Kmsl Hnd benim küçük oğlanın geçen seneki öğretmeni öyleydi yani sevmeden yapıyor gibiydi tükenmiş gibi ben onu şuna bağlamıştım kendi oğlu da 4 yaşındaydı ve muhtemelen hem evde hem işte aynı yaş grubuna maruz kalmak kadını sıkmıştı

Bu yüzden değiştirdik öğretmenini bu sene. Bu seneki öğretmeni şey dedi ilk tanışmada 2 kızım var biri 4. Sınıf biri 8. Sınıf. Küçük çocuk sevmeyi çok özlemişim daha ilk günden sarıldı öptü çocukları iletişimini enerjisini sevdim

Büyük oğlanın anasınıfı öğretmeni favorim ama Kadın farklı şeyler yapmak için çok çabalıyor yaratıcı çocukları çok seviyor ve inanılmaz bir enerjisi var. Arkadaş gibi olduk zaten. Yaşı da baya var aslında yani benim yaşımda çocuğu var . Saçlarını masmaviye boyatıyor komple tam bir çılgın
Scss94 800 çok fazla ne yapacaklar çocuğu picasso mu da vinci mi

Bak bu tespitin doğru olabilir
Bizim öğretmenin de biri 10 biri 20 yaşında 2 çocuğu var. Onlar artık kendilerini sevdirmiyorlar, neyseki öğrencilerim var demişti

Bak bu tespitin doğru olabilir
Bizim öğretmenin de biri 10 biri 20 yaşında 2 çocuğu var. Onlar artık kendilerini sevdirmiyorlar, neyseki öğrencilerim var demişti
Yaa kendimden biliyorum şimdi bebeğim var ya mesela başkalarının bebeklerini hani böyle alayım kucaklıyım sarılayım yapamıyorum ki ben çok severdim kuzenlerimin bebeklerine çocuklarına bakmayı vs o yüzden öyle düşünüyorum

Olabilir canım ama yapacak bişey yok
Pazartesi diğer okulla görüşeceğim nakil alırsa ki inşallah değiştireceğim ama yok almazlarsa bu okulda öğretmen değişikliği istiyeceğim

Kitaplığımı temizledim, düzenledim. Kızımın kitaplarını ayırdım. Bir kısmını sınıf kütüphanesine göndereceğim. Küçük yaş grubunu arkadaşımın kızına vereceğim. Ödev kağıtları vs poşetledim. Çöpün kenarına bırakırız, kâğıt toplayanlar alır.

Ohhh nasıl ferahlamıştır

Elektrikli tencerem geldi ama denemedim daha

Küçük kız çiğköfte istedi. yapacağım yemek yanına ayran turşu yeriz
Büyük kıza da dünden köfte pilav var

Afad uyarı verdi bugün ve yarın sel varmış biraz önce ufaktan yağmur yağmaya başladı

Ellerine sağlık ben de bugün küçük oğlanın küçülenlerini ayırdım 1 poşet

Kızımın oyuncaklarını düzenledim. Arkadaşın çocuğu için legolar ayırdım. Takılarını, tokalarını, çantalarını düzenledim. Salonda 2 kanepenin bazasını sildim, düzenledim. Bazı şeyleri elerken, bazılarının yerini değiştirdim. 1 poşet daha atılacak çıktı.

Ben de dünden beri baya karıştırdım evi, haftasonu evde olmak iyi geldi

Baharat dolabını düzenledim, 2 parça tarihi geçmiş ayırdım

Çorap çamaşır çekmecemi düzenledin, 2 çift çorap, 4 çamaşır çıktı, giymediğim 1 bikini elendi, eşimin çekmecesi 2 atlet 1 çift çorap

Banyoda 4 toka,1 kaş farı, 1 tane saç kurutma makinesinin hiç kullanmadığın kafa aparatı gitti, yıllardır kıyamamıştım okuldaki makinelere uyar belki pazartesi götüreceğim

Vestiyeri düzenledim, 1 paket maske ve el kremi araba için ayırdım, burada fazlalık kalmadı sayılır her şey kullanımda

Oğlumun kitaplığını düzenledim, 3 yaş altı kitaplardan arkadaşımızın çocuğu için ayırdım

2 makine çamaşır yıkayıp, ütüleyip yerleştirdim, şuanda ütü bekleyen kıyafet yok çok mutluyum, verimli bir gün geçirdim diyebilirim

Harika! Eline sağlık.
Ben de yarın yine devam edeceğim inşallah

Eskisehirde sürekli yağmur yağdı
Üstüm de kısa kollu vardı sweat aldık
Eylüle tay sweat aldım
Anneme gittik
Kedimizi sevdim kızımızı aldık eve geldik
Acayip trafik vardı sakin yerde yaşamaya alışmışız
Hatta trafikte beklerken baklava da aldım

Günaydın kızlar. Dün teknofeste gittik o kadar kalabalıktı ki hiç biseye bakamadık giriş için bir saat bekledik trafikte. Sadece planetaryuma girebildik . Ordada Astronotlarin vücudundaki değişimleri anlatan kısa film izledik. Oğlum çıkışta işte bu yüzden asla astronot olmam dedi güzel yönlerini anlatsalardi daha iyiydi sanki yine de eğlendik güzeldi. Bugün evin işlerini yapmayı düşünüyorum. Cuma günü bende bı sürü kitap ayırdım eski ödevleri ayırdım oğlumun kiyafetlerinden ayırdım bugün genel bi temizlik yaparım. Bugün de yağışlı görünüyor pazar alışverişi de yapmamız lazım . Konudan konuya anladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…