Önce kendimizden sorumluyuz tabi. Ben de eşim ve oğlumun alanına çok girmiyorumevde tek yaşasam direkt yapacağım şey bu ama herkesin eşyası var bunun için önce kendi eşyalarımdan başlamayı düşünüyorum bayram sonrası,
Öyle mi. Ben artık hiç alınmaz diye takip etmeyi bırakmıştım. Eşim de olur demedi zaten bişey demedi. Neyse perde almam lazım acil sonra ona bakarızkendi sayfasında da o kadar.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, oğlum hastaydı, el ayak, ağız hastalığı olmuş, ağzı boğazı full afttı, ne yiyebildi ne içeibildi çocuğum, izin almıştım evdeyken de yapıştı üstüme resmen, biraz toparlandı işe başladım bende bi gireyim dedim. epey konuşma olmuş maşallah neşeniz bol olsun.
yaa maraton mu bi özet geçin bana da katılayım bende.
Aynen gelsene sen de canım her gün 1 posta çamaşır yıka kurut katla yerleştir yazayım sana da@kavs-i kuzah sende katılsana
Ben de bi tezgaha baktım niyetlendim ama sonra neyse dedim sahurda toplarım bıraktımBen dün size yazınca hemen yaptım kitap okuma görevimi sıcak sıcak
Şimdi de başlıyorum, bayramdan sonra siz bana yetişirsiniz artık
Ya ben bakıp bakıp çıkıyorum. bu kadar da pahalı olmamalı yaa. kaç aylık maaşım benim son modeliÖyle mi. Ben artık hiç alınmaz diye takip etmeyi bırakmıştım. Eşim de olur demedi zaten bişey demedi. Neyse perde almam lazım acil sonra ona bakarız
Artık her şey ederinden kat kat fazla. Diğer markalara bakalım olmazsa normal süpürgem güzel süpürüyor zaten günlük çocukların döktükleri için akşam yemekten sonra masanın altını almak için yeterli olur aslında bana.Ya ben bakıp bakıp çıkıyorum. bu kadar da pahalı olmamalı yaa. kaç aylık maaşım benim son modeli
neyse evdekilerle idare etmeyi öğrenmeliyim. bazen kablosuza ihtiyaç oluyor ister istemez. napalım kısmet değilmiş
Etiket geldi AnkaMinimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4-SUHAN 15 dakika spor
5-Mikan günde 15 dakika temizlik
6-inciitanesi kitap okuma
7-Psidan kitap okuma
8-Aysen012 15 dakika temizlik
9-Kmsl Hnd Temiz beslenme
10- S spleen 15 dakika spor
11-lindalinda 15 dakika ev toplama
12-mavimli 15 dakika spor
13-sudem34 15 dakika ev toplama
14-mimesis sadeleşme
Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsinizbaşlarken tablo yaparız
Son modellere hiç göz ucuyla bile bakmadımayrıca Dyson "anneler günü" için kampanya yapmış o sebeple düşürmüş fiyatları. veya süpürgelerin yanına hediye ayaklı ünite koymuş
Kafasına göre takılıyor galibaEtiket geldi Anka
Eski mesajı alıntı yapıp tirnak yaparsan olmuyor.Kafasına göre takılıyor galibamantığını çözemedim
Hımmm deneyelimEski mesajı alıntı yapıp tirnak yaparsan olmuyor.
Ama telefona filan kaydedip yapıştırınca oluyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun
21 gün alışkanlık yapacağız bayramdan sonra
Herhangi 1 hedef seçebilirsin
Kitap okuma
Spor
15 dk ev toplama gibi
Başka bir şey de olabilir örnek verdim sadece
Çok geçmiş olsun
geçti mi aftları, bir şeyler yiyip içmeye başladı mı?
Çok teşekkür ederim kızlar, evet ufak ufak bişiler yemeye başladı çok şükür ki, ya ne zor bi hastalıkmış, yiyecek ama yiyemedi çocuğum, Rabbim tüm çocuklara sağlık versin, yaramazlıklarını bile özlüyor insan.Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?