Bugün evdeyim hep Eylül’ün öğretmeni mi okula gitmeyecek dedim
Ne güzelmiş böyle ya evde kimse yokken dolap karıştırmak
Saat erken diye süpürge açmadım, 8 buçukta ev halkını gönderdim eleme yaptım, 6 kahve yanı bardağı varmış hiç kullanmadığım onları ayırdım okula götüreceğim bir de plastik bölmeli kapaklı kap
Etkinlikler yığılmış hazır oğlum yokken onları elden geçirdim
Vestiyeri düzenledim ufak tefek atılacak çıktı
Banyoyu tuvaleti temizledim elle yerleri sildim
2 makine çamaşır var
Hiç film izlemek falan aklıma gelmiyor ama kitap okurum öğleden sonra Müthiş psikoloji hayır deme sanatına başladım dün
Çalışan kadınlara ayda 1 gün ev işi için izin verilmeli bence ona karar verdim bugün gidince müdüre söyleyeceğim

Ayda 1 genel temizliğe gidiyorum müdür bey programı ona göre yapıver de

Günaydınnn

Kolay gelsin, oraya girişmeye korkuyorum ben
Benimde karışmış vaziyette, muhtemelen atılacak çıkmayacak ama bi kışlık kaldırıp yazlık çıkarma yapmam lazım gibi.

Neler yapmışsın maşallah eline sağlık, kesinlikle arada 1 gün herkes rutinindeyken bizim bi evde olmamız gerekiyor benim bugün mesela

Nöbet halledildi
Çamaşırlar halledildi
Ev toparlanıp üstünden süpürüldü
Pratik kahvaltı hazır

Bi duş alıp hazırlanacağım şimdi, küçükleri okuldan alıp annem ve anneannemle biraz takılacağız, epeydir görüşemedik anneannemle, aslında çocuklara hiç ellemeyip tamamen kendimi evde serbest bırakasım da vardı ama hazır evdeyken ailecek bir şeyler yapalım diye düşündüm, hava da pek soğuk, bi karar verse keşke.

Hep mi elle siliyosun ve neden kendine bunu yapiyosun

Hazneli olanlar mi . Mopum vardı ama temiz kullanımı kolay değildi bide güzel silmiyodu tozları biriktiriyodu elimle ailiyodum . Bakayım bi güzel yorumları olan moplara da bakarım.
Canım kendin sorup kendin cevap vermişsin aslında
Ben de temiz silmediğini düşünüyorum, kullanımı da kolay değildi evet.

Hep mi elle siliyosun ve neden kendine bunu yapiyosun
Elle sılmeyı bırak sleppy ıle forumda sankı bir ben siliyorum su katıp mopa sıkıyorum ama bu ara yapamıyorum hiç
Mıgren atağım dün öğlen basladı ve hala devam edıyor kızım tepemden gitmıyor aklımı kacırmak uzereyım özellıkle regl ıken oluyor
Sabah kahvaltı hazırladım yatak topladım hepsi bu akşama doğru yazarım tekrar

Regl ve rüzgar benim de migrenimi tetikliyor

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun
Regl dönemin de benim de çok baş ağrım oluyo. Tepeden inmeyen çocuğu bilirim
Hala inmiyo benim oğlan
Büyüyünce Japonya'da yasayacakmis ille bende gidecekmisim

Dolabı tamamen boşaltıp silip ayakkabıları yerleştirdim sadece.
Diğer eşyaları salona koydum. Daha sonra düzenleyeceğim. Kitaplik almam gerekiyor.

Cocuk odasının kıyafet bölümüne geçtim.
Masa kısmını kızımla yapacağız
Kahve yapıyım önce.

Hazır boşken ütüleri de halledeyim dedim, yerleştirdim iyi oldu
Bir makine kurudu yerleşti ikinci yıkanıyor gün uzun üçüncü bile olabilir
Oğlumun ayağı kırılan plastik masası vardı şu ikea tarzı, yeni evde kullanılmayacak ama atmama razı olmuyordu, arka odada bir süre gözden kaybedip unutturdum, şimdi çöpün yanına koyayım derken komşu gördü bahçede kullanırım diye kaptı umarım okuldan dönüşte görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…