GünaydınlarGünaydın kızlar
evet evet, yavaş yavaş toparlanır komple.Olsun cicek bakımı bitmiştir bugünde baska bir şeyleri bitirirsin
yaa valla hoşuma gitti benimde, teşekkür ederim onore oldum
Makine ne oldu son durumBulaşık makinesinden de yanık kokusu gelmeye başladı durdurdum fişini çektim inşallah bişey olmaz ya.
Eşim bakacak daha inşallahMakine ne oldu son durum
Insallah bozulmaz yoksa durum felaket oluyor
Sürekli elde yıkamak
Benim komşu vardı doğuma giderken düğüne gider gibi allı pullu giyinmiş, full makyaj yapmış falan. Kapıda gördüm aaa dedim sen doğuma girmeyecek miydin aynen dedi doğuma gidiyoruzher saniye bakımlı olmak böyle bir şey demek ki zaten doğum stresli süreç nasıl mutluysan öyle git tabii. Çekim yaptıracak mısın?
Bu direk benBende büyük kızda. Fönlü makyajlı filan gitmiştim
Ama küçük kız sabırsız olduğu için halim içler acısıydı
Ben eşimin pijamasını giyip gitmiştim
Yaaa bence de çok heyecanlııııııAy kızlar dyson kargom teslim edilmiş kayınvalidemlere, çok heyecanlı.
Allah iyilik versin canım, bu ara kuzucuğun başında ne çok iş varmış.Bu gün kızımı ortopediye götüreceğiz. Sonra iğne yaptırırız. Görünürde bişey yok ama ayağını basmıyor nedensebi rongten çektirelim dedik bakalım becerebilirsek
Geçmiş olsun, yoktur inşallah bir şeyiBu gün kızımı ortopediye götüreceğiz. Sonra iğne yaptırırız. Görünürde bişey yok ama ayağını basmıyor nedensebi rongten çektirelim dedik bakalım becerebilirsek
Aynen ya vardır bi hayır bakalım.Allah iyilik versin canım, bu ara kuzucuğun başında ne çok iş varmış.
Hayırlı olsun canımAy kızlar dyson kargom teslim edilmiş kayınvalidemlere, çok heyecanlı.
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun, yoktur inşallah bir şeyi
Çok teşekkür ederim. :)Tabiki de hosgeldiniz
Teşekkür ederim, listeye katılmak isterim. Son aylarda diş bakımında diş ipi kullanımı ve gargarayı üşendiğim için es geçiyorum. Bu ay bu alışkanlığın yer etmesini istiyorum artık kendimde. Halbuki en fazla 5 dakikalık bir işlem. Bunun yanında kuruyan çamaşırları bekletmeden katlayıp yerleştirmeyi ve aldığımı işim bitince yerine kaldırmayı hedefliyorum. :))mimesis ben burada bir kaç örnek yazdım canım. Sen istersen buradan seçebilirsin istersen başka bir alışkanlık da seçebilirsin. Katılmak istersen eklerim listeye canım.
Geçmiş olsun ankaBu gün kızımı ortopediye götüreceğiz. Sonra iğne yaptırırız. Görünürde bişey yok ama ayağını basmıyor nedensebi rongten çektirelim dedik bakalım becerebilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?