• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamam canım yüz için olan güneş kremi bulasmisti o çıktı ama oğluma sürerken üstume bulasmisti onun kremi bulaşan kıyafetler kaldı öyle
Kollarıma sürerken bulaşmış benimde kol uçları hep sarı kalmış 🥲

Çok teşekkür ederim. Hepinizin sıcaklığını hissettim.

Atlatacağım.

Ben pek konuşmuyorum artık evde. Ödev konusunu ben sormuyorum. eşime atıyorum ne ödev varsa.
Sabah kızımın kahvaltısını o hazırlıyor. Ben uykudan kaldırıp, giydirip, saçını topluyorum.

Onun dışında evde yapmam gerekenleri yapıyorum ve kız uyuyunca dizi izliyorum.
Beni evde iletişim kurmaktan soğuttular.

Bilmiyorum sonu ne olur... Zamana bıraktım.
Güçlü dur
Kendinle vakit geçir bence de.
Ebeveyn rolleri illa bir yerde oturup dengeyi bulacak.
Kızınla eğlenmeye keyifli vakit geçirmeye çalış fırsat bulunca.
Dibi görmeden su yüzüne çıkılmaz.
Hepsi geçecek.
İnan bende çok zor günler geçiriyorum hepimizin imtihanı farklı.
Geçecek gözüyle bak.
Neler geçmiyor ki bu da geçecek elbet.

Kızlar bugün hamarat günümdeyim turşu yaptım 2 kilo kornişon azıcık da lahana. Bu ikinci denemem ilki hüsran olmuştu yumuşamıştı 🤦‍♀️ bu sefer de tutmazsa başlarım turşusuna 😂😂😂 ama umutluyum bu sefer 🤭
Akşam yemeğine tavuk taco yaptım çok güzel oldu ev halkı sevdi tavsiye ederim 😁

Çok teşekkür ederim. Hepinizin sıcaklığını hissettim.

Atlatacağım.

Ben pek konuşmuyorum artık evde. Ödev konusunu ben sormuyorum. eşime atıyorum ne ödev varsa.
Sabah kızımın kahvaltısını o hazırlıyor. Ben uykudan kaldırıp, giydirip, saçını topluyorum.

Onun dışında evde yapmam gerekenleri yapıyorum ve kız uyuyunca dizi izliyorum.
Beni evde iletişim kurmaktan soğuttular.

Bilmiyorum sonu ne olur... Zamana bıraktım.
Biraz mesafe biraz üstündeki yükü bırakmak sana da size de iyi gelecek bence de.

2. Çocuğum olduğunda burda da çok dert yandığım bir dönem geçirdim, bilen bilir. Denge kuramama korkusu ile çok fazla hata yaptım. Bi noktada gerçekten bi şeylerin asla düzelemeyeceğine inanmıştım o aralar. Şimdi o noktadan o kadar uzaktayım ki şükürler olsun 🙏 çok yoruluyorum çok fazla sorumluluğum var bazen hala şikayet modumu açıyorum ama artık bir çok şeyi salladım. Çocukların yüzü gülüyor mu, keyifleri yerinde mi evetse ben de okeyim. Diğer her şey bekleyebilir..
bu noktaya kendimi ciddi yıpratarak geldim ama geldim sen de geleceksin, geçici bir süreci yaşıyorsun azıcık bakış açını değiştir büyük resme odaklan gerisi gelecek eminim🙏💜

Kızlar bugün hamarat günümdeyim turşu yaptım 2 kilo kornişon azıcık da lahana. Bu ikinci denemem ilki hüsran olmuştu yumuşamıştı 🤦‍♀️ bu sefer de tutmazsa başlarım turşusuna 😂😂😂 ama umutluyum bu sefer 🤭
Eline sağlık maşallah 😊

Teşekkür ederim 🥰 halılar geldi alt katı süpürüp sildim salona ve girişe halıları serdim. Mutfağa halı alacağız daha orası boş. Üst katı da yarın inşallah, bence bir kahveyi hakkettim 😁
Süpersin daha ne olsun 😊
Benimde mutfakta halım yok bir kere serdim garip hissettim kaldırdım geri😅
Kilim gibi birsey alacağım sanırım.

Süpersin daha ne olsun 😊
Benimde mutfakta halım yok bir kere serdim garip hissettim kaldırdım geri😅
Kilim gibi birsey alacağım sanırım.
Ben de 4 mevsim alacağım, geçen sene halısızdı 😅 klima ile ısındığımız için bir şey sermemek olmuyor maalesef yazın sermiyorum ama evin hiç bi yerine burda herkese tuhaf geliyor boş bırakınca 😂

Ellerine sağlık canım kornisonu sıcak suyla yapsaydın çıtır çıtır oluyo öyle

Selam kızlar
Saçlarıma bakım yağı sürdüm.
Su dönem cildim ve saçım exra nem istiyor
Yüzüm iyi durumda önceden pul pul olurdu artık olmuyor vücuduma kuru yağ öncesi nemlendirici yapıyorum.

O sırada mutfağı topladim tezgahı iyice temizledim.
Bugün son çamaşırlar yikanacak katlama işim var.
Genel bir temizlik yapılacak.

Kızlar kızımı bugün bıraktık. Cumartesi günü tam geçmemiş kızgınlığı bugün götürdük geldik şimdi eve akşam alicaz 7 gibi. Bişey yememesi gerekiyodu çok obur sabah ne kadar ağladı mama diye etrafımda gezindi durdu ama çok rahat edecek artık 🥰
Bugün genel temizlik yaparım çok kötü durumda ev 🥴
Kmsl Hnd Kmsl Hnd yok bayadir yazmiyo merak ettim 🥺

Kızlar kızımı bugün bıraktık. Cumartesi günü tam geçmemiş kızgınlığı bugün götürdük geldik şimdi eve akşam alicaz 7 gibi. Bişey yememesi gerekiyodu çok obur sabah ne kadar ağladı mama diye etrafımda gezindi durdu ama çok rahat edecek artık 🥰
Bugün genel temizlik yaparım çok kötü durumda ev 🥴
Kmsl Hnd Kmsl Hnd yok bayadir yazmiyo merak ettim 🥺
Kolayca atlatır insallah

Dualarım sizinle🙏

Back
X