İş yaparken konuşamıyorumBirilerini arayıp sohbet edebilirsin
En iyi o şekilde çekiliyor ütü işi
Ooo erken yapılmış
Nihan kaya da baya bahsediyorSelam
Bugün de kitap okumamı yaptım, alice miller yetenekli çocuğun dramını okuyorum bilgisayardan, uzun zamandır merak ettiğim bir yazardı, burada da konuşulmuştu Nihan kaya ondan esinleniyormuş hatta, baya düşündürücü ve vurucu cümleleri var etkileyici bir okuma oluyor benim için
Ev işi yapmakta kalori yakıyorSelam kizlar üstümde bi uyuşukluk var. Yapamiyorum hic bi sey. Diyetisyenden randevu aldim. İnşallah bu sefer olacak. En azindan kendimi frenlemis olurum. Mutsuzum gene bu aralar kilodan ötürü
TeşekkürlerMerhaba, iyi geceler.
Mia- düzen fotoğraflarını görünce içim açıldı, ferah ferah. Benim hiç öyle dolabım yok. Hepsi tıkış tıkış eşya yığını. Ne güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Dün kızımı uyuturken ben de uyuyakalmışım. Gecenin bir vakti kalkıp gargara yapmaya çok üşendim. Dün diş bakımını tamamlayamadım ama bugün tamam.
Eline sağlıkBenim de ilk günden beri hergun 15 dklik görevim tamam.
Bugün oğlusun dolabını düzenledim
Kisliklari kaldırdım,mevsimlik ve yazlıkları düzenledim biraz alışveriş yapmıştım yıkayıp utuledim ,yazliklarini da tamamlamış oldum tamamen bir ayakkabı alırız inşallah sadece oglusuma.
Kizce de dolaba yerleşti tamamen şükür
Mutfağı topladm sabah ve akşam bir de yemek yaptm
E bebeğe ve LCW ye ugradm bir hediye ve alacağım bir kaç şey vardı onları hallettim bugün böyle geçti gitti
Eline sağlık daha ne olsun15 dk tamam
Aslında tembel günümdeydim ama en azından 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Yatakları topladım.
Yemek yaptım.
Mutfağı topladım.
Bugün de böyle olsun
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.dünkü görev tamam kızlar, günaydın hepimize
sudem34 bende yaşamıştım dış gebelik, psikolojik olarak gerçekten çok yıpratıcı bi süreç geçiriyor insan, inşallah sende bir an önce rahatlarsın.
Ha haOoo erken yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?