Geçmiş olsunGünaydın kızlar, oğlum hastaydı, el ayak, ağız hastalığı olmuş, ağzı boğazı full afttı, ne yiyebildi ne içeibildi çocuğum, izin almıştım evdeyken de yapıştı üstüme resmen, biraz toparlandı işe başladım bende bi gireyim dedim. epey konuşma olmuş maşallah neşeniz bol olsun.
yaa maraton mu bi özet geçin bana da katılayım bende.
AynenBöyle giderse mecburen olacak bi kombin yapmak 500 ü geçiyor
Oooo ne güzelBen dün size yazınca hemen yaptım kitap okuma görevimi sıcak sıcak
Şimdi de başlıyorum, bayramdan sonra siz bana yetişirsiniz artık
vayy vayy vayy başlamışsın.ben bayramdan sonra muhtemelen başlıcam.Ben dün size yazınca hemen yaptım kitap okuma görevimi sıcak sıcak
Şimdi de başlıyorum, bayramdan sonra siz bana yetişirsiniz artık
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, oğlum hastaydı, el ayak, ağız hastalığı olmuş, ağzı boğazı full afttı, ne yiyebildi ne içeibildi çocuğum, izin almıştım evdeyken de yapıştı üstüme resmen, biraz toparlandı işe başladım bende bi gireyim dedim. epey konuşma olmuş maşallah neşeniz bol olsun.
Niye aklımda Konya diye kalmış acabayok ben konyada değilim kuzu.maraş
bilemedimNiye aklımda Konya diye kalmış acaba
ay harikasınız ya yorumunuz içimi açtı gerçekten bayramı bir atlatayım bende başlayacağımBaşta kucuk parça eşyalardan başlayın
Buyuk eşyalar zamanla eleniyor.
Evin enerjisine inanıyorum
Mesela ilk bu yolun başında evim karmaşık ve bana ait değilmiş gibiydi
Sonra eledikce sevdiğim eşyalar ekledikce daha iyi gelmeye başladı
Çünkü sevdiğiniz eşyayı kullanırken temizlemekte veya düzenli tutmakta zorlanmazsiniz
Dagilsa da toplayacağıni bilirsin
Veya sevdiğin bardakta çay kahve içmek daha güzel his veriyor
O yüzden bırakın siz eve değil o size hizmet etsin
evde tek yaşasam direkt yapacağım şey bu ama herkesin eşyası var bunun için önce kendi eşyalarımdan başlamayı düşünüyorum bayram sonrası,O zaman size de her gün 15 dakika eşya ayıklama yazayım.15 dakika içinde eline bir çöp poşeti alıyorsun ve hiç düşünmeden uzun zamandır kullanmadığın, kullanılmayacak durumda olan vs eşyaları poşete katıp ağzını bağlıyorsun hemen çöpe gönderiyorsun. Kullanılacak durumda olanları da ihtiyacı olanlara gönderirsin sonra.
geçti mi aftları, bir şeyler yiyip içmeye başladı mı?Günaydın kızlar, oğlum hastaydı, el ayak, ağız hastalığı olmuş, ağzı boğazı full afttı, ne yiyebildi ne içeibildi çocuğum, izin almıştım evdeyken de yapıştı üstüme resmen, biraz toparlandı işe başladım bende bi gireyim dedim. epey konuşma olmuş maşallah neşeniz bol olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?