Kolay gelsin sana da canım. Bu sene oğlumun montu olmaz büyük ihtimalle benim de montuma boya bulaşmış geçen kış duvarı boyamislar bende baya sürtmüştüm duvarazaten bayadir giyiyodum masraflar yükleniyor
canım yikattim geçen yıl yine iz vardı ama çok az vardı kumaşı kötüymüş yanlış seçimlerimden biri yineYikaninca iyi olur senin kumaş su izi kalıyordu.
Silmek zor olur
Ketenmiydi kumaşıcanım yikattim geçen yıl yine iz vardı ama çok az vardı kumaşı kötüymüş yanlış seçimlerimden biri yine
hayır canım ilaç yok.Canım ilaç felan kullaniyo musunuz . Biz epilepsi ilacı kullanırken oğlum tam anlattığın gibiydi. Ben düşmaniymisim gibi davraniyodu her gün ağlama krizleri oluyodu
soruyorum, cevap yok.Çok üzüldüm, umarım pedagog sorunu çözmenize yardımcı olur. Akran zorbalığı vs yoktur dimi?
zaten evde olduğumuzda birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. hafta sonu mutlaka birlikteyiz. bilemedim kiAcaba sizinle anne baba yani daha fazla zaman mı geçirmek istiyor
Gerçekten hiç soru sormayacak miyiz ya biz de öyleyiz ödev bitti mi. Ellerini yıkadin mi . Çantanı hazirladin mi . Benim eşim de böyle bende öyleyimPedagog randevu sonucu öfkeli anne, tedirgin çocuk, anlaşılmadığını düşünen çocuk. Babamız sütten çıkmış ak kaşık!
Çocuğunuza sakın sormayın "ödevler bitti mi, kitap okudun mu" ya da "tableti bırak" demeyin.
Sorumlu anne, sorunlu anne!!!!!
Sorumsuz olun. Çocuğunuz da kendi hayatına nasıl biliyorsa öyle yön versin.
Ya da baba olun. Baba olunca sorularınız soru olmuyor. Baba bağırınca bağırmış olmuyor. Baba olunca her şey mübah!
Bağıra bağıra yaptirmiriyoruz ki . Bunlar öfkeli anne görmemiş ondan böyle bencePedagog randevu sonucu öfkeli anne, tedirgin çocuk, anlaşılmadığını düşünen çocuk. Babamız sütten çıkmış ak kaşık!
Çocuğunuza sakın sormayın "ödevler bitti mi, kitap okudun mu" ya da "tableti bırak" demeyin.
Ya da baba olun. Baba olunca sorularınız soru olmuyor. Baba bağırınca bağırmış olmuyor. Baba olunca her şey mübah!
Pedagog randevu sonucu öfkeli anne, tedirgin çocuk, anlaşılmadığını düşünen çocuk. Babamız sütten çıkmış ak kaşık!
Eline sağlıkGünaydındün çok yorucuydu temizliği yaptım kışlıklari çıkardım bugün hepsini yıkarım bizim kedi yine kızgınlığa girdi veterineri aradım bitince hemen gidip kisirlastircaz çok ağlıyo kıyamam yani nasi durmuşlar kisirlastirmadan
Normalmiş canım. Hafta dolmadan da olabiliyormuş o yüzden bitince 3. Gün hemen kisirlastirmak lazımEline sağlık
Kedinize geçmiş olsun normalmi acaba bu kadar kısa zamanda tekrar olması
Geçmiş olsunGünaydındün çok yorucuydu temizliği yaptım kışlıklari çıkardım bugün hepsini yıkarım bizim kedi yine kızgınlığa girdi veterineri aradım bitince hemen gidip kisirlastircaz çok ağlıyo kıyamam yani nasi durmuşlar kisirlastirmadan
Pedagog bu ifadeleri kullandı mı gerçektenPedagog randevu sonucu öfkeli anne, tedirgin çocuk, anlaşılmadığını düşünen çocuk. Babamız sütten çıkmış ak kaşık!
Geçmiş olsun
Uzun uzun yazmıştım nedense birden sayfa yenilendi hepsı silindi
Tekrar yazayım
Yaz ve güneşli zamanlarda daha sık yaşanıyor
Evde sağlıklı beslendıklerı içinde tabi daha fazla oluyor
Vücut ısıları arrtığından yalandıklqrı için kusma çok oluyor
Benım kedim annemlerin bahçedeki kedılerı gördüğünden sağa sola çiş yapmaya başlamıştı
Yemesı azalıyor zayıflıyor
Gece uyutmuyordu
Kısırlaştırma erkek kedılerde daha kolay
Kafalık ve anestezi biraz zor geliyor
İlk gün çok zor ve üzücü
Yemiyor kusuyordu
Sonra su içmeye başladı
1 haftada hersey düzeliyor inşallah
Kuzgınlık azalır azalmaz vete koşmuştum ben
İnsallah kolay sorunsuz atlatırsınız
Öpüyorum onu patilerinden
Geçmiş olsun
Uzun uzun yazmıştım nedense birden sayfa yenilendi hepsı silindi
Tekrar yazayım
Yaz ve güneşli zamanlarda daha sık yaşanıyor
Evde sağlıklı beslendıklerı içinde tabi daha fazla oluyor
Vücut ısıları arrtığından yalandıklqrı için kusma çok oluyor
Benım kedim annemlerin bahçedeki kedılerı gördüğünden sağa sola çiş yapmaya başlamıştı
Yemesı azalıyor zayıflıyor
Gece uyutmuyordu
Kısırlaştırma erkek kedılerde daha kolay
Kafalık ve anestezi biraz zor geliyor
İlk gün çok zor ve üzücü
Yemiyor kusuyordu
Sonra su içmeye başladı
1 haftada hersey düzeliyor inşallah
Kuzgınlık azalır azalmaz vete koşmuştum ben
İnsallah kolay sorunsuz atlatırsınız
Öpüyorum onu patilerinden
Evet çok zor geçiyorİnşallah kolaylıkla atlatır. Bizde hemen gitcez yarın sakinleşir büyük ihtimalle inşallah . Aslında ben sahiplendigimizde hemen kisirlastirmayi düşündüm ama yeni eve alışma süreci olacak üstüne ameliyat zorlanir diye ertelemistim. Ama çok fazla ertelemek onun için iyi değil bi an önce yaptırmak daha iyi olacak . 1 haftada normale döner umarım bu halleri tekrar olmasın da kıyamam o kadar ağliyo ki 2 saat felan uyumustur uykuda uyuyamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?