Aynen az sonuncu olmadıkHa ha koptum ya
O günden bu güne çok değişmişim o zaman
Artık iradeliyim ya
Ama o zaman evin karşısında tatlıcı,çiğ köfteci,fırın hepsi vardı
Fırının dereotlu poğaçası efsaneydi her sabah nasıl dayanıp kilo vercen
Geçen sene eski sayfaları okudum bir metak ettim.
Bazı haftalar hepimiz artı geliyormuşuz
Başta kucuk parça eşyalardan başlayınhaklısınız bir yerden başlamak gerekiyor özellikle eski eşyalarımı bir atsam ruhen rahatlayacağıma çok inanıyorum
Aaa anka ne zaman dedik❤Kızlar kovacak bizi gidin başka yerde yad edin anıları diyesenin konuya geçelim bari
Trendyoldan cross jeans a bak istersen ben oradan alıyorumBir kez dahaa anladım temiz sağlıklı beslenmem gerektiğini Ayyy kendime bir kot pantolon bulamadım yaaaaqq
Siz nerden alıyorsunuz kot pantolon kilom çok aşırı değil 1.72 boy 72 kiloyum yokkk anacım bulamadım
Çenem çok düştü bu gün 50 küsur mesaj yazmışımAaa anka ne zaman dedik❤
MaşallahÇenem çok düştü bu gün 50 küsur mesaj yazmışım
Banada hali ve ikea reklamı geliyor çok fena bu kkTeknosada dyson V8 5499 TL diye durmadan reklam geliyor gözüme gözüme sokulmaz ki ya
Eşime attım linki bu yılki özel günler için toplu hediye niyetine almak istersin belki dedim.Banada hali ve ikea reklamı geliyor çok fena bu kk
Umudunu kaybetme ankaEşime attım linki bu yılki özel günler için toplu hediye niyetine almak istersin belki dedim.Anneler günü, evlilik yıl dönümü, doğum günü bir sürü gün var hepsini karşılar
BelkiUmudunu kaybetme anka
Belki alır
Instagramda da son model araba reklamları geliyorayy diyorum çok güzelmiş bi bakıyorum 800 bim 900 bin fiyatlar Allah sahibine bağışlasın diyorum
Ben PC başından hiç kalkmazdim.Aynen az sonuncu olmadıkgüzel günlerdi ya valla gençlik çok başka msn vardı o zaman whatsapp falan yoktu. Msnden az konuşmadık.
Hemen hat degisiyoruz.Kızlar kovacak bizi gidin başka yerde yad edin anıları diyesenin konuya geçelim bari
Bir gün herkes minimal olacakHemen hat degisiyoruz.
Orda kovacak kimse de yok
Yok ya Mia kiyamaz sana bana
Sen minimal zaten,ben de size baka baka olurum zaar
Böyle giderse mecburen olacak bi kombin yapmak 500 ü geçiyorBir gün herkes minimal olacak
ben artık kot giyemiyorum rahatsız ediyor. Kot görünümlü esnek kumaş pantolonlardan alıyorum LCWden.Bir kez dahaa anladım temiz sağlıklı beslenmem gerektiğini Ayyy kendime bir kot pantolon bulamadım yaaaaqq
Siz nerden alıyorsunuz kot pantolon kilom çok aşırı değil 1.72 boy 72 kiloyum yokkk anacım bulamadım
kendi sayfasında da o kadar.Teknosada dyson V8 5499 TL diye durmadan reklam geliyor gözüme gözüme sokulmaz ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?