- 27 Haziran 2010
- 6.736
- 13.753
- 448
Barbunya, pilav, salata yaptım :)Kuru fasulye pilav yaptım yanına cacık yapacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barbunya, pilav, salata yaptım :)Kuru fasulye pilav yaptım yanına cacık yapacağım.
Ne kadar güzel bizim öğretmenin hiç enerjisi yokBizim öğretmenin meslekte 28.yılı bugün çocuklarla bahçede köşe kapmaca oynuyordu![]()
Afiyet olsun canımBarbunya, pilav, salata yaptım :)
Bak bu tespitin doğru olabilirKmsl Hnd benim küçük oğlanın geçen seneki öğretmeni öyleydi yani sevmeden yapıyor gibiydi tükenmiş gibi ben onu şuna bağlamıştım kendi oğlu da 4 yaşındaydı ve muhtemelen hem evde hem işte aynı yaş grubuna maruz kalmak kadını sıkmıştı
Bu yüzden değiştirdik öğretmenini bu sene. Bu seneki öğretmeni şey dedi ilk tanışmada 2 kızım var biri 4. Sınıf biri 8. Sınıf. Küçük çocuk sevmeyi çok özlemişim daha ilk günden sarıldı öptü çocukları iletişimini enerjisini sevdim
Büyük oğlanın anasınıfı öğretmeni favorim ama Kadın farklı şeyler yapmak için çok çabalıyor yaratıcı çocukları çok seviyor ve inanılmaz bir enerjisi var. Arkadaş gibi olduk zaten. Yaşı da baya var aslında yani ben üniversite mezunu çocukları. Saçlarını masmaviye boyatıyor komple tam bir çılgın
Scss94 800 çok fazla ne yapacaklar çocuğu picasso mu da vinci mi
![]()
Yaa kendimden biliyorum şimdi bebeğim var ya mesela başkalarının bebeklerini hani böyle alayım kucaklıyım sarılayım yapamıyorum ki ben çok severdim kuzenlerimin bebeklerine çocuklarına bakmayı vs o yüzden öyle düşünüyorumBak bu tespitin doğru olabilir
Bizim öğretmenin de biri 10 biri 20 yaşında 2 çocuğu var. Onlar artık kendilerini sevdirmiyorlar, neyseki öğrencilerim var demişti![]()
Olabilir canım ama yapacak bişey yokKmsl Hnd benim küçük oğlanın geçen seneki öğretmeni öyleydi yani sevmeden yapıyor gibiydi tükenmiş gibi ben onu şuna bağlamıştım kendi oğlu da 4 yaşındaydı ve muhtemelen hem evde hem işte aynı yaş grubuna maruz kalmak kadını sıkmıştı
Bu yüzden değiştirdik öğretmenini bu sene. Bu seneki öğretmeni şey dedi ilk tanışmada 2 kızım var biri 4. Sınıf biri 8. Sınıf. Küçük çocuk sevmeyi çok özlemişim daha ilk günden sarıldı öptü çocukları iletişimini enerjisini sevdim
Büyük oğlanın anasınıfı öğretmeni favorim ama Kadın farklı şeyler yapmak için çok çabalıyor yaratıcı çocukları çok seviyor ve inanılmaz bir enerjisi var. Arkadaş gibi olduk zaten. Yaşı da baya var aslında yani benim yaşımda çocuğu var . Saçlarını masmaviye boyatıyor komple tam bir çılgın
Scss94 800 çok fazla ne yapacaklar çocuğu picasso mu da vinci mi
![]()
Tadilat işlerini bekliyorumKızlar bütün evi elden geçirip hem temizleyip hem eleme yapasım var. Challenge falan yok mu artık? Bir ara öyle bişiler yapıyorduk![]()
GünaydınlarTadilat işlerini bekliyorum
Yaparsanız keyifle okurum![]()
Ohhh nasıl ferahlamıştırKitaplığımı temizledim, düzenledim. Kızımın kitaplarını ayırdım. Bir kısmını sınıf kütüphanesine göndereceğim. Küçük yaş grubunu arkadaşımın kızına vereceğim. Ödev kağıtları vs poşetledim. Çöpün kenarına bırakırız, kâğıt toplayanlar alır.
Ellerine sağlık ben de bugün küçük oğlanın küçülenlerini ayırdım 1 poşetKitaplığımı temizledim, düzenledim. Kızımın kitaplarını ayırdım. Bir kısmını sınıf kütüphanesine göndereceğim. Küçük yaş grubunu arkadaşımın kızına vereceğim. Ödev kağıtları vs poşetledim. Çöpün kenarına bırakırız, kâğıt toplayanlar alır.
Ben de dünden beri baya karıştırdım evi, haftasonu evde olmak iyi geldiKızımın oyuncaklarını düzenledim. Arkadaşın çocuğu için legolar ayırdım. Takılarını, tokalarını, çantalarını düzenledim. Salonda 2 kanepenin bazasını sildim, düzenledim. Bazı şeyleri elerken, bazılarının yerini değiştirdim. 1 poşet daha atılacak çıktı.
Harika! Eline sağlık.Ben de dünden beri baya karıştırdım evi, haftasonu evde olmak iyi geldi
Baharat dolabını düzenledim, 2 parça tarihi geçmiş ayırdım
Çorap çamaşır çekmecemi düzenledin, 2 çift çorap, 4 çamaşır çıktı, giymediğim 1 bikini elendi, eşimin çekmecesi 2 atlet 1 çift çorap
Banyoda 4 toka,1 kaş farı, 1 tane saç kurutma makinesinin hiç kullanmadığın kafa aparatı gitti, yıllardır kıyamamıştım okuldaki makinelere uyar belki pazartesi götüreceğim
Vestiyeri düzenledim, 1 paket maske ve el kremi araba için ayırdım, burada fazlalık kalmadı sayılır her şey kullanımda
Oğlumun kitaplığını düzenledim, 3 yaş altı kitaplardan arkadaşımızın çocuğu için ayırdım
2 makine çamaşır yıkayıp, ütüleyip yerleştirdim, şuanda ütü bekleyen kıyafet yok çok mutluyum, verimli bir gün geçirdim diyebilirim![]()