Günaydınlar

Benim de bi temizlik planı yapmam lazım şöyle detaylı. Haziranda başlayacağım şekilde. 20sine kadar bitirmem gerek annem gelmeden. Yardımcı alırım diyordum ama çok masraf yaptık bu aralar kendim halletmeye çalışacağım eşimle.

Hazirana kadar da bebek eşyalarını yıkama yerleştirme yapayım diyorum inşallah. Eve gidince planımı yapayım bakalım

Takılar

Takilarimi önceden birkaç kutu içinde tutardım
Aradığımı bulmak uzun sürer ve dağılırdı

Sadelikle birlikte takılarımı eledim ve tüm takilarima yetecek bir kutu aldım

Düzen ve sadelik
Yılda 1 kontrol edip eleme yapıyorum
Birde eşimin eşyalarını da bu kutuya koyuyorum
İleri zamanda onun eşyaları içinde bir cekmece yapacagim.

Ben düzenlemeye devam edeyim

Tokatlar ve saç aksesuarları

Genelde evde kullanırım toka kumaşli olanlar saçı acıtmıyor
Dışarıda çok nadir toka kullanırım
3 tanede fular var çantamda bilegimde veya Saçımda kullanırım genelde yaz aylarında çantama atarım kızım içinde gerekli oluyor bazen

Dün kitap okumam tamam Mia-
Bugüne Allah Kerim.

Yürüyüşü yaptım arkadaşla geldim eve. Şimdi evdeki işlere başlama zamanı. Hepimize kolay gelsin.

Kolay gelsin.
Dün çok güzel yerlere gitmişsin denize yakın olmak off hayalim ❤
İnşaallah senin de gönlüne göre deniz kenarında bir yerin olur. Ben denize yakınım ama denizi görmüyorum. Ben ve çocuklar bile bu durumda deniz gören ev istiyoruz. Ben de kendime kızıyorum bazen. Elinin altında mis gibi imkan var ama kullanmıyorsun diye. Bu yıl denizi daha çok gündeme niyetindeyim.

Ne güzel ❤
Eşim bir ara arastiriyordu sonra kaldı öyle
Dere yakınında araştırdık ama fiyatı fazla söyledi satan kişi alacağımızı anlayınca.
Şöyle kendimize ait dinlemek için yer istiyorduk
Bahce yapalım mangal yapalım sakin bir yer olsun istedik nasip

Ev kıyafetleri

Şifoniyer verimli kullanmak adına ev kıyafetlerini buraya koydum
Ust cekmece benim alt çekmecede eşimin kıyafetleri var
Normalde eşim etrafta pek kıyafet bırakmaz ama dolabına da katlayıp koymaz dağınık şekilde koyar ve zamanla diğer kıyafetlerde dağılır

Birde elenmesi gereken ama elemedigi ve giymediği kıyafetleri de buraya koydum yaz sonu duruma göre gider yada kalır

selamlar.cumartesi ve pazar kendimce egzersizimi yaptım.kalan günler çarpı.
hafta sonu koltuklar temizlendi .onun dışında bişey yapılmadı.evdeydim.uyudum.
hafta için yemek listem
lahmacun,ayran,yeşillik
karışık dolma,sarma,cacık
karnabahar,karışık sebze kızartma,mercimekli çorba
kuru ,pilav,yoğurt
buğu kebabı

yemeklerin yancıları olacak .kafamda bunlar var şimdilik

Ben de sabah kalkınca miniğimin karnını doyurdum, altını değiştirdim, baktım sakin duruyor hızlıca kahvaltımı yaptım apar topar, büyük okulda ortanca evdeydi ama babası çıkmadan kahvaltı yaptırmış ona erken kalkıyo o baya çünkü, miniş uyuyunca evi toplamaya giriştim, önce mutfak ve bulaşıklar, sonra yatakları topladım, salonu topladım ve robotu çalıştırdım, evin aşırı dağılmasına asla müsade etmediğim için dağıldığında toplamak çok zaman almıyor, çocuklar evdeyse yardım ediyolar genelde, evi toplayınca kahve bile içtim
annem öğleden sonra geliyo artık, eşim gelene kadar yanımda kalıyo, yemek yapıyo, çamaşır asma, ütü gibi işleri annem hallediyo, şu anda beni en zorlayan şey bölük pörçük gece uykuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…