• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırdir inşallah

Ya kızlar çocuklara davranışı mesela çocuklar okul çıkışı öğretmenim sizi özleyeceğiz diyorlar

Suratı asık bir şekilde merak etmeyin yarın bırdasınız diyor☹️☹️☹️

Çocukları saatlerce parkta bırakıyor kendi yardımcı bayanla sohbette arkası dönük çocuklara hiç bakmıyor☹️☹️☹️

Mesela ogün annem almaya gitti anneme sormamış bile kimsiniz diye☹️☹️☹️

Kızım nasıl arkadaşlarıyla uyumu diyorum
Benim kıza dönüp diyor ki sen çok akıllı uslusun diğer kızlar çok cadı diyor☹️☹️☹️

Yani haklı mıyım sizce 😂😂

Ya kızlar çocuklara davranışı mesela çocuklar okul çıkışı öğretmenim sizi özleyeceğiz diyorlar

Suratı asık bir şekilde merak etmeyin yarın bırdasınız diyor☹️☹️☹️

Çocukları saatlerce parkta bırakıyor kendi yardımcı bayanla sohbette arkası dönük çocuklara hiç bakmıyor☹️☹️☹️

Mesela ogün annem almaya gitti anneme sormamış bile kimsiniz diye☹️☹️☹️

Kızım nasıl arkadaşlarıyla uyumu diyorum
Benim kıza dönüp diyor ki sen çok akıllı uslusun diğer kızlar çok cadı diyor☹️☹️☹️

Yani haklı mıyım sizce 😂😂
Anlattıklarına bakarsak bir miktar profesyonellikten uzak buldum 🙈

Kızın seviyor mu peki öğretmenini ?

Anlattıklarına bakarsak bir miktar profesyonellikten uzak buldum 🙈

Kızın seviyor mu peki öğretmenini ?
Ya evet bence anaokulu öğretmeni daha çocuklarla konuşurken heyecanlanmalı meraklandırmalı gülümsemeli çünkü işi bu

Kızım seviyor okula gidince sarılmak istiyor ama öğretmenden o isteği göremiyor

Diğer çocuklarda öyle gördükleri anda koşup sarılmak istiyorlar bir dk diyor öğretmen sarılmıyor ☹️☹️☹️

Yani öğretmenlik bence çok zor bir meslek anlayabiliyorum ama mesleğini sevmesi lazım yoksa onun içinde zoraki olur yani👍👍👍

Alışveriş konusunda değildir heralde 😁😂
Bence tam olarak o 😂resim kursu araştırdım canım el kaslarına iyi gelir diye 800 lira dedi 🤔 gruplar dolmuş birebir eğitim veriyorlarmis bende bire bire gerek yok grup açılınca haber edin dedim 🤪 400 liraymis grup dersler uygunmuş fiyatı .
Yakın hem iyi olur inşallah açılırsa sosyalleşmesi içinde 🙄

Ya evet bence anaokulu öğretmeni daha çocuklarla konuşurken heyecanlanmalı meraklandırmalı gülümsemeli çünkü işi bu

Diğer çocuklarda öyle gördükleri anda koşup sarılmak istiyorlar bir dk diyor öğretmen sarılmıyor ☹️☹️☹️

Yani öğretmenlik bence çok zor bir meslek anlayabiliyorum ama mesleğini sevmesi lazım yoksa onun içinde zoraki olur yani👍👍👍
Yeni mi baslamis mesleğe canım kızın seviyo mu öğretmenini

Yani ilgi ve heyecan yoksa pek verimli de geçmez

Back
X