Kurumuyorda artık
Burasi halâ çok sıcak kurudu dışarda benim çamaşırlar ama çok fazla birikmisti çarşaflar yikaniyo bugünde mutfağın halısı var yıkanacak çok iş var bugün ama parka cikcaz birazdan

Burasi halâ çok sıcak kurudu dışarda benim çamaşırlar ama çok fazla birikmisti çarşaflar yikaniyo bugünde mutfağın halısı var yıkanacak çok iş var bugün ama parka cikcaz birazdan
Yavaş yavaş yaparsın
Bizde oyun oynayacağız kızımla

Ayyy harikaaaa çok sevindim güle güle kullan
Hiç
Mutfak dolapları bitti. Mutfağın camı ve balkon bitti. Hafta sonu çocuklar evde olunca zor oluyor. Hafta içi biri sabahçı biri öğlenci. Öğleden sonra da zaten kızın rehabilitasyonu derken evde duramıyorum. Ne zaman yaparım bakalım artık

Herkese selam,

Hafta sonu rutin işlerden dip köşeye geçiş yapamıyorum.
Bu hafta ilave olarak koltuk örtüsü yıkayıp kurutup serdim.
camlar felaket durumda, konuşmak dahi istemiyorum.
ayrıca evde kuru biber kurtlanmış. kaynağını bulana kadar her yer kurtçuk olmaa başlamıştı.
Neyse bulunca temizledim dolabı.

Bu hafta sonu Konservatuvarımızın üni. komisyon sınavı var. Son sınav bu. Okul sınavlarından geçip mezun olmuştuk, konserlerimizi yapmıştık. Şimdi son aşama. Allah yardımcımız olsun.

Bir gün mutlaka yapılmak zorunda olan işler:
-Fırın temizliği
-Cam silme
-Perde yıkama
-Kitaplık düzenleme

Sağol

Hafta içi çok yoğun geçiyor okul olunca
Biri yardıma gelse keşke

Kolay gelsin
Kuru biber için serin yer yoksa haşlayıp dondurucuya koymak daha iyi oluyor

Selam kızlar hepinize kolaylıklar diliyorum
Benimde ufak tefek işlerim var yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.
Süpürgenin başlığı yikanacak
Birkaç ayakkabı yikanacak
Havlular yikanacak
Temizlik bölümü düzenlenecek vs vs vs.
Bu hafta onlarla uğraşırım

İnşaat tozu olmasa bu kadar hızlı yapmazdım hala yorgunum.

Bugün biraz dizi izledim
Kızımla oynadım
Bol bol dinlendim
Yemek yaptım

Mia- kahve makinen hayırlı olsun, güzel günlerde kullan ben de çok istiyorum kendi evim olursa alabilirim belki şimdilik filtre kahve ile devam hangi modeli aldın baya çeşit var gibi

Bugün benim okul tatil, oğlumun değildi hemen eve giriştim, süpürdüm sildim, balkon yıkadım, serilmeyen halıları serdim yavaş yavaş soğuyor havalar, boş odayı düzenledim, yemek yaptım derken

Bir kahve içtim kitap eşliğinde 15 dakika falan ev halkı geldi ah dedim boş gün böyle mi değerlendirilir

Ama aklımdaki işleri yapmanın mutluluğu içindeyim

Dün 5 - 6 parça kıyafet
Önceki gün plaj havlusu, ev pandufu, termos, borcam elendi

Boş zamanlarımda sürekli evi karıştırıyorum ne gidebilir diye hepinizi öpüyorum

Sağol canim philips 4300 ep4346 serisi

Eline sağlık evde olunca gözüne sürekli birseyler takılıyor çalışınca bu kadar fark etmiyorsun

Sağol

Hafta içi çok yoğun geçiyor okul olunca
Biri yardıma gelse keşke
Valla kime el atsam başına bişey geldi. Her zaman gelen arkadaşım bel fıtığından ameliyat olacak. Üç kişiyle görüştüm biri kaza yapmış, biri hasta olmuş birinin çocuğu hastalanmış. Bir gün önceden iptal oldu. Ben de daha fazla kimsenin başına bişey gelmesin diye kendim yapmaya karar verdim

herkese merhaba uzun bir aradan sonra geldim. ev karışık hayat karışık ama düzeleceğiz inş
bir deprem geçirdim
düzenim bozuldu yavaş yavaş toparlanıyor kafamın içi.
bu hafta temizlik ve düzen ile başlayacağım inş

genel olarak baktım herkes iyi çok şükür.
herkese kolaylıklar diliyorum

Selam canım
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…