• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay Anka Anka geçen sefer de aynı olmuştu yine aynı şeyi yaşamamak için, bu ay zam+izin parası+bayram parası vs alacağımızdan, gittim en uygun fiyatlı dyson v8 absolute modelini aldım. 5500 liraya.

hayırlı olsun hepimize.
Ayy hayırlı olsun güle güle kullan 😍😍 benim baya imkansızlaştı artık. Kızımı hastaneye götürdük baktırmadı. Rontgen falan da çekemediler. Bayram sonu sedasyon yapılacak o da 5000 TL i geçer. Geçen sene oğlana 3500 TL ödemiştik o zamandan bu zamana her şeyin fiyatı ikiye üçe katladı :(

Yarın misafir gelecegi için yoğun bir gün olacak
O yüzden kızımla vakit geçirdim
Dondurma aldık sonra parka gittik
Yol kenarından kir çiçekleri topladik
20220428_175645.webp

Ben de işte doğurdum doğurcam daha trendyoldan fondöten kapatıcı fırçası falan alıyorum🤣🤣🤣
Benim komşu vardı doğuma giderken düğüne gider gibi allı pullu giyinmiş, full makyaj yapmış falan. Kapıda gördüm aaa dedim sen doğuma girmeyecek miydin aynen dedi doğuma gidiyoruz :D her saniye bakımlı olmak böyle bir şey demek ki 😅 zaten doğum stresli süreç nasıl mutluysan öyle git tabii. Çekim yaptıracak mısın?

Benim komşu vardı doğuma giderken düğüne gider gibi allı pullu giyinmiş, full makyaj yapmış falan. Kapıda gördüm aaa dedim sen doğuma girmeyecek miydin aynen dedi doğuma gidiyoruz :KK70: her saniye bakımlı olmak böyle bir şey demek ki 😅 zaten doğum stresli süreç nasıl mutluysan öyle git tabii. Çekim yaptıracak mısın?
Bende büyük kızda. Fönlü makyajlı filan gitmiştim
Ama küçük kız sabırsız olduğu için halim içler acısıydı🤣🤣

mimesis mimesis çok pardon diğer tarafta sana cevap yazınca kafam karışmış çok özür dilerim :olamaz:
Rica ederim Anka ne demek. Aslında bu konu denk geldikçe uzaktan uzağa okuduğum bir konuydu. İyi denk geldi aslında. :))
Mia- Mia- ve diğer arkadaşlar eğer bir sakıncası yoksa konuyu uzaktan takip etmek yerine aktif rol almak isterim.

Rica ederim Anka ne demek. Aslında bu konu denk geldikçe uzaktan uzağa okuduğum bir konuydu. İyi denk geldi aslında. :))
Mia- Mia- ve diğer arkadaşlar eğer bir sakıncası yoksa konuyu uzaktan takip etmek yerine aktif rol almak isterim.
Hoşgeldin canım o zaman altta gördüm ondan karıştı belki de 😅 konuyu biliyorsan sen de seç bi hedef istersen

Fly lady aylık alışkanlıkları
1- lavabonuzu parlatın. (lavaboda bulaşık biriktirme ve akşam yatmadan mutlaka topla)

2- günde 15 dakika temizlik( en dağınık yerlerden 15 dakika düzenle)

3- sabah kalkınca pijamaları çıkar ve ayakkabılara kadar giyin (ayakkabıyla rahat edemeyen sadede pijamaları çıkarabilir ama çalışanlara uymaz bu gerçi)

4- sabah yatağı topla

5- 15 dakika da olsa spor yap

6- suya dikkat et su içmeye odaklan

7- banyoyu temiz tut (sabahları hızlıca çok detaya girmeden klozet ve lavabo yıka ve yerleri kurut)

8- her gün 1 makine çamaşır yıka kurut katla kaldır

9- yatmadan önce rutini oluştur

10- kağıt dağınıklığı diyor. Ayrıntı için linke tık tık Monthly Habit: October – Paper Clutter | FlyLady.net

11- menü planlama

12- bakım
mimesis mimesis ben burada bir kaç örnek yazdım canım. Sen istersen buradan seçebilirsin istersen başka bir alışkanlık da seçebilirsin. Katılmak istersen eklerim listeye canım.

Back