- 25 Şubat 2015
- 1.802
- 2.326
- 333
Ergen olmak bireysel özgürlük savaşı demekkızlar, içimi açıyorsunuz
epeydir yazmıyorum, modum çok yerlerde, ergen kızımla sorunlarım var
kafamı derleyip toplayamıyorum, ev resmen göçtü, rutin falan kalmadı bende, geçer gider sabır diye diye günü tamamlıyorum, sizi okumak hala iyi geliyor, kafam dağılıyor ve biraz başka şeyler düşünmüş oluyorum, yazmasam da
okuyorum yani
iyi ki varsınız demeye geldim
Güle güle kullanBen gönderdim halıları yıkamaya tüm dolap cam perde temizliğim bittiğinde, sanırım aşağı yukarı 25 mt falandı toplam, 340 tl gibi bişey ödedikÇok sık gönderilmez artık evet, çok maliyetli, temiz olan 2 büyük halıyı göndermedim üstelik, 2. Çocuk odamda daha halı yok, oraya halı almam lazım, bundan sonra sadece mutfak halısını gönderirim sık sık Halılarım da hep açık renk, krem-bej tonlarda, temiz kullanmaya çalışıyorum
Bu ay kendime 2 tane revolutiondan cilt bakım serumuyla la roche cicaplast cilt yenileyici krem, tam yağlı saf gül suyu aldım, bi de kafein içeren aydınlatıcı gözaltı serumu alırsam doğum sonrası kendimi 10 bin km bakımına almaya hazırımEski halime döneyim, dip röflemi yaptırayım, botox yaptırayım istiyorum, aynalara küstüm resmen ya
Öyle mi diyorsun, seramik fabrikası nerede vardır acaba bir araştırayımBenimde bu yıl ev ile ilgili alisverisim var liste uzun artık aldıkça paylaşırım.
Mikan seramikler koctasta fazla seçenek yok
O yüzden seramik fabrikasına gidip oradaki satış mağazasını gezdik hem fiyatı uygundu hem seçenek coktu.
Sadece ustaya bağlı kalma içine sinen neyse onu al.
Yurtbay vitra gibi yerler vardır.Öyle mi diyorsun, seramik fabrikası nerede vardır acaba bir araştırayım
Seramik ve fayans aynı şey miYurtbay vitra gibi yerler vardır.
Çanakkale ege vs bulursun yakınlarda
Hep geliyorum Mia sizi okumak benim de çok hoşuma gidiyor
İyiyim hamdolsun
Sen nasılsın
Çok işimiz var seninleSeramik ve fayans aynı şey mi
ya tam okuyorum yazacağım bir şey çıkıyor dönene kadar yine bir şeyler yazılmış oluyor derken bu döngüye girdim, biraz yoğunuz iş yerinde, yoksa buralardayım benwendy okuyup gidersen çok fena şeyler olur bak
Tehdit etmek hiç doğru davranış değil ama mecbur kalıyorum
Kolay gelsinya tam okuyorum yazacağım bir şey çıkıyor dönene kadar yine bir şeyler yazılmış oluyor derken bu döngüye girdim, biraz yoğunuz iş yerinde, yoksa buralardayım ben
bugün fabrikada koşturma vardı. uykum geldi. okudum kafamı koydum biraz dinlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?