha hiç biseyi kaldirmiycamşu kışlıkları kaldıralım muhabbetine girmeyelim yine, gaza geliyorum5 kişilik ailede vestiyerde 15 ceket asılı (herkesin kabanı, ince ceketi, yeleği) hava durumuna göre seçiyoz ortalık toplanmıyor, eve bi gelişimiz var görmelisiniz
Evet birkaç kalın kıyafet var yıkayıp atarım bazaya ohh misAllah'tan kisliklari kışın kaldırmışız bak şimdi işimiz kolay olacak
Evet ne iyi yaptıkAllah'tan kisliklari kışın kaldırmışız bak şimdi işimiz kolay olacak
Olmaz temmuzu bekleyekEvet ne iyi yaptık
Bir aya da yazlıkları kaldıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?