Ah nasıl uğraşmışsın bizim için yaMia- yoklama listemiz
Anka 13 mayısta dağınık yatmış 14 Mayısta toplayacakmış
Mia- 13 mayısta kitap okumamış 14 ü tabloyu doldururken bildirim yapar artık
@CKbeautyandsheer 13 mayıs için bildirim yapmamış
@SUHAN 12 Mayısta spor yapamamış 13 Mayıs için bildirim yapmamış
Mikan son gaz devam ediyor hiç fire vermemiş köfte ekmek de yemiş
@inciitanesi hastaymış yapamamış 14 Mayısta kitabını okumuş.
Psidan 13 mayısta kitabını okumuş ama kitabı çalınmış maalesef
@Aysen012 de hiç fire vermeden devam. Bakın gebelerden biraz feyz alın. 13-14 Mayıs tamam
@Kmsl Hnd motivasyon bekliyor X yani
S spleen Çarşambadan beri kayıp gören olmamış
lindalinda en son Perşembe sabah toplamış muhtemelen şu an dağınık ama bildirim bekleyelim yine de
@mavimli maalesef dizini incitmiş
sudem34 13 Mayısta yapmış ama daha önce yapmadan yaptım demiş sonra yapmayı unutmuş geçmişe bir yerlere çarpı
@mimesis diş bakımına devam etmiş hep artı full artı
@wendy de en son perşembe görünmüş haber yok
kavs-i kuzah 13 mayısta konsere gitmiş kitap okumamış 14 Mayısta okumuş
Mia- tablo yapamadım canım ya telefondan birbirine girdi her şey.
Oje sürme varsa iyisin iyi
Neyse müsait olunca tecrübelerini paylaş lütfen diğer çocuklar kaç yaşındaydı
150 TL altı kargo olmuyormuş. Ama ben gezdikçe 400 ü devirdimNeden 150 tl kuponun mu var?
Puanq koltuğu da rahat ama evde eşyalar ile uymuyor.
Bir de fiyatı fazla uçuk.
Ben iki tane almıştım. Minderleri eskidi.
Yenilemek lazım.
190 kg a kadar taşıyor.
Kitap okuma dinlenme için uygun.
13 sene oldu ben alalı.
Benim annem sağolsun 1 haftalıkken bıraktı gitti oğlumun yemeği yoktur çamaşırı birikmiştir diye.Büyük 9 küçük 6 yaşında :)
3. Çocukta evde mutlaka 2 kişi gerek oluyomuş en az, özellikle lohusa sezaryenliyse, evdeki çocukların ihtiyaçları, okulları ödevleri vs, lohusanın bakımı, bebekle ilgilenmek, yemek, çamaşır derken annem ve kv sağolsun ben ayağa tam kalkana kadar herşeyi hallettiler, eşim de alışveriş vs dışarı işlerini yaptı, ama tabi 3. Çocukta insan çok daha tecrübeli oluyo onun rahatlığı da var, kızlar çok mutlu
Çatkapı birilerine gitmek konusuna ben de çok karşıyım, hangi devirdeyiz çatkapı gitmek nedir? Ankanın da dediği gibi hepimizde tlf var, ben anneme, kardeşime bile aramadan çatkapı gitmem, bana da gelinsin istemem, belki yeni banyodan çıktım, belki epilasyon yapıyorum? Belki misafirim var, ben komşumun bile habersiz kapımı çalmasını istemem, bişey söylemeye ya da bişey vermeye uğradıysa bile içeri davet etmem açıkcası, birine habersiz gitmek büyük genişlik
Neyseki annem ve kayınvalidem yanımda olacak Allah kısmet ederse. Görümcem İstanbul’da o da oğlanlar ile ilgilenmek için gelecekBüyük 9 küçük 6 yaşında :)
3. Çocukta evde mutlaka 2 kişi gerek oluyomuş en az, özellikle lohusa sezaryenliyse, evdeki çocukların ihtiyaçları, okulları ödevleri vs, lohusanın bakımı, bebekle ilgilenmek, yemek, çamaşır derken annem ve kv sağolsun ben ayağa tam kalkana kadar herşeyi hallettiler, eşim de alışveriş vs dışarı işlerini yaptı, ama tabi 3. Çocukta insan çok daha tecrübeli oluyo onun rahatlığı da var, kızlar çok mutlu
Çatkapı birilerine gitmek konusuna ben de çok karşıyım, hangi devirdeyiz çatkapı gitmek nedir? Ankanın da dediği gibi hepimizde tlf var, ben anneme, kardeşime bile aramadan çatkapı gitmem, bana da gelinsin istemem, belki yeni banyodan çıktım, belki epilasyon yapıyorum? Belki misafirim var, ben komşumun bile habersiz kapımı çalmasını istemem, bişey söylemeye ya da bişey vermeye uğradıysa bile içeri davet etmem açıkcası, birine habersiz gitmek büyük genişlik
Konser aramızda kalaydı, iyiydi.Mia- yoklama listemiz
@Aysen012 de hiç fire vermeden devam. Bakın gebelerden biraz feyz alın. 13-14 Mayıs tamam
lindalinda en son Perşembe sabah toplamış muhtemelen şu an dağınık ama bildirim bekleyelim yine de
sudem34 13 Mayısta yapmış ama daha önce yapmadan yaptım demiş sonra yapmayı unutmuş geçmişe bir yerlere çarpı
Nasıl hallettin tek başınaBenim annem sağolsun 1 haftalıkken bıraktı gitti oğlumun yemeği yoktur çamaşırı birikmiştir diye.4 çocukla ben hallederim nolcak eşek kadar herifle ilgilenmek lazım tabi demiştim. Senin büyükler baya kendini kurtarmış yime
Sende 3 kişi olacakmış yanında, zor olmaz merak etme, biri cocuklarla ilgilenir, biri evle yemekle biri de seninle ve bebekle ilgilenir olur gider, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinNeyseki annem ve kayınvalidem yanımda olacak Allah kısmet ederse. Görümcem İstanbul’da o da oğlanlar ile ilgilenmek için gelecek
Teşekkürler bu arada paylaştığın içinBenim oğlanlar 6 ve 3 yaşında. İşim biraz daha zor olacak gibi ama bakalım
AminNasıl hallettin tek başına
Çok şükür evet çocuklar kendini kurtardı sayılır, bana yardımları bile çok oluyo getir götür için, benim de kv çok kalmadı bu sefer, 10 gün kaldı gitti, baya yardımı oluyodu yemek vs uğraşmıyoduk, şimdi çoğu şey anneme kaldı ben de o gidince haliyle ayağımı uzatıp dinlenemiyorum, telaş bitmiyor
Sende 3 kişi olacakmış yanında, zor olmaz merak etme, biri cocuklarla ilgilenir, biri evle yemekle biri de seninle ve bebekle ilgilenir olur gider, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Spleen çarşambadan beri 22 aylık bir bebekle konya-izmir arası uçup, annesinin yanına geldiMia- yoklama listemiz
Aaaa Konyada mısın. Bize niye gelmedinSpleen çarşambadan beri 22 aylık bir bebekle konya-izmir arası uçup, annesinin yanına geldikusuruma bakmayın, hiç bildirim yapamadım elime telefonu alamadım. Bu akşam annemi de ayartıp bi ufak esneme ile geri dönmeyi planlıyorum. Küçük bi kamu sutopu, gurbete kız vermeyin….
Kına gecesi yapanlar için söylüyorum. O kadar kadın tepemizdeSpleen çarşambadan beri 22 aylık bir bebekle konya-izmir arası uçup, annesinin yanına geldikusuruma bakmayın, hiç bildirim yapamadım elime telefonu alamadım. Bu akşam annemi de ayartıp bi ufak esneme ile geri dönmeyi planlıyorum. Küçük bi kamu sutopu, gurbete kız vermeyin….
Harikasın yaaaEki Görüntüle 3066384 Eki Görüntüle 3066385
Sabah baktım ki dolapta maydanozlu peynir var. Şundan gözleme yapayım, israf olmasın. Hem de normalde peynir yemeyen çocuklar yesin diye gözleme yaptık kızımla. Ben hamuru hazırladım, o şekil verdi. Çayımızı demledik. Hadi denizde kahvaltı yapalım dedim. Çocuklar çok sevindi. Sonra o içimdeki beni aşağıya çeken ses başladı konuşmaya. Aman şimdi o kadar şeyi kim taşıyacak! Ne gerek var!? Hem hava da rüzgarlı, çocuklar üşürse... Otur evde yap kahvaltını. Zaten saatte kaç oldu... Meyil edecek gibi oldum, çocuklar üzüldü. Kalk dedim kendime, kalk mutlu ol ve mutlu et. Aklıma şu bu arkadaş geldi. Hayır dedim. Çocuklarla git ve tadını çıkar.
Kalktık gittik. İyi ki dediğim bir gün oldu. Sizin de iyi ki dediğiniz günleriniz bol olsun.
Neyi çekelim ankacımçek gönder bi tane nolcak ki
Ne ara gördün yahu özel mesaj atacaktım buraya gelmiş nasıl geldiyseNeyi çekelim ankacım
Benden kaçmazNe ara gördün yahu özel mesaj atacaktım buraya gelmiş nasıl geldiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?