Kaç gün için geliyorlarKasım ayı yatılı misafirlerim geliyo üst üste hemde hedefim delirmeden ayı atlatmak
Benim de yatılı misafirim gelecek annemle beraber yengem, sevdiğim bir insan ama ben memnunum o yüzdenKasım ayı yatılı misafirlerim geliyo üst üste hemde hedefim delirmeden ayı atlatmak
Ohh ne güzel ya annenin yardımı olur sana hemdeBenim de yatılı misafirim gelecek annemle beraber yengem, sevdiğim bir insan ama ben memnunum o yüzden
Çok uzun bir süre yaSağol canım inşallah kolay gelir
Kasım ayı yatılı misafirlerim geliyo üst üste hemde hedefim delirmeden ayı atlatmak
ay benim deeee :/ dönüşleri belli olmamakla beraber sanırım 10 gün falan kalırlar gibi ..
işten koşup evdeki düzene yetişmek kısmı ( okul ödevleri falan eklenince ) daha da zor olacak, neyse sağlık olsun
Minimal kadının minimal kızıSevindim.
Doğum günü kutlu olsun normalde neler seviyor acaba.
Boya kalemi olabilir. Kitap veya oyuncak seti gibi.
Bizim kız normalde birsey almadığı için bilemiyorum
Lego olabilir küçük setleri var fiyatı uygun veya oyuncak eşya setleri, bebek ve mutfak eşyaları, Kutu oyunlari gibiMinimal kadının minimal kızı
oyuncak seni olarak ne alabiliriz o yaşlar ne seviyor
Aynen öyle çok yorucu oluyo gecen sene de aynı zamanda oldu böyle sürekli biseylere yetişmeye çalışıyodum. Bide ben günlük rutinlerim bozulduğunda çok mutsuz oluyorum sakinliği seviyorumay benim deeee :/ dönüşleri belli olmamakla beraber sanırım 10 gün falan kalırlar gibi ..
işten koşup evdeki düzene yetişmek kısmı ( okul ödevleri falan eklenince ) daha da zor olacak, neyse sağlık olsun
ay ben şunu farkettim. eskiden biz bayılırdık süslü kalemlere, tepesine takılan oyuncak gibi şeylere,Günaydın canımsüslü bı defter oluuur süslü kalemler varya onlardan olabilir. Ben çok seviyom onları
Aynen öyle çok yorucu oluyo gecen sene de aynı zamanda oldu böyle sürekli biseylere yetişmeye çalışıyodum. Bide ben günlük rutinlerim bozulduğunda çok mutsuz oluyorum sakinliği seviyorumneyse kasım gelip geçer hemen çabuk geciyo zaman sağlık olsun
Sevindim.
Doğum günü kutlu olsun normalde neler seviyor acaba.
Boya kalemi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?