Aynı mayışıklık bende de varselamlar..çok mayışık bir haldeyim.akşamları pek bişey yapamıyorum.yemek +ödev sonrada kendimi çaya kahveye veriyorum.katlanacak çamaşır birikti.bugün iki makine daha atmayı düşünüyorum.oğlumun 23 nisan gösterisi için giyeceği kıyafeti netten aldım.pantolonu sanırım yanlış almışım.bu ara akşamları bol bol dans show izliyorum iki ayrı gösterisi var..robot süpürgeyi alacaktım kartım hınca hınç dolu olunca bıraktım.eşim şehir dışındaydı.onun karta yükleneceğim.ayın on beşinde çocukların bayramlıklarını almam ve yeğenlere harçlık için bir miktar koymam lazım kenara.iki aileye iftar daveti vereceğim.bu haftasonu planlıyordum evde olmicaz muhtemelen.diğer iki hafta sonunun cumartesi günlerini değerlendireceğim.
Nerdesin? ÖzledikSelamlar kızlar nasılsınız
Ramazan çarptı yuvarlanıyorum evdeNerdesin? Özledik
menünü burayada yaz fikir edinirimAynı mayışıklık bende de var
BiZ de gösteri için kıyafet aldık.
Benim de iftara çağırmak istediğim aile dostlarımız var ama bakalım fırsat bulabilirsem ara tatilde inşallah
Bu havada maske takmak baş ağrısı yapıyor o da beni kötü etkiliyor burası çok sıcak oldu artık
kulağını çınlattım geçen yoksun diye.Selamlar kızlar nasılsınız
Allah kabul etsinRamazan çarptı yuvarlanıyorum evdenasılsın canım hamilelik nasıl geçiyor
Benim menü genelde hep aynımenünü burayada yaz fikir edinirim
Evet bi girince bütün gün takılıyorum ara vereyim biraz dedimkulağını çınlattım geçen yoksun diye.
Yuvarlan ya aman iş iş nereye kadarAllah kabul etsin
İyiyim çok şükür ben de hamilelikten yuvarlanıyorum
AnkaYuvarlan ya aman iş iş nereye kadar
Mia beni bulaşığa göndermişti yakalamasa bari burda
Benim gibi dimiya çok tatlı
Sen daha tatlısınBenim gibi dimi
Turboyu koltukta kullandım sadece, diğer yerlerde gerek kalmadı ama o incecik toz var ya ondan çoktuGüle güle kullan
Turbo modu ürünleri daha çok hirpaliyor diye okumuştum
Yani o toz dediğinin çoğu hav ve tekstil taneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?