Simli kalemrenkli kalem cüzdanlarına bayıldıklarını biliyorum :) hele içine de simli renkli kalemlerden konursa günün hediyesi bile olabilir o derece
Selammia seni eklemişim yanlışlıkla, selam madeemmm :)
Gezmek için tabiYurtici ufak çaplı göç başlamış.
Bu gelenler niye geliyor iş amaçlı mı gezmek için mi neden +2 hafta
Selamlar
Biraz dolap düzenleyeyim dedim
2 yastık kılıfı, 3 havlu, 1 tişört eledim.
Bugün iki tane ayakkabı eledim bende sabah 7 buçuktu gözümü açtım ben bu ayakkabıları hiç giymiyom yaa deyip ayırdım eşimle gönderdim bi tane bot var giymiyorum onu da yarın bırakırım. Bı tane valiz var kullanılmayacak durumda mi akşam bakıcam içinde biseylerde vardı bı ayıklama yaparım hepsini çöpe atarım belki
Kızlar pek sevdirmiyorKediyi severken biraz fazla sevdim galiba ısırdı kolumu ne var biraz öpsem sanki nolacakti hain kedoooo
İyi akşamlar
Bugün eve az da olsa el attım. Alt katı dün eşim süpürtmüştü. Ben de okuldan gelince alt katı sildim. WC’leri lavaboları yıkadım. Dağınıklığı topladım. Mutfaktaki raflarım çok tozlanmıştı onları sildim. 2 dağ gibi olmuş çamaşırı katlayıp yerleştirdim. Bi makine yıkayıp serdim. Yemek yaptım. Küçük oğlumu yıkadım. Büyük oğlum kendi yıkadı. Sağlıklı beslenme de minik sapmalar dışında iyi gidiyor. Çay içiyorum şu anda. Yarın akşam kitap kulübü toplantımız var. Cumartesi oğlumun sınıf kahvaltısı var. Öğleden sonra da doğumgünü. Haftaya adamakıllı evi toparlayacağım inşallahneden çünkü annem geliyor evi pis bulursa yanında yengem de var büyük hayalkırıklılığına uğrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?