- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Ekledim canım aynı ben de öyleyim vallaAnka beni de listeye 15 dk sporla mı eklesen acaba? hiç bir şey yapmıyorum, enerjim de öyle düşük ki, hantallaştım resmen ya, her şeye üşeniyorum artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim canım aynı ben de öyleyim vallaAnka beni de listeye 15 dk sporla mı eklesen acaba? hiç bir şey yapmıyorum, enerjim de öyle düşük ki, hantallaştım resmen ya, her şeye üşeniyorum artık.
bosh ve philipsE baktım. olumsuz yorumlar beni düşündürüyor. philipsin malzemesi çabuk kırılıyor yazmışlar. bosch hazensi küçük demişler. bosch almayı düşünebilirim. kendi sitesinde 3200Artık her şey ederinden kat kat fazla. Diğer markalara bakalım olmazsa normal süpürgem güzel süpürüyor zaten günlük çocukların döktükleri için akşam yemekten sonra masanın altını almak için yeterli olur aslında bana.
yiyemiyorsa bana doktorumuzu bir ilaç hazırlatmıştı eczaneden. onunla başladık yemeğe o sebeple reçetesini paylaşacaktım. eczaneler hazırlıyor.Çok teşekkür ederim kızlar, evet ufak ufak bişiler yemeye başladı çok şükür ki, ya ne zor bi hastalıkmış, yiyecek ama yiyemedi çocuğum, Rabbim tüm çocuklara sağlık versin, yaramazlıklarını bile özlüyor insan.
Evet lcw da vardı onlardan ama ben biraz şekilli şüküllü istiyorum yaa bulamıyorum o yüzdenben artık kot giyemiyorum rahatsız ediyor. Kot görünümlü esnek kumaş pantolonlardan alıyorum LCWden.
Evet oraya da baktım canım güzel modeller vardı ama bedenime olmaz diye korkuyorum şimdiki 40 bedenler bile ne kadar küçük yaTrendyoldan cross jeans a bak istersen ben oradan alıyorum
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, oğlum hastaydı, el ayak, ağız hastalığı olmuş, ağzı boğazı full afttı, ne yiyebildi ne içeibildi çocuğum, izin almıştım evdeyken de yapıştı üstüme resmen, biraz toparlandı işe başladım bende bi gireyim dedim. epey konuşma olmuş maşallah neşeniz bol olsun.
yaa maraton mu bi özet geçin bana da katılayım bende.
Yakınızyok ben konyada değilim kuzu.maraş
Olur büyük bedenleri de vardıEvet oraya da baktım canım güzel modeller vardı ama bedenime olmaz diye korkuyorum şimdiki 40 bedenler bile ne kadar küçük ya![]()
Oooo hayırlı olsunAyAnka geçen sefer de aynı olmuştu yine aynı şeyi yaşamamak için, bu ay zam+izin parası+bayram parası vs alacağımızdan, gittim en uygun fiyatlı dyson v8 absolute modelini aldım. 5500 liraya.
hayırlı olsun hepimize.
ya bundan bir süre önce v11 stoktayken, 5000 mi 6000 mi neydi, almadım. nasıl pişman oldumOooo hayırlı olsun
Asla pişman olmazsın çok iyi olacak![]()
Canım varsa resmi bakayım, arkadaşlarıma sordum ama çok küçük oğlum, tadı da pek güzel değil kullanamazsın diyip hazırlamadılar bi majistral reçeteyi.yiyemiyorsa bana doktorumuzu bir ilaç hazırlatmıştı eczaneden. onunla başladık yemeğe o sebeple reçetesini paylaşacaktım. eczaneler hazırlıyor.
Canım o içilen ilaç değil. Ağzını sıvıyorsun. Hatta bunu benimki de sürdürmedi. Ben elimi yıkayıp, bir bardağa azcık döktüm, işaret parmağıma aldım ilacı çocuğu tutup ağzının içine parmağımı gezdirdim.Canım varsa resmi bakayım, arkadaşlarıma sordum ama çok küçük oğlum, tadı da pek güzel değil kullanamazsın diyip hazırlamadılar bi majistral reçeteyi.
ayy mucize gibimiş, sen bana bi göndersene adını neyse.Canım o içilen ilaç değil. Ağzını sıvıyorsun. Hatta bunu benimki de sürdürmedi. Ben elimi yıkayıp, bir bardağa azcık döktüm, işaret parmağıma aldım ilacı çocuğu tutup ağzının içine parmağımı gezdirdim.
Ama tek sefer sürdüğümde bile yemek yemeye başlamıştı. Yazık tükürüğünü bile yutamıyordu
tatlım adı yok, eve gidince çekerim akşam olur mu? reçeteyi saklıyordum.ayy mucize gibimiş, sen bana bi göndersene adını neyse.
evet aslında onlarda bana bırakıyor ev düzenini herşeyi ama onlarada kabul ettirmem lazım beraber yaşadığımız için önce kendimden başliyim rahatladığımı görürlerse(ki öyle olacak gibi geliyor :)) onlarda sorun etmez benceÖnce kendimizden sorumluyuz tabi. Ben de eşim ve oğlumun alanına çok girmiyorum
Tamamdır, muhtemelen gliserin-novacain diye düşünüyorum ama bi resmini atarsan çok memnun olurum.tatlım adı yok, eve gidince çekerim akşam olur mu? reçeteyi saklıyordum.
içerğinde gliserin boraks vs vardı
Sağolun kızlar
çok teşekkür ederim bellezacım