ay benim deeee :/ dönüşleri belli olmamakla beraber sanırım 10 gün falan kalırlar gibi ..
işten koşup evdeki düzene yetişmek kısmı ( okul ödevleri falan eklenince ) daha da zor olacak, neyse sağlık olsun :(

Kasım ayı yatılı misafirlerim geliyo üst üste hemde hedefim delirmeden ayı atlatmak 😂😂

Günaydınlar 🌷
Dün eve gidince ailemle olmak iyi geldi. Ağlamadım yani 🙈

Cumartesi arkadaşımın 2. Sınıfa giden kızının doğum günü. Kıyafeti bol kıyafet almak istemiyorum. Ne alabilirim sizce? Mia- Mia- belleza belleza kızları olanlar anlar bu işten ☺️ bi el atıverin 🤭

😊 Sevindim.

Doğum günü kutlu olsun normalde neler seviyor acaba.
Boya kalemi olabilir. Kitap veya oyuncak seti gibi.
Bizim kız normalde birsey almadığı için bilemiyorum 😅

Bugün planım dinlenmek ama gün nasıl biter bilemiyorum akışına bıraktım. 😊

😊 Sevindim.

Doğum günü kutlu olsun normalde neler seviyor acaba.
Boya kalemi olabilir. Kitap veya oyuncak seti gibi.
Bizim kız normalde birsey almadığı için bilemiyorum 😅
Minimal kadının minimal kızı🤩

oyuncak seni olarak ne alabiliriz o yaşlar ne seviyor

ay benim deeee :/ dönüşleri belli olmamakla beraber sanırım 10 gün falan kalırlar gibi ..
işten koşup evdeki düzene yetişmek kısmı ( okul ödevleri falan eklenince ) daha da zor olacak, neyse sağlık olsun :(
Aynen öyle çok yorucu oluyo gecen sene de aynı zamanda oldu böyle sürekli biseylere yetişmeye çalışıyodum. Bide ben günlük rutinlerim bozulduğunda çok mutsuz oluyorum sakinliği seviyorum 🤭 neyse kasım gelip geçer hemen çabuk geciyo zaman sağlık olsun 😄

Günaydın canım 🥰 süslü bı defter oluuur süslü kalemler varya onlardan olabilir. Ben çok seviyom onları 😄
Günaydınlar 🌷
Dün eve gidince ailemle olmak iyi geldi. Ağlamadım yani 🙈

Cumartesi arkadaşımın 2. Sınıfa giden kızının doğum günü. Kıyafeti bol kıyafet almak istemiyorum. Ne alabilirim sizce? Mia- Mia- belleza belleza kızları olanlar anlar bu işten ☺️ bi el atıverin 🤭

Bugün firinda tavuk makarna turşu menü .

Ev toplu
Kızımın odasını robot süpürüyor
Öğlen yoğunluğu atlatayım
Kitabımı okuyacağım.

kesinlikle, rutinim bozulunca sanki gün boyu korkunç yoğun şeyler yapmışım gibi bi gerginlik oluşuyor üstümde, yaz misafirleri nedeniyle ( yatılı ) yazı sevmemeye başladım bu nedenle, ohh yaz bitti düzenim gelecek derken hooppp yeni misafir, aman yaaaa :) neyseeee sağlık olsun deyip deyip susuyorum :KK200:

Aynen öyle çok yorucu oluyo gecen sene de aynı zamanda oldu böyle sürekli biseylere yetişmeye çalışıyodum. Bide ben günlük rutinlerim bozulduğunda çok mutsuz oluyorum sakinliği seviyorum 🤭 neyse kasım gelip geçer hemen çabuk geciyo zaman sağlık olsun 😄

Back
X