• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de sabah kalkınca miniğimin karnını doyurdum, altını değiştirdim, baktım sakin duruyor hızlıca kahvaltımı yaptım apar topar, büyük okulda ortanca evdeydi ama babası çıkmadan kahvaltı yaptırmış ona erken kalkıyo o baya çünkü, miniş uyuyunca evi toplamaya giriştim, önce mutfak ve bulaşıklar, sonra yatakları topladım, salonu topladım ve robotu çalıştırdım, evin aşırı dağılmasına asla müsade etmediğim için dağıldığında toplamak çok zaman almıyor, çocuklar evdeyse yardım ediyolar genelde, evi toplayınca kahve bile içtim😊
annem öğleden sonra geliyo artık, eşim gelene kadar yanımda kalıyo, yemek yapıyo, çamaşır asma, ütü gibi işleri annem hallediyo, şu anda beni en zorlayan şey bölük pörçük gece uykuları 🥺
İyi olmana sevindim
Diğer şeylerde zamanla rutine girer 😊
Fırsat buldukça dinlen

Ben de sabah kalkınca miniğimin karnını doyurdum, altını değiştirdim, baktım sakin duruyor hızlıca kahvaltımı yaptım apar topar, büyük okulda ortanca evdeydi ama babası çıkmadan kahvaltı yaptırmış ona erken kalkıyo o baya çünkü, miniş uyuyunca evi toplamaya giriştim, önce mutfak ve bulaşıklar, sonra yatakları topladım, salonu topladım ve robotu çalıştırdım, evin aşırı dağılmasına asla müsade etmediğim için dağıldığında toplamak çok zaman almıyor, çocuklar evdeyse yardım ediyolar genelde, evi toplayınca kahve bile içtim😊
annem öğleden sonra geliyo artık, eşim gelene kadar yanımda kalıyo, yemek yapıyo, çamaşır asma, ütü gibi işleri annem hallediyo, şu anda beni en zorlayan şey bölük pörçük gece uykuları 🥺
Sen topladın, ben burada rahatladım.☺
Benim de çok dağılmasına izin vermemem lazım. 🙄 Bende bu biraz zor ama sürdürülebilir bir düzen için şart gibi. Yoksa işin ucu kaçıyor.
Uykusuz kaldığımda ya da zorlandığımda, geçecek diyordum, bunların hepsi geçecek...ve geçip gidiyordu. Bu düşünce beni rahatlatıyor. ☺

Olabilir aslında haklısın.

Mia yi uyutmuyordum ilk zamanlar hatta beni bekliyordu.

Şimdi kafamda bir sürü mesguliyet beynim dolu galiba.
Bence de nefes almaya ihtiyacın var gibi...yakınların varsa biraz yardım istesen mi? Hem hastalık falan derken zorlanman normal bence.

Evet zilyon tane ütü yapma zamanım geldi
Sonra yemek işine başlarım

Mutfak
Cocuk odası
Buyuk oda
Oturma odası daha önce kontrol ettim ve temizledim
Ve yatak odası bitecek

Geriye banyo düzenli ama dusakabin temizliği vs olacak
Lavabo dolabi
Ve portmanto kaldı.

Temmuz ayına kadar bu düzeni koruyacağım
Sonra bazı değişiklikler yapılacak.
Ama sanırım bazı şeyler de sonra yapılacak
Fiyatlar arttıkça bazı ürünleri listeden erteliyorum.

20220516_180723.webp
Başlıyorum 💪

Bence de nefes almaya ihtiyacın var gibi...yakınların varsa biraz yardım istesen mi? Hem hastalık falan derken zorlanman normal bence.
Kv yeni gitti.
12 gün burdaydi.

İyileştim sayılır son düzlükteyim.
Yarın belki son betami vermiş olabilirim.

İlacın etkilerini azaltmak için beslenmeye dikkat edeceğim sadece.

Selamlar
Hafta sonu mutfak dolaplarını temizlemeye başladım. Alt dolaplar bitti (kolay olsun diye aşağıdan başladım) çekmece içi kaşıklık değişimi yaptım. Elenen şeyler oldu. Biriktirdiğim cam kavanoz ve şişeleri geri dönüşüm için ayırdım.
Üst dolaplar bekliyor😏
Makyaj malzemelerini düzenledim. Yenilediklerim oldu, bitenleri attım.

Selamlar
Hafta sonu mutfak dolaplarını temizlemeye başladım. Alt dolaplar bitti (kolay olsun diye aşağıdan başladım) çekmece içi kaşıklık değişimi yaptım. Elenen şeyler oldu. Biriktirdiğim cam kavanoz ve şişeleri geri dönüşüm için ayırdım.
Üst dolaplar bekliyor😏
Makyaj malzemelerini düzenledim. Yenilediklerim oldu, bitenleri attım.
Eline sağlık 😊

Back
X