Evet yaa sevdirmiyo azıcık masaj yaptiriyo keyfi gelince sonra çekip gidiyo utanmaz
Bize yeni yeni alisiyo ama alıştıkça sevdirir inşallah bu arada kisirlastirdiktan sonra tüy dökülmesi inanılmaz azaldı stresten çok dökülüyomus bide vitamin aldım çok faydası olduohh ne güzel hayat
Kapının girişine 1 tanesi bebek 3 çocuğum var üstelik çalışıyorum yazİyi akşamlar
Bugün eve az da olsa el attım. Alt katı dün eşim süpürtmüştü. Ben de okuldan gelince alt katı sildim. WC’leri lavaboları yıkadım. Dağınıklığı topladım. Mutfaktaki raflarım çok tozlanmıştı onları sildim. 2 dağ gibi olmuş çamaşırı katlayıp yerleştirdim. Bi makine yıkayıp serdim. Yemek yaptım. Küçük oğlumu yıkadım. Büyük oğlum kendi yıkadı. Sağlıklı beslenme de minik sapmalar dışında iyi gidiyor. Çay içiyorum şu anda. Yarın akşam kitap kulübü toplantımız var. Cumartesi oğlumun sınıf kahvaltısı var. Öğleden sonra da doğumgünü. Haftaya adamakıllı evi toparlayacağım inşallahneden çünkü annem geliyor evi pis bulursa yanında yengem de var büyük hayalkırıklılığına uğrar
Dimi anlayışlı olmaları lazımKapının girişine 1 tanesi bebek 3 çocuğum var üstelik çalışıyorum yazbenim bi tane çocuğum var evdeyim öğleden sonra akşam yemeği yapmaya bile zor yetisiyorum bazen valla kimse kusura bakmasın
Dimi anlayışlı olmaları lazımannem direkt temizliğe girişmesin diye temiz olsun istiyorum aslında
Hayırdır canım erken doğum riskin mi var.Hedefim kasım ayında doğurmamak
Yok canım tadilat yaptırmadım.Eve tadilat madilat mı yaptırdın sen de güle güle kullan
Daha öncekiler erken olduğu için kaygım varHayırdır canım erken doğum riskin mi var.
Yok canım tadilat yaptırmadım.
Çocuklar büyüdükçe bu mutfak toparlanmıyor sorununu anlamaya başladım Anka o kadar zamanımı alıyorum mutfak bu seneMia- benim tek hedefim var malum. Akşamları mutfağı toplayıp yatmak İnşallah ölmeden gerçekleştireceğim umutluyum kendimden
sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım. Serklaj yapıldı mı?Daha öncekiler erken olduğu için kaygım var
Çocuklar büyüdükçe bu mutfak toparlanmıyor sorununu anlamaya başladım Anka o kadar zamanımı alıyorum mutfak bu sene
Bu yıl her şey daha da karıştı evde. 5:30 gibi kalkıyorum. Çocukların biri sabahçı biri öğlenci. Sabah 7:30 da küçüğü bırakıyoruz. Öğlene kadar okuma yazma çalışıyoruz. Öğlen 12 de küçüğü okuldan alıp 12:30 da koştur koştur büyüğü bırakıyorduk ki onu servise verdim artık. Ordan bi tık rahatladım. Ordan gelip haftanın üç günü kızı fiziğe götürüyoruz. 4:30 da evde oluyorum. Hemen hızlıca yemek yapıyorum 6 ya doğru büyükler okuldan gelmiş oluyor. Yemeğe oturuyoruz. Yemekten kalkınca biraz çay içiyorum dinleniyorum ödevlere oturuyoruz. 9 dan sonra uyku öncesi hazırlık çocukları yakala yatağa yatır kikir kikir uyumalarını bekle falan. Bazen onlardan önce uyuyup kalıyorum. Uyumazsam mutfağı topluyorum.Mutfak en çok zamanimizi alan yer.
O yüzden duzenli çalışmak vakit kazandırır.
Yok canımsağlıkla kucağına almak nasip olsun canım. Serklaj yapıldı mı?
Eşin gelmedi mi hala?Bu yıl her şey daha da karıştı evde. 5:30 gibi kalkıyorum. Çocukların biri sabahçı biri öğlenci. Sabah 7:30 da küçüğü bırakıyoruz. Öğlene kadar okuma yazma çalışıyoruz. Öğlen 12 de küçüğü okuldan alıp 12:30 da koştur koştur büyüğü bırakıyorduk ki onu servise verdim artık. Ordan bi tık rahatladım. Ordan gelip haftanın üç günü kızı fiziğe götürüyoruz. 4:30 da evde oluyorum. Hemen hızlıca yemek yapıyorum 6 ya doğru büyükler okuldan gelmiş oluyor. Yemeğe oturuyoruz. Yemekten kalkınca biraz çay içiyorum dinleniyorum ödevlere oturuyoruz. 9 dan sonra uyku öncesi hazırlık çocukları yakala yatağa yatır kikir kikir uyumalarını bekle falan. Bazen onlardan önce uyuyup kalıyorum. Uyumazsam mutfağı topluyorum.
2. dönem daha rahat olacak inşallah. Hem okuma yazma öğrenmiş olur kendisi daha kolay yapar ödevlerini. Hem de küçük de öğlenci olacak. Öğleden sonra 2 gün evde olacağım tek başıma. Yatar uyurum büyük ihtimalle ama olsun
Erken doğum riski olanlara yapıyorlardı ondan sordum. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş.Yok canım
Yok gelmedi canım tekim aynen. Alıştık artık çok şükür. Gelirse sil baştan yeni düzen kurmam gerekecekEşin gelmedi mi hala?
Tek misin?
Düzeniniz var ama baya.
Dediğin gibi ikinci dönem oturur rahatlarsın.
Bu yıl her şey daha da karıştı evde. 5:30 gibi kalkıyorum. Çocukların biri sabahçı biri öğlenci. Sabah 7:30 da küçüğü bırakıyoruz. Öğlene kadar okuma yazma çalışıyoruz. Öğlen 12 de küçüğü okuldan alıp 12:30 da koştur koştur büyüğü bırakıyorduk ki onu servise verdim artık. Ordan bi tık rahatladım. Ordan gelip haftanın üç günü kızı fiziğe götürüyoruz. 4:30 da evde oluyorum. Hemen hızlıca yemek yapıyorum 6 ya doğru büyükler okuldan gelmiş oluyor. Yemeğe oturuyoruz. Yemekten kalkınca biraz çay içiyorum dinleniyorum ödevlere oturuyoruz. 9 dan sonra uyku öncesi hazırlık çocukları yakala yatağa yatır kikir kikir uyumalarını bekle falan. Bazen onlardan önce uyuyup kalıyorum. Uyumazsam mutfağı topluyorum.
2. dönem daha rahat olacak inşallah. Hem okuma yazma öğrenmiş olur kendisi daha kolay yapar ödevlerini. Hem de küçük de öğlenci olacak. Öğleden sonra 2 gün evde olacağım tek başıma. Yatar uyurum büyük ihtimalle ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?