bosh ve philipsE baktım. olumsuz yorumlar beni düşündürüyor. philipsin malzemesi çabuk kırılıyor yazmışlar. bosch hazensi küçük demişler. bosch almayı düşünebilirim. kendi sitesinde 3200

yiyemiyorsa bana doktorumuzu bir ilaç hazırlatmıştı eczaneden. onunla başladık yemeğe o sebeple reçetesini paylaşacaktım. eczaneler hazırlıyor.

Trendyoldan cross jeans a bak istersen ben oradan alıyorum
Evet oraya da baktım canım güzel modeller vardı ama bedenime olmaz diye korkuyorum şimdiki 40 bedenler bile ne kadar küçük ya

Geçmiş olsun canım
yok ben konyada değilim kuzu.maraş
Yakınız

Evet oraya da baktım canım güzel modeller vardı ama bedenime olmaz diye korkuyorum şimdiki 40 bedenler bile ne kadar küçük ya
Olur büyük bedenleri de vardı
Birde sert jean değiller yumuşak jean esniyor
O yüzden önerdim sana

Oooo hayırlı olsun
Asla pişman olmazsın çok iyi olacak
ya bundan bir süre önce v11 stoktayken, 5000 mi 6000 mi neydi, almadım. nasıl pişman oldum
bari bunu alayım. güçlü süpürgem var. ihtiyaç halinde onu kullanırım. Robotu yatak altına vs gönderiyorum.
bunu da günlük kullanmak için aldım. bende başka dandik bi şey vardı, fakir mi ne. onu evden uzaklaştıracağım.
Akçay'daki yazlığa götürürüm belki.

yiyemiyorsa bana doktorumuzu bir ilaç hazırlatmıştı eczaneden. onunla başladık yemeğe o sebeple reçetesini paylaşacaktım. eczaneler hazırlıyor.
Canım varsa resmi bakayım, arkadaşlarıma sordum ama çok küçük oğlum, tadı da pek güzel değil kullanamazsın diyip hazırlamadılar bi majistral reçeteyi.

Canım varsa resmi bakayım, arkadaşlarıma sordum ama çok küçük oğlum, tadı da pek güzel değil kullanamazsın diyip hazırlamadılar bi majistral reçeteyi.
Canım o içilen ilaç değil. Ağzını sıvıyorsun. Hatta bunu benimki de sürdürmedi. Ben elimi yıkayıp, bir bardağa azcık döktüm, işaret parmağıma aldım ilacı çocuğu tutup ağzının içine parmağımı gezdirdim.

Ama tek sefer sürdüğümde bile yemek yemeye başlamıştı. Yazık tükürüğünü bile yutamıyordu

ayy mucize gibimiş, sen bana bi göndersene adını neyse.

Önce kendimizden sorumluyuz tabi. Ben de eşim ve oğlumun alanına çok girmiyorum
evet aslında onlarda bana bırakıyor ev düzenini herşeyi ama onlarada kabul ettirmem lazım beraber yaşadığımız için önce kendimden başliyim rahatladığımı görürlerse(ki öyle olacak gibi geliyor :)) onlarda sorun etmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…