Selam

Bugün de kitap okumamı yaptım, alice miller yetenekli çocuğun dramını okuyorum bilgisayardan, uzun zamandır merak ettiğim bir yazardı, burada da konuşulmuştu Nihan kaya ondan esinleniyormuş hatta, baya düşündürücü ve vurucu cümleleri var etkileyici bir okuma oluyor benim için

Nihan kaya da baya bahsediyor
Bazen alice miller hayat hikayesini de paylaşıyor sayfasında
Kitaplarını okumaya cesaretim yok çok etki altında kalıyorum

Selam kizlar üstümde bi uyuşukluk var. Yapamiyorum hic bi sey. Diyetisyenden randevu aldim. İnşallah bu sefer olacak. En azindan kendimi frenlemis olurum. Mutsuzum gene bu aralar kilodan ötürü
Ev işi yapmakta kalori yakıyor
Böyle düşünme fazla bunaldiginda kalk evi dolaş
Dışarıya çık müsait olduğunda
Olumlu düşün

Benim de ilk günden beri hergun 15 dklik görevim tamam.

Bugün oğlusun dolabını düzenledim
Kisliklari kaldırdım,mevsimlik ve yazlıkları düzenledim biraz alışveriş yapmıştım yıkayıp utuledim ,yazliklarini da tamamlamış oldum tamamen bir ayakkabı alırız inşallah sadece oglusuma.
Kizce de dolaba yerleşti tamamen şükür
Mutfağı topladm sabah ve akşam bir de yemek yaptm
E bebeğe ve LCW ye ugradm bir hediye ve alacağım bir kaç şey vardı onları hallettim bugün böyle geçti gitti

Merhaba, iyi geceler.
Mia- düzen fotoğraflarını görünce içim açıldı, ferah ferah. Benim hiç öyle dolabım yok. Hepsi tıkış tıkış eşya yığını. Ne güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Dün kızımı uyuturken ben de uyuyakalmışım. Gecenin bir vakti kalkıp gargara yapmaya çok üşendim. Dün diş bakımını tamamlayamadım ama bugün tamam.

Teşekkürler

Eline sağlık

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.

Keşke kimse o damdan düşmese.

Bugün kızımın gösterisi vardı, öğlene kadar okuldaydım. Gelince de geç kahvaltı yaptım. Ortalığı topladım, çıkan bulaşıkları elde yıkadım, ocak sildim, makineye çamaşır attım, yerleri robot süpürdü, ben ütüleri yaptım. Akşama yemek sorunum yok. Duş alıp biraz kitap okumak istiyorum..

15 dk kapsamında
WC lavabo yıkadım
Yemek öncesi ve sonrası mutfağı topladım
Oğlumun ödevlerine yardım ettim

Yarın boş günüm perşembe de resmî tatil bu 2 gün havalar iyi olursa bol çamaşır ve ütü işim olacak eve de el atarım biraz daha inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…