Ustalara ayar oluyorumElinize sağlık kızlar
Bizde bugün seramik seçtik
Benim istediğim seramiği usta yapamazmış.
Normal seramik aldık bakalım nasıl olacak
Aynen bitsin artık tadilat işleri yeterkiUstalara ayar oluyorum
Benim de hedefim ayakkabılık ve banyo dolabıBide TV unitesinde ki dolaba bide ayakkabıliga el atmam lazım
Kolay gelsin canım ben bugün yapamam galiba evin dağınıklığıni ancak toplayabilirim sanırımBenim de hedefim ayakkabılık ve banyo dolabı
Aaa biz deİyi akşamlar kızlar
Bizde kayınvalideme gittik geldik
Camlar kapalı uyuduk dün ilk defa. Tişört bile giyilmiyodu evde crop atlet geziyodum şimdi serinledi birden uzun kollulari çıkarmak lazımHavalar soğudu artık
Ustanın geleceği gün belli olsa halıları yıkamaya verip koltukları sileceğim birde kışlık kıyafetleri duzenlerim.
Benim Koltuklari yıkatmak lazımHavalar soğudu artık
Ustanın geleceği gün belli olsa halıları yıkamaya verip koltukları sileceğim birde kışlık kıyafetleri duzenlerim.
Kolay gelsinCamlar kapalı uyuduk dün ilk defa. Tişört bile giyilmiyodu evde crop atlet geziyodum şimdi serinledi birden uzun kollulari çıkarmak lazımoğlumun uzun kollularini çıkarmıştım fazla yoktu zaten kuculenleri de ayirmistim eşimin ve benim var onlari yarın hallederim inşallah dün evi toplamadim da bugüne kaldı
Kolay gelsin sana da canım. Bu sene oğlumun montu olmaz büyük ihtimalle benim de montuma boya bulaşmış geçen kış duvarı boyamislar bende baya sürtmüştüm duvaraKolay gelsin
Geçen çekmeceler boş kalınca kışlıkları oraya koydum iyi oldu.
Ama tabi kontrol edip tekrar duzenlemem gerek.
Askidaki kıyafetleri de kışlık sezonuna çeviririm.
Kızımın da ayiklama ve eksikleri tamamlama işi olur.
Benim Koltuklari yıkatmak lazımkedi baya tirmaliyo koltuğu aferin kızım biraz daha güçlü yap yenisini alırız diyorum diğer koltuğun kumaşı kadifeye benziyo ona hiç dokunmuyo bazanin altını felan tirmaliyo gözüme bakarak yapiyo bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?