Keyifle kullanTamamen beyaz olunca buraya resim yakışır dedim
SağolKeyifle kullan
Eski hali nasıldı?
Nasılsın Sudem. Bebiş nasılKeyifle kullan
Eski hali nasıldı?
Hedefim kasım ayında doğurmamakHayırlı akşamlar herkese
Kasım için hedef belirlediniz mi
İyiyim AnkaNasılsın Sudem. Bebiş nasılrüyamda ben de doğum yapıyordum. O kadar güzel bir oğlum oluyordu ki uyanınca bi bebek istemedim değil. Ama tabi sonra günün koşuşturmasına başlayınca geçti neyse ki
Bugün yazacağımHayırlı akşamlar herkese
Kasım için hedef belirlediniz mi
Çok dağıldım çok ev aldı başını gitti. Kalbimi kırıyorlar bu aralar insanlar. 3. Kişiler çok önemsemek istemiyorum ama hakketmediğim şeylere maruz kalmak inanılmaz üzüyor beni. Şu an ağlıyabilirim meselakeşke daha sağlam durabilsem
Bir anda parlayıp üste çıkmak isteyen tipler vardır ya öyle biri işte. Oysa ben karşı çıkmadım, inatlaşmadım bu tavrı hiç hakketmedimKonu ne bilmiyorum niyeti kötüyse bir süre uzak dur.
Bir anda parlayıp üste çıkmak isteyen tipler vardır ya öyle biri işte. Oysa ben karşı çıkmadım, inatlaşmadım bu tavrı hiç hakketmedimbiraz ağladım rahatladım evde biraz daha ağlayacağım gün biterse
Çok haklısın ama iyi geliyor duygusal olarak dengeye getiriyor beni, uzak duracağım bi süreOnun tavrı için ağlamaya değmez.
Başkası için kendini cezalandırma.
Ağlamak kötü birsey değil yanlış anlama ama onun davranışı yüzünden günün kötü bitmesinÇok haklısın ama iyi geliyor duygusal olarak dengeye getiriyor beni, uzak duracağım bi süre
Eve gidince yapacağım bunlar teşekkür ederimAğlamak kötü birsey değil yanlış anlama ama onun davranışı yüzünden günün kötü bitmesin
Bir kahve yap müzik aç yak mumunu mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?