ohh ne güzel hayat
Bize yeni yeni alisiyo ama alıştıkça sevdirir inşallah bu arada kisirlastirdiktan sonra tüy dökülmesi inanılmaz azaldı stresten çok dökülüyomus bide vitamin aldım çok faydası oldu

Kapının girişine 1 tanesi bebek 3 çocuğum var üstelik çalışıyorum yaz benim bi tane çocuğum var evdeyim öğleden sonra akşam yemeği yapmaya bile zor yetisiyorum bazen valla kimse kusura bakmasın

Kapının girişine 1 tanesi bebek 3 çocuğum var üstelik çalışıyorum yaz benim bi tane çocuğum var evdeyim öğleden sonra akşam yemeği yapmaya bile zor yetisiyorum bazen valla kimse kusura bakmasın
Dimi anlayışlı olmaları lazım annem direkt temizliğe girişmesin diye temiz olsun istiyorum aslında

Çocuklar büyüdükçe bu mutfak toparlanmıyor sorununu anlamaya başladım Anka o kadar zamanımı alıyorum mutfak bu sene

Mutfak en çok zamanimizi alan yer.
O yüzden duzenli çalışmak vakit kazandırır.
Bu yıl her şey daha da karıştı evde. 5:30 gibi kalkıyorum. Çocukların biri sabahçı biri öğlenci. Sabah 7:30 da küçüğü bırakıyoruz. Öğlene kadar okuma yazma çalışıyoruz. Öğlen 12 de küçüğü okuldan alıp 12:30 da koştur koştur büyüğü bırakıyorduk ki onu servise verdim artık. Ordan bi tık rahatladım. Ordan gelip haftanın üç günü kızı fiziğe götürüyoruz. 4:30 da evde oluyorum. Hemen hızlıca yemek yapıyorum 6 ya doğru büyükler okuldan gelmiş oluyor. Yemeğe oturuyoruz. Yemekten kalkınca biraz çay içiyorum dinleniyorum ödevlere oturuyoruz. 9 dan sonra uyku öncesi hazırlık çocukları yakala yatağa yatır kikir kikir uyumalarını bekle falan. Bazen onlardan önce uyuyup kalıyorum. Uyumazsam mutfağı topluyorum.

2. dönem daha rahat olacak inşallah. Hem okuma yazma öğrenmiş olur kendisi daha kolay yapar ödevlerini. Hem de küçük de öğlenci olacak. Öğleden sonra 2 gün evde olacağım tek başıma. Yatar uyurum büyük ihtimalle ama olsun

Eşin gelmedi mi hala?
Tek misin?
Düzeniniz var ama baya.
Dediğin gibi ikinci dönem oturur rahatlarsın.

Kolay gelsin
Pratik çözümler üretmek gerekiyor
Mesela yazma veya matematik ödevi olunca mutfakta kendi yapıyordu aralarda kontrol ediyordum o sırada işlerimi yapıyordum sadece okumayı beraber yapıyorduk.

Aynen ikisi de aynı zamanda okula giderse daha kolaylaşır hersey

Selam kızlar
Telefona güncelleme gelmiş.
40 dk içinde evi toparladım robotu çalıştırdım
Caydanliklari detaylı yıkadım
Banyodaki temizlik bölümünü düzenledim
Kitabımı okudum öğleden sonra devam edeceğim. Baya heyecanlı ilerliyor.
Kahvemi içtim.
20 dk sonra kızımı almaya giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…