Kurumuyorda artıkBı camasir odası da bende var
Çok güzel olmuş
Teşekkür ediyorumevet bir yerden başlamak lazım dedim
Burasi halâ çok sıcak kurudu dışarda benim çamaşırlar ama çok fazla birikmisti çarşaflar yikaniyo bugünde mutfağın halısı var yıkanacakKurumuyorda artık
Yavaş yavaş yaparsınBurasi halâ çok sıcak kurudu dışarda benim çamaşırlar ama çok fazla birikmisti çarşaflar yikaniyo bugünde mutfağın halısı var yıkanacakçok iş var bugün ama parka cikcaz birazdan
Afiyet olsunBahçemizdenkendi ektiğini toplamak çok güzel demek isterdim ama hiç birini ben ekmedim yine de toplamak güzel
Ayyy harikaaaa çok sevindim güle güle kullanSelam kızlar
Bugün arkadaşlarla plan yaptık
Onları beklerken kahve makinelerine baktık
Güzel bir indirim varmış arkadaşlarımız geldi onlarda aldı
Eşimin hediyesi oldu yıllardır istiyordum vazgeçmiştim ama nasip bugünmüs
Eve gelir gelmez kurulumunu yaptım içiyorum şimdi
HiçAnka sen neler yaptın
SağolAyyy harikaaaa çok sevindim güle güle kullan
Hiç
Mutfak dolapları bitti. Mutfağın camı ve balkon bitti. Hafta sonu çocuklar evde olunca zor oluyor. Hafta içi biri sabahçı biri öğlenci. Öğleden sonra da zaten kızın rehabilitasyonu derken evde duramıyorum. Ne zaman yaparım bakalım artık
Kolay gelsinHerkese selam,
Hafta sonu rutin işlerden dip köşeye geçiş yapamıyorum.
Bu hafta ilave olarak koltuk örtüsü yıkayıp kurutup serdim.
camlar felaket durumda, konuşmak dahi istemiyorum.
ayrıca evde kuru biber kurtlanmış. kaynağını bulana kadar her yer kurtçuk olmaa başlamıştı.
Neyse bulunca temizledim dolabı.
Bu hafta sonu Konservatuvarımızın üni. komisyon sınavı var. Son sınav bu. Okul sınavlarından geçip mezun olmuştuk, konserlerimizi yapmıştık. Şimdi son aşama. Allah yardımcımız olsun.
Bir gün mutlaka yapılmak zorunda olan işler:
-Fırın temizliği
-Cam silme
-Perde yıkama
-Kitaplık düzenleme
Valla kime el atsam başına bişey geldi. Her zaman gelen arkadaşım bel fıtığından ameliyat olacak. Üç kişiyle görüştüm biri kaza yapmış, biri hasta olmuş birinin çocuğu hastalanmış. Bir gün önceden iptal oldu. Ben de daha fazla kimsenin başına bişey gelmesin diye kendim yapmaya karar verdimSağol
Hafta içi çok yoğun geçiyor okul olunca
Biri yardıma gelse keşke
Selam canımherkese merhaba uzun bir aradan sonra geldim. ev karışık hayat karışık ama düzeleceğiz inş
bir deprem geçirdim
düzenim bozuldu yavaş yavaş toparlanıyor kafamın içi.
bu hafta temizlik ve düzen ile başlayacağım inş
genel olarak baktım herkes iyi çok şükür.
herkese kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?