Çok teşekkür ederimEvet çok zor geçiyor
Tanıyamıyordum o zamanlarda kedimi
O kadar değişiyorlar ki kısırlaştırdıktan sonra
Özüne dönüyorlar
Bana demişti vet burda da kalabılır ameliyattan sonra bakım yapıyoruz biz diye ben bırakmamıştım
Çünkü yabancı ortam anestezi daha da travma olur diye hemen alıp getırmıştım
Birgün sonra bantlı yerı açmıştım
Sonra dikiş yerıne bakım yaptım
Antibiyotik vermişti onu içermek zor olmuştu
Baya oldum ben yaptıralı aklımda kalanlar bunlar
Sormak istediğiniz olursa seve seve yardımcı olurum
ifadeler benim.Pedagog bu ifadeleri kullandı mı gerçekten
ben yapacağı şeyi 3-4-5 kere söylüyorum sonra ister istemez sesim yükseliyor.Bağıra bağıra yaptirmiriyoruz ki . Bunlar öfkeli anne görmemiş ondan böyle bence
Anne baba zıtlaşınca çocuk bu durumu hemen kullanıyor gerçekten, sorunlarınızın kilit noktası tutarsızlık olabilirben yapacağı şeyi 3-4-5 kere söylüyorum sonra ister istemez sesim yükseliyor.
Ama eşim hiçbir zaman şunu demiyor "kızım annen 4 oldu söylüyor, yap artık" gibi bir cümlesi asla olmadı.
hemen gelir "bağırma çocuğa"
şimdi çocuk diyor "anne bağırma bana" diye. Demiyor ki bu kadın kaç oldu söylüyor bana
Peki babası sorumluluk alıyormuben yapacağı şeyi 3-4-5 kere söylüyorum sonra ister istemez sesim yükseliyor.
Ama eşim hiçbir zaman şunu demiyor "kızım annen 4 oldu söylüyor, yap artık" gibi bir cümlesi asla olmadı.
hemen gelir "bağırma çocuğa"
şimdi çocuk diyor "anne bağırma bana" diye. Demiyor ki bu kadın kaç oldu söylüyor bana
Uyku saatinde ben duş aldırıp uyutuyorumPeki babası sorumluluk alıyormu
Uyku saatlerinde ,ödev saatlerinde, yemek sırasında
Ailecek oturup konuşmalisiniz bu konuları
Belirli kurallar olmazsa düzende olmaz ve fikir ayrılığı da yaşanır.
Şuan kırgın olduğunu hissedebiliyorum
Ama bazı problemlerin ortaya çıkması daha iyiye gidecegi içindir.
Farkındalık olmazsa çözüm de olmaz.
İşin sorumluluk kısmını babaya paslayıp bir süre kızınla sadece eğlenceli şeyler yapsanız nasıl olurUyku saatinde ben duş aldırıp uyutuyorum
Ödev saati yok. Etüte kalıyor. Yapıp yapmadığını soruyorum. Sorunca ben suçlu oluyorum.
Yemek sırasında da bizimle oturmuyor sofrada. biz gelene kadar bi şeyler atıştırdığı için karnı tok oluyor.
Birçok kez hatam olsa dahi çocuğun yanında uyarmaması gerektiğini söylemiştim.
Bir konu anlatırım arkasını dönüp gider. Arkasından ilerleyerek anlatmaya devam ederim. Neyse anlatmayayim o halde derim, o da dinliyorum der
Gerçekten kırgınlığım falan değil konu. Aile kavramından soğudum. Kendimi o aileye ait gibi hissetmiyorum. Dışlanmış, yalnızlaştırılmış, değersiz hissediyorum.
Dünden beri ne yapacağımı bilemez durumdayım. Hâlâ bana "neyin var durgunsun" diye soruyor.
SelamlarSelam kızlar
Bu öğlen arası camasir katlayıp ütü yapmak istedim enerjim yoktu
Kuruyanlari yeni topladim yemeğim pişerken yaparım belki önce katlama yapayım da
Tadilat olacak diye detaya giresim yok her yer dağılıp toz oluyor
belleza sen neler yaptın
Ne güzelSelamlar
Benim bugün dışarda işlerim vardı. Öğleye kadar onları hallettim. Sonra arkadaşımı kahveye davet ettim. Okuldan sonra da parka gittik. Dünden hem ev temizdi, hem yemek vardı. Rahattım
Merak edilmek de güzelNe güzel
Kolay gelsinGünaydınlar
yine nöbet yine benmor çoraplarımı görmezden gelin
Güzel bir gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?