Aynen az sonuncu olmadık güzel günlerdi ya valla gençlik çok başka msn vardı o zaman whatsapp falan yoktu. Msnden az konuşmadık.

haklısınız bir yerden başlamak gerekiyor özellikle eski eşyalarımı bir atsam ruhen rahatlayacağıma çok inanıyorum
Başta kucuk parça eşyalardan başlayın
Buyuk eşyalar zamanla eleniyor.

Evin enerjisine inanıyorum
Mesela ilk bu yolun başında evim karmaşık ve bana ait değilmiş gibiydi
Sonra eledikce sevdiğim eşyalar ekledikce daha iyi gelmeye başladı
Çünkü sevdiğiniz eşyayı kullanırken temizlemekte veya düzenli tutmakta zorlanmazsiniz
Dagilsa da toplayacağıni bilirsin

Veya sevdiğin bardakta çay kahve içmek daha güzel his veriyor

O yüzden bırakın siz eve değil o size hizmet etsin

Teknosada dyson V8 5499 TL diye durmadan reklam geliyor gözüme gözüme sokulmaz ki ya

Instagramda da son model araba reklamları geliyor ayy diyorum çok güzelmiş bi bakıyorum 800 bim 900 bin fiyatlar Allah sahibine bağışlasın diyorum

Eşime attım linki bu yılki özel günler için toplu hediye niyetine almak istersin belki dedim. Anneler günü, evlilik yıl dönümü, doğum günü bir sürü gün var hepsini karşılar
Umudunu kaybetme anka
Belki alır

Instagramda da son model araba reklamları geliyor ayy diyorum çok güzelmiş bi bakıyorum 800 bim 900 bin fiyatlar Allah sahibine bağışlasın diyorum

Geçen yılda yurtdisindan satılık evler çıkıyordu ig de reklam
Yorumları okudum ay çok komikti

Bu reklamı bize layık gördüğün için teşekkürler falan

Marka kesin pişman olmuştur

Aynen az sonuncu olmadık güzel günlerdi ya valla gençlik çok başka msn vardı o zaman whatsapp falan yoktu. Msnden az konuşmadık.
Ben PC başından hiç kalkmazdim.
İki lafın belini kirardik işte

Bir kez dahaa anladım temiz sağlıklı beslenmem gerektiğini Ayyy kendime bir kot pantolon bulamadım yaaaaqq
Siz nerden alıyorsunuz kot pantolon kilom çok aşırı değil 1.72 boy 72 kiloyum yokkk anacım bulamadım
ben artık kot giyemiyorum rahatsız ediyor. Kot görünümlü esnek kumaş pantolonlardan alıyorum LCWden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…