Hangi açıdanEv temiz
Yemekleri de yaptım
Birazdan kızı almaya gideceğim
Üffff bende öğretmenden biraz memnun değilim ya
Hayırdir inşallah
Ya kızlar çocuklara davranışı mesela çocuklar okul çıkışı öğretmenim sizi özleyeceğiz diyorlarHangi açıdan
Anlattıklarına bakarsak bir miktar profesyonellikten uzak buldumYa kızlar çocuklara davranışı mesela çocuklar okul çıkışı öğretmenim sizi özleyeceğiz diyorlar
Suratı asık bir şekilde merak etmeyin yarın bırdasınız diyor
Çocukları saatlerce parkta bırakıyor kendi yardımcı bayanla sohbette arkası dönük çocuklara hiç bakmıyor
Mesela ogün annem almaya gitti anneme sormamış bile kimsiniz diye
Kızım nasıl arkadaşlarıyla uyumu diyorum
Benim kıza dönüp diyor ki sen çok akıllı uslusun diğer kızlar çok cadı diyor
Yani haklı mıyım sizce
Victoria secret herhaldeHangi konuda
Ya evet bence anaokulu öğretmeni daha çocuklarla konuşurken heyecanlanmalı meraklandırmalı gülümsemeli çünkü işi buAnlattıklarına bakarsak bir miktar profesyonellikten uzak buldum
Kızın seviyor mu peki öğretmenini ?
Bence tam olarak oAlışveriş konusunda değildir heralde
Yeni mi baslamis mesleğe canım kızın seviyo mu öğretmeniniYa evet bence anaokulu öğretmeni daha çocuklarla konuşurken heyecanlanmalı meraklandırmalı gülümsemeli çünkü işi bu
Kızım seviyor okula gidince sarılmak istiyor ama öğretmenden o isteği göremiyor
Diğer çocuklarda öyle gördükleri anda koşup sarılmak istiyorlar bir dk diyor öğretmen sarılmıyor
Yani öğretmenlik bence çok zor bir meslek anlayabiliyorum ama mesleğini sevmesi lazım yoksa onun içinde zoraki olur yani
17 yıllık öğretmen bıkmış olabilirYeni mi baslamis mesleğe canım kızın seviyo mu öğretmenini
Yani ilgi ve heyecan yoksa pek verimli de geçmezYa evet bence anaokulu öğretmeni daha çocuklarla konuşurken heyecanlanmalı meraklandırmalı gülümsemeli çünkü işi bu
Kızım seviyor okula gidince sarılmak istiyor ama öğretmenden o isteği göremiyor
Diğer çocuklarda öyle gördükleri anda koşup sarılmak istiyorlar bir dk diyor öğretmen sarılmıyor
Yani öğretmenlik bence çok zor bir meslek anlayabiliyorum ama mesleğini sevmesi lazım yoksa onun içinde zoraki olur yani
Bence de öyle yaYani ilgi ve heyecan yoksa pek verimli de geçmez
Afiyet olsunKuru fasulye pilav yaptım yanına cacık yapacağım.
Bizim öğretmenin meslekte 28.yılı bugün çocuklarla bahçede köşe kapmaca oynuyordu17 yıllık öğretmen bıkmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?