İyi olmana sevindimBen de sabah kalkınca miniğimin karnını doyurdum, altını değiştirdim, baktım sakin duruyor hızlıca kahvaltımı yaptım apar topar, büyük okulda ortanca evdeydi ama babası çıkmadan kahvaltı yaptırmış ona erken kalkıyo o baya çünkü, miniş uyuyunca evi toplamaya giriştim, önce mutfak ve bulaşıklar, sonra yatakları topladım, salonu topladım ve robotu çalıştırdım, evin aşırı dağılmasına asla müsade etmediğim için dağıldığında toplamak çok zaman almıyor, çocuklar evdeyse yardım ediyolar genelde, evi toplayınca kahve bile içtim
annem öğleden sonra geliyo artık, eşim gelene kadar yanımda kalıyo, yemek yapıyo, çamaşır asma, ütü gibi işleri annem hallediyo, şu anda beni en zorlayan şey bölük pörçük gece uykuları
Olabilir aslında haklısın.Acaba yazıp aynaya, mutfak dolabına vs falan yapıştırsan mı
Sen topladın, ben burada rahatladım.☺Ben de sabah kalkınca miniğimin karnını doyurdum, altını değiştirdim, baktım sakin duruyor hızlıca kahvaltımı yaptım apar topar, büyük okulda ortanca evdeydi ama babası çıkmadan kahvaltı yaptırmış ona erken kalkıyo o baya çünkü, miniş uyuyunca evi toplamaya giriştim, önce mutfak ve bulaşıklar, sonra yatakları topladım, salonu topladım ve robotu çalıştırdım, evin aşırı dağılmasına asla müsade etmediğim için dağıldığında toplamak çok zaman almıyor, çocuklar evdeyse yardım ediyolar genelde, evi toplayınca kahve bile içtim
annem öğleden sonra geliyo artık, eşim gelene kadar yanımda kalıyo, yemek yapıyo, çamaşır asma, ütü gibi işleri annem hallediyo, şu anda beni en zorlayan şey bölük pörçük gece uykuları
Bence de nefes almaya ihtiyacın var gibi...yakınların varsa biraz yardım istesen mi? Hem hastalık falan derken zorlanman normal bence.Olabilir aslında haklısın.
Mia yi uyutmuyordum ilk zamanlar hatta beni bekliyordu.
Şimdi kafamda bir sürü mesguliyet beynim dolu galiba.
Ben yine uyumam beklerim seni ❤Olabilir aslında haklısın.
Mia yi uyutmuyordum ilk zamanlar hatta beni bekliyordu.
Şimdi kafamda bir sürü mesguliyet beynim dolu galiba.
Kv yeni gitti.Bence de nefes almaya ihtiyacın var gibi...yakınların varsa biraz yardım istesen mi? Hem hastalık falan derken zorlanman normal bence.
Erken yatayım bari artıkBen yine uyumam beklerim seni ❤
Hacamat mı yaptırsan. Bi de tahin çok etkili bir temizleyici.Kv yeni gitti.
12 gün burdaydi.
İyileştim sayılır son düzlükteyim.
Yarın belki son betami vermiş olabilirim.
İlacın etkilerini azaltmak için beslenmeye dikkat edeceğim sadece.
Benim de var göndereyim mi
Eline sağlıkSelamlar
Hafta sonu mutfak dolaplarını temizlemeye başladım. Alt dolaplar bitti (kolay olsun diye aşağıdan başladım) çekmece içi kaşıklık değişimi yaptım. Elenen şeyler oldu. Biriktirdiğim cam kavanoz ve şişeleri geri dönüşüm için ayırdım.
Üst dolaplar bekliyor
Makyaj malzemelerini düzenledim. Yenilediklerim oldu, bitenleri attım.
Çok isterdim ama ütü yaparken hayattan soğuyorumBenim de var göndereyim mi
Hazır ütü masasını açmışken
Birilerini arayıp sohbet edebilirsinÇok isterdim ama ütü yaparken hayattan soğuyorum
Tahin pekmez severim.Hacamat mı yaptırsan. Bi de tahin çok etkili bir temizleyici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?