• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar olmuş ameliyat fiyatları
Dişilerde daha pahalıydı😔

Ekstra gıdınce boyunluk fiyatı ilaç fiyatı da istiyorlar😔
Gitmeden söylediler ilaç 250 liraymis. Kısırlaştırma için 2500 dediler . 3 bin felan isterler tırnaklarını keseriz dişlerini felan muayene ederiz dedi.

Gitmeden söylediler ilaç 250 liraymis. Kısırlaştırma için 2500 dediler . 3 bin felan isterler tırnaklarını keseriz dişlerini felan muayene ederiz dedi.
Bana ameliyattan sonra söylemişlerdi🤷‍♀️önce söylemeleri çok güzel ☺️

Çok rahat edecek güzel kız😍😍iştahları da açılıyor😂

Kızlar kızımı bugün bıraktık. Cumartesi günü tam geçmemiş kızgınlığı bugün götürdük geldik şimdi eve akşam alicaz 7 gibi. Bişey yememesi gerekiyodu çok obur sabah ne kadar ağladı mama diye etrafımda gezindi durdu ama çok rahat edecek artık 🥰
Bugün genel temizlik yaparım çok kötü durumda ev 🥴
Kmsl Hnd Kmsl Hnd yok bayadir yazmiyo merak ettim 🥺
Burdayım canım havalardan herhalde hiç yazasım yok☹️☹️

Bana ameliyattan sonra söylemişlerdi🤷‍♀️önce söylemeleri çok güzel ☺️

Çok rahat edecek güzel kız😍😍iştahları da açılıyor😂
😍😍 yaa kısır mama önerdi çok kilo alımı oluyomus yerim onu ben zaten çok istahliydi sabah bütün dolaplara girip yiyecek biseyler aradı çocuğum . Cok eziyet oluyo Cook bı kedi daha sahiplenecek olursak hemen kisirlastiririm o halini görmek çok kötü bişey .

Kızlar kızımı bugün bıraktık. Cumartesi günü tam geçmemiş kızgınlığı bugün götürdük geldik şimdi eve akşam alicaz 7 gibi. Bişey yememesi gerekiyodu çok obur sabah ne kadar ağladı mama diye etrafımda gezindi durdu ama çok rahat edecek artık 🥰
Bugün genel temizlik yaparım çok kötü durumda ev 🥴
Kmsl Hnd Kmsl Hnd yok bayadir yazmiyo merak ettim 🥺
Geçmiş olsun cabucak iyileşir inşallah 🙏

Selam kızlar 😊
Dün düğüne katıldık

Kışlık ev için elbise almıştım ama elim gitmiyordu onlara ,giymeye başladım. Arada değişiklik iyi oluyor.

İyi haftalar herkese 🌷

Scss94 Scss94 geçmiş olsun hemen toparlar inşallah

Haftasonu arkadaşlarla piknik, temizlik, ödev, ders çalışma derken geçti.

mutfak pencereme dün bi misafir gelmişti, o kadar güzeldi ki sizinle de paylaşayım 🥰

Eklentiler

• IMG_7072.webp
    IMG_7072.webp
    128,9 KB · Görüntüleme: 71
Back
X