• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mia- Mia- yoklama listemiz

Anka 13 mayısta dağınık yatmış 14 Mayısta toplayacakmış
Mia- Mia- 13 mayısta kitap okumamış 14 ü tabloyu doldururken bildirim yapar artık
@CKbeautyandsheer 13 mayıs için bildirim yapmamış
@SUHAN 12 Mayısta spor yapamamış 13 Mayıs için bildirim yapmamış
Mikan Mikan son gaz devam ediyor hiç fire vermemiş köfte ekmek de yemiş
inciitanesi inciitanesi hastaymış yapamamış 14 Mayısta kitabını okumuş.
Psidan Psidan 13 mayısta kitabını okumuş ama kitabı çalınmış maalesef
@Aysen012 de hiç fire vermeden devam. Bakın gebelerden biraz feyz alın. 13-14 Mayıs tamam
@Kmsl Hnd motivasyon bekliyor X yani
@spleen Çarşambadan beri kayıp gören olmamış
@lindalinda en son Perşembe sabah toplamış muhtemelen şu an dağınık ama bildirim bekleyelim yine de
mavimli mavimli maalesef dizini incitmiş:KK43:
sudem34 sudem34 13 Mayısta yapmış ama daha önce yapmadan yaptım demiş sonra yapmayı unutmuş geçmişe bir yerlere çarpı
@mimesis diş bakımına devam etmiş hep artı full artı
wendy wendy de en son perşembe görünmüş haber yok
@kavs-i kuzah 13 mayısta konsere gitmiş kitap okumamış 14 Mayısta okumuş

Mia- Mia- tablo yapamadım canım ya telefondan birbirine girdi her şey.
Ekran görüntüsü alıp yaptım birseyler olduğu kadar artık 😄
Sağol canim

Nasıl hallettin tek başına😰😔
Çok şükür evet çocuklar kendini kurtardı sayılır, bana yardımları bile çok oluyo getir götür için, benim de kv çok kalmadı bu sefer, 10 gün kaldı gitti, baya yardımı oluyodu yemek vs uğraşmıyoduk, şimdi çoğu şey anneme kaldı ben de o gidince haliyle ayağımı uzatıp dinlenemiyorum, telaş bitmiyor

Sende 3 kişi olacakmış yanında, zor olmaz merak etme, biri cocuklarla ilgilenir, biri evle yemekle biri de seninle ve bebekle ilgilenir olur gider, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
Oluyor ya insan yaratılış gereği her ortama uyum sağlayabiliyor. Bir şekilde her şey hallolup gidiyor. Hee bikaç tahta eksiliyor, yıpranıyor, yoruluyor ama ölmüyor 😅

Günaydın canlar ❤️

Mia- Mia- ben yine unuttum.🙃
Toplamda 3 eksi oldu.

Baya baya unutuyorum.
Yatağa yattım uykuya dalmadan aklıma geldi.

İlaca başlayım artık.

wendy wendy de en son perşembe görünmüş haber yok
günaydınlar, kızım hala hasta ya, cuma doktora götürdüm yanımdaydı vs derken uğrayamamışım buraya, görevler pazar hariç tamam, dünde oğlum o kadar üstüme düştü ki bunaldım resmen, bu emzirme işi artık bıkkınlığın dibine geldi ama kıyamadığımdan devam ediyoruz işte.

günaydınlar, kızım hala hasta ya, cuma doktora götürdüm yanımdaydı vs derken uğrayamamışım buraya, görevler pazar hariç tamam, dünde oğlum o kadar üstüme düştü ki bunaldım resmen, bu emzirme işi artık bıkkınlığın dibine geldi ama kıyamadığımdan devam ediyoruz işte.
Geçmiş olsun 😢

Ah ah geçen kış neler çektim. Canlı ders aralarında bir yapışırdı asla dinlenmezdim 🤦‍♀️

Geçmiş olsun
Bugün biraz sakin bir gün geçirmeye çalış 😊
Hersey zamanla yoluna giriyor

Günaydınlar
Bugün öncelikle çayımı aldım ve yeni hafta değerlendirmesi yaptım.

1. Kizimi sağlık ocağına götürüp genel kontrol yaptıracağım.
2. Halilar yıkamaya gidecek bayram öncesi verememistim
3. Oda oda düzen işlerine devam
4. Kizima alışveriş yaptım onlar gelecek yıka yerleştir yapacagim hala eksikler var
5. Koltuk için yıkama şirketiyle görüşeceğim şuan silmek içimden bile gelmiyor. Fiyat alacağım.

6. Kisisel eşyalarımı gözden geçireceğim
7. Kisisel zamanımı gözden geçireceğim
8. Gider gelir hesaplaması yapacagim

9. Yemek listesi hazırlayacağım
10. Geri dönüşüm projesi için kostüm yapacagim

Merhaba kizlar konu baya ilerlemiş
Ama ben de minimal yaşam istiyorum ev üstüme üstüme geliyor
Çalışıyorum bu daha da baltaliyor ev işlerini
Bugün izinliyim yemeğim var kendimi evi temizlemekten çok toparlamaya vereceğim
Dolaptakileri nasıl düzenledim bilmiyorum

Merhaba
Başlangıçta maria kondo veya diğer düzenleme ile ilgili konuları araştırma yapmanız size faydalı olacaktır
Birde oncesinde neyi sevdiğinizi ve evinizin nasıl bir yer olmasını hayal etmekle başlayın 😊

Azla mutlu olmak kitabını öneririm. Güzel bir plan program çiziyor elemek için

Merhaba
Başlangıçta maria kondo veya diğer düzenleme ile ilgili konuları araştırma yapmanız size faydalı olacaktır
Birde oncesinde neyi sevdiğinizi ve evinizin nasıl bir yer olmasını hayal etmekle başlayın 😊

Azla mutlu olmak kitabını öneririm. Güzel bir plan program çiziyor elemek için

Sagolun kizlar
Bu dediklerinize bakayım
Benim zamanım çok kısıtlı
Yapıcam ama inşallah

😅 4 çocukla ben hallederim nolcak eşek kadar herifle ilgilenmek lazım tabi demiştim. Senin büyükler baya kendini kurtarmış yime
Allah gücünü kuvvetini artırsın ankam, Allah ne bizi kimseye ne de kimseyi bize muhtaç etmesin ne diyelim.
Geçmiş olsun 😢

Ah ah geçen kış neler çektim. Canlı ders aralarında bir yapışırdı asla dinlenmezdim 🤦‍♀️
çok saol mikanım, sabrediyorum kasıma şurda ne kaldı :) küçükken değil de büyüdükçe çoşuyolar zaten.
Geçmiş olsun
Bugün biraz sakin bir gün geçirmeye çalış 😊
Hersey zamanla yoluna giriyor
öyle yapacağım miacım, yeni kararlar aldım yine, eşim tatilimizi ayarlamış, haziran sonunda ve benim kilo vermem lazım :skandal: hemen diyetim yürüyüşüm sağlıklı beslenme planımı oluşturdum, 35 günde ne verirsem kar inşallah. Anka Anka bi zayıflama grubu falan var mı kuzum kkda motivasyon artırmaya yardımcı buralarda.

Allah gücünü kuvvetini artırsın ankam, Allah ne bizi kimseye ne de kimseyi bize muhtaç etmesin ne diyelim.

çok saol mikanım, sabrediyorum kasıma şurda ne kaldı :) küçükken değil de büyüdükçe çoşuyolar zaten.

öyle yapacağım miacım, yeni kararlar aldım yine, eşim tatilimizi ayarlamış, haziran sonunda ve benim kilo vermem lazım :skandal: hemen diyetim yürüyüşüm sağlıklı beslenme planımı oluşturdum, 35 günde ne verirsem kar inşallah. Anka Anka bi zayıflama grubu falan var mı kuzum kkda motivasyon artırmaya yardımcı buralarda.
Ooo iyi tatiller ne güzel haber 😊

Back
X