Çok teşekkür ederim aaa kalmasin bende bırakmam aklım onda kalır hep . Bizde olmazsak iyice korkar bide

Pedagog bu ifadeleri kullandı mı gerçekten
ifadeler benim.

Yalnızca, çocuk öfkelendiğinde onu bi eyleme yönlendirin. kağıt yırtmak, vs gbi şeyler söyledi.

ama aile olarak birbirinize göre nesiniz, kişilikleriniz neler, eleştirin biraz birbirinizi vs şeyler söyledi.
birbirinize karşı duvarlarınız var, niye sürekli savunmadasınız dedi. falan filan

Çocuk sizden daha olgun gibi geldi bana dedi.
dikkat testi yapacak.

Bağıra bağıra yaptirmiriyoruz ki . Bunlar öfkeli anne görmemiş ondan böyle bence
ben yapacağı şeyi 3-4-5 kere söylüyorum sonra ister istemez sesim yükseliyor.

Ama eşim hiçbir zaman şunu demiyor "kızım annen 4 oldu söylüyor, yap artık" gibi bir cümlesi asla olmadı.
hemen gelir "bağırma çocuğa"

şimdi çocuk diyor "anne bağırma bana" diye. Demiyor ki bu kadın kaç oldu söylüyor bana

Anne baba zıtlaşınca çocuk bu durumu hemen kullanıyor gerçekten, sorunlarınızın kilit noktası tutarsızlık olabilir

Peki babası sorumluluk alıyormu
Uyku saatlerinde ,ödev saatlerinde, yemek sırasında

Ailecek oturup konuşmalisiniz bu konuları
Belirli kurallar olmazsa düzende olmaz ve fikir ayrılığı da yaşanır.

Şuan kırgın olduğunu hissedebiliyorum
Ama bazı problemlerin ortaya çıkması daha iyiye gidecegi içindir.
Farkındalık olmazsa çözüm de olmaz.

Uyku saatinde ben duş aldırıp uyutuyorum

Ödev saati yok. Etüte kalıyor. Yapıp yapmadığını soruyorum. Sorunca ben suçlu oluyorum.

Yemek sırasında da bizimle oturmuyor sofrada. biz gelene kadar bi şeyler atıştırdığı için karnı tok oluyor.

Birçok kez hatam olsa dahi çocuğun yanında uyarmaması gerektiğini söylemiştim.
Bir konu anlatırım arkasını dönüp gider. Arkasından ilerleyerek anlatmaya devam ederim. Neyse anlatmayayim o halde derim, o da dinliyorum der

Gerçekten kırgınlığım falan değil konu. Aile kavramından soğudum. Kendimi o aileye ait gibi hissetmiyorum. Dışlanmış, yalnızlaştırılmış, değersiz hissediyorum.

Dünden beri ne yapacağımı bilemez durumdayım. Hâlâ bana "neyin var durgunsun" diye soruyor.

İşin sorumluluk kısmını babaya paslayıp bir süre kızınla sadece eğlenceli şeyler yapsanız nasıl olur

Selamlar
Benim bugün dışarda işlerim vardı. Öğleye kadar onları hallettim. Sonra arkadaşımı kahveye davet ettim. Okuldan sonra da parka gittik. Dünden hem ev temizdi, hem yemek vardı. Rahattım

Eylül'ün dolabını düzenledim
Kışlıkları kontrol ettim yazlıkları ayırdım
4 parça elendi daha öncede elemistim
Pek eksik birseyi yok gibi kullandıkça belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…