ay benim deeee :/ dönüşleri belli olmamakla beraber sanırım 10 gün falan kalırlar gibi ..
işten koşup evdeki düzene yetişmek kısmı ( okul ödevleri falan eklenince ) daha da zor olacak, neyse sağlık olsun

Kasım ayı yatılı misafirlerim geliyo üst üste hemde hedefim delirmeden ayı atlatmak

Sevindim.

Doğum günü kutlu olsun normalde neler seviyor acaba.
Boya kalemi olabilir. Kitap veya oyuncak seti gibi.
Bizim kız normalde birsey almadığı için bilemiyorum

Bugün planım dinlenmek ama gün nasıl biter bilemiyorum akışına bıraktım.

Sevindim.

Doğum günü kutlu olsun normalde neler seviyor acaba.
Boya kalemi olabilir. Kitap veya oyuncak seti gibi.
Bizim kız normalde birsey almadığı için bilemiyorum
Minimal kadının minimal kızı

oyuncak seni olarak ne alabiliriz o yaşlar ne seviyor

Aynen öyle çok yorucu oluyo gecen sene de aynı zamanda oldu böyle sürekli biseylere yetişmeye çalışıyodum. Bide ben günlük rutinlerim bozulduğunda çok mutsuz oluyorum sakinliği seviyorum neyse kasım gelip geçer hemen çabuk geciyo zaman sağlık olsun

Günaydın canım süslü bı defter oluuur süslü kalemler varya onlardan olabilir. Ben çok seviyom onları

Bugün firinda tavuk makarna turşu menü .

Ev toplu
Kızımın odasını robot süpürüyor
Öğlen yoğunluğu atlatayım
Kitabımı okuyacağım.

kesinlikle, rutinim bozulunca sanki gün boyu korkunç yoğun şeyler yapmışım gibi bi gerginlik oluşuyor üstümde, yaz misafirleri nedeniyle ( yatılı ) yazı sevmemeye başladım bu nedenle, ohh yaz bitti düzenim gelecek derken hooppp yeni misafir, aman yaaaa :) neyseeee sağlık olsun deyip deyip susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…