Yurtici ufak çaplı göç başlamış.
Bu gelenler niye geliyor iş amaçlı mı gezmek için mi neden +2 hafta

renkli kalem cüzdanlarına bayıldıklarını biliyorum :) hele içine de simli renkli kalemlerden konursa günün hediyesi bile olabilir o derece

Eylül biraz ödev yaptı
Yemek yapacagim şimdi

Yemek sonrası yarının planını yapacagim dizi izlerim bakım yaparım

Selamlar
Küçük çocukların doğum gününde en sevdiği hediye oyuncak oluyor. Ona alternatif olarak kırtasiye ürünleri olabilir. Güzel bir kitap yanında süslü kalemler, süslü defterler, boya seti vs olabilir. Benim kızım seviyor bunları. Kıyafet o kadar dikkatini çekmez. Sevdiği bir karakter varsa onla ilgili bir hediye de seçebilirsin.

Bugün iki tane ayakkabı eledim bende sabah 7 buçuktu gözümü açtım ben bu ayakkabıları hiç giymiyom yaa deyip ayırdım eşimle gönderdim bi tane bot var giymiyorum onu da yarın bırakırım. Bı tane valiz var kullanılmayacak durumda mi akşam bakıcam içinde biseylerde vardı bı ayıklama yaparım hepsini çöpe atarım belki

İyi akşamlar

Bugün eve az da olsa el attım. Alt katı dün eşim süpürtmüştü. Ben de okuldan gelince alt katı sildim. WC’leri lavaboları yıkadım. Dağınıklığı topladım. Mutfaktaki raflarım çok tozlanmıştı onları sildim. 2 dağ gibi olmuş çamaşırı katlayıp yerleştirdim. Bi makine yıkayıp serdim. Yemek yaptım. Küçük oğlumu yıkadım. Büyük oğlum kendi yıkadı. Sağlıklı beslenme de minik sapmalar dışında iyi gidiyor. Çay içiyorum şu anda. Yarın akşam kitap kulübü toplantımız var. Cumartesi oğlumun sınıf kahvaltısı var. Öğleden sonra da doğumgünü. Haftaya adamakıllı evi toparlayacağım inşallah neden çünkü annem geliyor evi pis bulursa yanında yengem de var büyük hayalkırıklılığına uğrar

Biraz dolap düzenleyeyim dedim
2 yastık kılıfı, 3 havlu, 1 tişört eledim.

Elinize sağlık kızlar

Ooo gündem yoğun baya

Bende çayımı aldım geldim
Hafta sonu evdeyiz galiba eşimin köyde işleri var.
Hafta sonu kızımla aktivite planlarım
Bugün ben kitap okuyunca hikaye kitabını aldı geldi birlikte okuduk çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…