Mia Eylül kursa devam ediyo mu . Herkes çocukları kurslara bi yerlere götürüyomus kendimi kötü hissettim dün futbola gidiyo işte müzik kursu felan istiyo ama inanılmaz fiyatlar istiyorlar bütçemize uygun değil hiç . Belediyenin kurslarına gitmistik pek içime sinmedi orası da bilemedim

Yok daha gitmiyor okulun kursları henüz açılmadı .
Burada özel kurs yok.

Mia- hayırlı olsun
Kmsl Hnd güle güle kullan, küçük ev aletlerini çok yer kapladıkları için sevmiyorum ben ya

Scss94 benim oğlanlar geçen yıldan beri resim kursuna gidiyor ama ben resim yeteneklerinde bir ilerleme göremedim hatta bugün büyüğün öğretmeni boyamayı özensiz yapmış diye mesaj attı eeee ne anladık bu işten küçük oğlanı jimnastiğe yazdırmayı planlıyoruz bi ara

Bizim oğlanı karateye yazdırmıştık ondan sıkıldı hava soğukken futbola gittiğinde hasta oluyo hep kışın ona da gidemez karateye tekrar gider belki spor yapsın biraz göbek yaptı bide dün öğretmen kalemi tutarken çok yoruluyo dedi bende her akşam ödev yapmamak için ağladığını söyledim bugün oyun hamuru bisiler alıyım kasları nasıl gelişir ki başka

Bol bol kes yapıştır yaptır, ipe boncuk dizdir,
Bak diz boz oyuncağı var hem zihinsel hem kasları geliştirir boyama seviyorsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…