Çekim yaptırıcam evet, doğuma giderken de süslenip giderim ama doğumdan çıkınca ağzım gözüm birbirine girmiş oluyo, ameliyat olmasına rağmen korkudan sanırım
Bende büyük kızda. Fönlü makyajlı filan gitmiştim
Ama küçük kız sabırsız olduğu için halim içler acısıydı
Bu direk ben 2. De verilen gün gelmeden doğuma gittiğim için feci haldeydim Bari saçlarım temiz olaydı, o da yok

Ben eşimin pijamasını giyip gitmiştim

Mikan

Bu gün kızımı ortopediye götüreceğiz. Sonra iğne yaptırırız. Görünürde bişey yok ama ayağını basmıyor nedense bi rongten çektirelim dedik bakalım becerebilirsek
Allah iyilik versin canım, bu ara kuzucuğun başında ne çok iş varmış.

Bu gün kızımı ortopediye götüreceğiz. Sonra iğne yaptırırız. Görünürde bişey yok ama ayağını basmıyor nedense bi rongten çektirelim dedik bakalım becerebilirsek
Geçmiş olsun, yoktur inşallah bir şeyi

mimesis ben burada bir kaç örnek yazdım canım. Sen istersen buradan seçebilirsin istersen başka bir alışkanlık da seçebilirsin. Katılmak istersen eklerim listeye canım.
Teşekkür ederim, listeye katılmak isterim. Son aylarda diş bakımında diş ipi kullanımı ve gargarayı üşendiğim için es geçiyorum. Bu ay bu alışkanlığın yer etmesini istiyorum artık kendimde. Halbuki en fazla 5 dakikalık bir işlem. Bunun yanında kuruyan çamaşırları bekletmeden katlayıp yerleştirmeyi ve aldığımı işim bitince yerine kaldırmayı hedefliyorum. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…