<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded"
[class]="expanded71377645 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=71377645"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-71377645">lindalinda .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent">
Aha aradigim kan bulundu. Bende edremitte yazlik ya da arsa istiyorum emeklilikten sonra. Onerdigin mevki var mi acaba. Arsa mi almali yazlik tarzinda ev mi bakmali.<br />
Bundan sonraki birikimlerimi bunun icin yaparim. İnşallah
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded71377645: true})" role="button"
tabindex="0">
<a>Genişletmek için tıkla...</a>
</div>
</div>
</blockquote>
bizim yazlık normal apartman dairesi. kayınvalidemin. Akçay'ın Zeytinli mahallesi sahiline yakın.<br />
<br />
Ben o muhiti seviyorum. Dümdüz bir yer. her yere yürüyerek ya da sepetli bisikletle gidebiliyorsun. Akçay'ın merkez sahili daha temiz. bizim bulunduğumuz taraf kalabalıkta dip çabuk bulanıyor. ama asla kötü diyemem. <br />
<br />
Güre tarafına gidiyoruz zaman zaman deniz için. <br />
<br />
Ama körfezde en sevdiğim deniz Assos'ta. <br />
<br />
küçükkuyu da güzel. assos'a yakın. diğer körfez ilçelere de yakın güre, altınoluk, akçay, burhaniye, ören. hepsini seviyorum. ama illa yer seçecek olsam, assos + küçükkuyu + akçay + ören + ayvalık buraları tercih ederdim. Altınoluk tepelik bir yer. ben yürümeyi sevdiğim için düz yerleri tercih ediyorum.<br />
<br />
ben yazlık alacak olsam sitede de olsa müstakil bir ev isterim. bahçesine mangalımı koyabileceğim, teras veya sundurması olan, ailecek yemek yenilebilecek geniş bir bahçe alanı olan bir yer isterim. <br />
<br />
Tercihen düz ayak olmasını isterim, dubleksi sevmiyorum.</div>