Kolay gelsin canım o boş odayı bi amaca çevirmezsen hemen eşya yığınına dönüşüyor. Bizim de fazlaydı öyle depo gibiydi ama aradığını bulamadığım depo sonra gelen misafirler kadın erkek ayrı oturmak istedikçe oturma odası salon ayırdım iyi oldu. Eşyalar bi yer buldu kendine.

Zor işleri yapsan kolay işler sonra da yapılır.
Her eşyanın yeri olmalı
Boş oda = depo

Selamlar
Ayırdığım eşyaları az önce annemler aldı götürdü
Ferahladim.

Hafta sonu bazı işler var yapılacak
Boya ve tadilat işleri onlara başlarız.
Sonra koltukları silip halılar yıkamaya gider.
Yazlıkları çıkartacagim.
Başka iş kalmıyor yaz sonuna kadar.

Halı yıkamanın metrekaresi çok pahalı olmuş ben de halı silmeye başladım artık. 2 ayda bir yıkatıyordum ne güzel. Senede 2 versem dua ederim artık.

Halı yıkamanın metrekaresi çok pahalı olmuş ben de halı silmeye başladım artık. 2 ayda bir yıkatıyordum ne güzel. Senede 2 versem dua ederim artık.
Bende 3 tane hali kaldı şuan
Eylülün halısı makinede yıkanıyor onu saymıyorum
Annemin halilarini çok yikardik
Kendi evim olunca asla hali yikamam demiştim
3 eve yetecek kadar halısı vardı yazlık kışlık hali mi olur hadi ev sobalı olsa neyse yedek 1 tane olabilir.
Leke olunca silerim tabi de komple ugrasmak zor olur.

Birkaç gün önce muhabbeti geçmişti anılarım canlandı

Senin hem büyük hemde her odanda vardı. pahalı tutar
Ama yinede fazla uğraşma olduğu kadar.

Günaydınlar
Ara tatil için 2 planım var.
1.si usta ile evi gezeceğiz, ev henüz boşaltılmadı ama bize bir taslak ve malzeme listesi çıkaracak. Eğer anlaşırsak koçtaştan alışveriş yapın dedi usta o yüzden Mersin’e gitmemiz gerekecek. Bir yandan da ankastre bakıyorum. Şu anki eve ait. Esty diye bir marka, ben aşırı memnunum özellikle fırını çok hızlı pişiriyor. Aynı markanın beyazını alalım diyorum eşim de diğer beyaz eşyam simens, bunu da öyle alalım diyor ama fiyat farkı çok fazla karar veremedim.

2. Görev bebek alışverişini halletmek inşallah

Mia- merhaba robot süpürgenizi denediniz mi ? Zahmet olmazsa model negatif pozitif yönleri kısaca yazar mısınız? Ve önerinizi varsa alternatifini. Çok teşekkür ederim

Bizim eski evimiz sobalıydı orda duvardan duvara yaptırdık burda kenarları kestirdim kaldı öyle.
16 salon
9 mutfak
6 oturma odası
5 giriş
4 çocuk odası

40 metrekare

Mia- merhaba robot süpürgenizi denediniz mi ? Zahmet olmazsa model negatif pozitif yönleri kısaca yazar mısınız? Ve önerinizi varsa alternatifini. Çok teşekkür ederim
Merhaba
Açıkçası butcem dahilinde olan ürünlere baktım en çok içime sinen bu model oldu. Çok fazla arastirmadim daha iyi performansı olan robotlar vardır mutlaka

Genel olarak robotun performansından memnun kaldım
Mesela fircaya toka takılmış haber verdi
Haznesi dolunca haber verdi
Her yeri supurup temizliyor
Çıkamaz dediğim esige çıkıp odaya girmeyi başardı
Şarjı evin yarısına kadar yetiyor
Şuan paspas yapıyor, memnun kalırım o işlevinden umarım
Ama halılara çıkıyor paspas yaparken halıyı biraz topladim

Ama mesela yere değen çok eşya varsa toplamakla ugrasmak zor olurdu
Benim birkaç parça eşyam engel oluyor
Odayı toplarken onlarida kaldırıyorum
Çok fazla olsaydı indir kaldır ugrasmazdim
Eşya kaldirana kadar süpürür geçerdim.

Bilgiler için çok teşekkür ederim

Model hangisi acaba ?

Aslında çocuk odası olacak da, klima, yatak, dolap, halı alınacak derken baya masraflı şimdilik aynı odada yatıyoruz erteliyoruz süreci dediğin gibi bir ara düzeltirim diye eline geçen koyulunca yoldan çıkıyor

Bizim eski evimiz sobalıydı orda duvardan duvara yaptırdık burda kenarları kestirdim kaldı öyle.
16 salon
9 mutfak
6 oturma odası
5 giriş
4 çocuk odası

40 metrekare
Of baya da varmış
Benim de haftaya verilecek son fiyatlardan haberim yok
10-12 metrekare falan olacak mutfakta halım yok diğerleri de ortada
Ama evim olursa bütün halılar gidecek yerine kaydırmaz ince yıkanabilir olanlardan alıcam, yıka kullan mis

Olur inşallah hepsi zamanla
Aynen biz de kiradayız. Halılar da çok güzel değil ama yeni daha. Perdeler falan da yırtıldı hep. İlerde hepsini bir değiştiririm. Bu yıl kendime yatırım yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…