Ayy hayırlı olsun güle güle kullanAyAnka geçen sefer de aynı olmuştu yine aynı şeyi yaşamamak için, bu ay zam+izin parası+bayram parası vs alacağımızdan, gittim en uygun fiyatlı dyson v8 absolute modelini aldım. 5500 liraya.
hayırlı olsun hepimize.
Benim komşu vardı doğuma giderken düğüne gider gibi allı pullu giyinmiş, full makyaj yapmış falan. Kapıda gördüm aaa dedim sen doğuma girmeyecek miydin aynen dedi doğuma gidiyoruzBen de işte doğurdum doğurcam daha trendyoldan fondöten kapatıcı fırçası falan alıyorum
Bende büyük kızda. Fönlü makyajlı filan gitmiştimBenim komşu vardı doğuma giderken düğüne gider gibi allı pullu giyinmiş, full makyaj yapmış falan. Kapıda gördüm aaa dedim sen doğuma girmeyecek miydin aynen dedi doğuma gidiyoruzher saniye bakımlı olmak böyle bir şey demek ki zaten doğum stresli süreç nasıl mutluysan öyle git tabii. Çekim yaptıracak mısın?
Bende büyük kızda. Fönlü makyajlı filan gitmiştim
Ama küçük kız sabırsız olduğu için halim içler acısıydı
Rica ederim Anka ne demek. Aslında bu konu denk geldikçe uzaktan uzağa okuduğum bir konuydu. İyi denk geldi aslında. :))
Aklımda deli deli senaryolarHahahha o nasıl oldu kız
Hoşgeldin canım o zaman altta gördüm ondan karıştı belki deRica ederim Anka ne demek. Aslında bu konu denk geldikçe uzaktan uzağa okuduğum bir konuydu. İyi denk geldi aslında. :))
Mia- ve diğer arkadaşlar eğer bir sakıncası yoksa konuyu uzaktan takip etmek yerine aktif rol almak isterim.
Ara ara okuyorum konuyu ama kaçırmışım sanırım bu kısmı.Hoşgeldin canım o zaman altta gördüm ondan karıştı belki dekonuyu biliyorsan sen de seç bi hedef istersen
Kendimizde eksik gördüğümüz bir konuyu alışkanlık haline getireceğiz. Bayramdan sonra 21 gün bu belirlediğimiz alışkanlığı uygulayıp bildirim yapacağız inşallah.Ara ara okuyorum konuyu ama kaçırmışım sanırım bu kısmı.
Fly lady aylık alışkanlıkları
1- lavabonuzu parlatın. (lavaboda bulaşık biriktirme ve akşam yatmadan mutlaka topla)
2- günde 15 dakika temizlik( en dağınık yerlerden 15 dakika düzenle)
3- sabah kalkınca pijamaları çıkar ve ayakkabılara kadar giyin (ayakkabıyla rahat edemeyen sadede pijamaları çıkarabilir ama çalışanlara uymaz bu gerçi)
4- sabah yatağı topla
5- 15 dakika da olsa spor yap
6- suya dikkat et su içmeye odaklan
7- banyoyu temiz tut (sabahları hızlıca çok detaya girmeden klozet ve lavabo yıka ve yerleri kurut)
8- her gün 1 makine çamaşır yıka kurut katla kaldır
9- yatmadan önce rutini oluştur
10- kağıt dağınıklığı diyor. Ayrıntı için linke tık tık Monthly Habit: October – Paper Clutter | FlyLady.net
11- menü planlama
12- bakım
Tabiki de hosgeldinizRica ederim Anka ne demek. Aslında bu konu denk geldikçe uzaktan uzağa okuduğum bir konuydu. İyi denk geldi aslında. :))
Mia- ve diğer arkadaşlar eğer bir sakıncası yoksa konuyu uzaktan takip etmek yerine aktif rol almak isterim.
Olsun cicek bakımı bitmiştir bugünde baska bir şeyleri bitirirsinakşamki 15 dk, çiçeklere gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?