- 23 Ekim 2018
- 15.623
- 35.755
- 598
İyi olur ihtiyacım olacakAboww sende işler daha karışık bacim. 3 cocukla huni getirem mi sana renkli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olur ihtiyacım olacakAboww sende işler daha karışık bacim. 3 cocukla huni getirem mi sana renkli![]()
Aha aradigim kan bulundu. Bende edremitte yazlik ya da arsa istiyorum emeklilikten sonra. Onerdigin mevki var mi acaba. Arsa mi almali yazlik tarzinda ev mi bakmali.Ya kızlar, Edremit ve çevresinde oturan tanıdığınız var mı? yazlık dairemizi temizletmek istesem yardımcı tavsiyesi verebilecek birileri bulabilir miyiz acaba?
bizim yazlık normal apartman dairesi. kayınvalidemin. Akçay'ın Zeytinli mahallesi sahiline yakın.Aha aradigim kan bulundu. Bende edremitte yazlik ya da arsa istiyorum emeklilikten sonra. Onerdigin mevki var mi acaba. Arsa mi almali yazlik tarzinda ev mi bakmali.
Bundan sonraki birikimlerimi bunun icin yaparim. İnşallah
Tesekkur ederim. Bi gun emekli olmayi allah nasip ederse kesinlikle o taraflarda yasayacagiz sanirim.bizim yazlık normal apartman dairesi. kayınvalidemin. Akçay'ın Zeytinli mahallesi sahiline yakın.
Ben o muhiti seviyorum. Dümdüz bir yer. her yere yürüyerek ya da sepetli bisikletle gidebiliyorsun. Akçay'ın merkez sahili daha temiz. bizim bulunduğumuz taraf kalabalıkta dip çabuk bulanıyor. ama asla kötü diyemem.
Güre tarafına gidiyoruz zaman zaman deniz için.
Ama körfezde en sevdiğim deniz Assos'ta.
küçükkuyu da güzel. assos'a yakın. diğer körfez ilçelere de yakın güre, altınoluk, akçay, burhaniye, ören. hepsini seviyorum. ama illa yer seçecek olsam, assos + küçükkuyu + akçay + ören + ayvalık buraları tercih ederdim. Altınoluk tepelik bir yer. ben yürümeyi sevdiğim için düz yerleri tercih ediyorum.
ben yazlık alacak olsam sitede de olsa müstakil bir ev isterim. bahçesine mangalımı koyabileceğim, teras veya sundurması olan, ailecek yemek yenilebilecek geniş bir bahçe alanı olan bir yer isterim.
Tercihen düz ayak olmasını isterim, dubleksi sevmiyorum.
Güle güle kullanSelam kızlar supurgem geldi
Eki Görüntüle 3041605
Eki Görüntüle 3041606
Oturma odasından çıkan toz
Şuan için memnunum haritalandirma yapmayı çözemedim henüz
Birde koltuğun ayaklarına çıkıyor inmeye çalışıyor![]()
Güzel günlerde kullan Mia ,sen hep fotoğraf atsan da biz de baksak ,şahsen bana bir sakinlik temizlik hissi ferahlık geliyor,ben de sadelestigimi sanıyordum ama daha çok yolum var galibaSelam kızlar supurgem geldi
Eki Görüntüle 3041605
Eki Görüntüle 3041606
Güle güle kullan canım. You tube da bi adam en ayrintili bi sekilde anlatıyor aslinda. Baktin mi you tube videolarina.Selam kızlar supurgem geldi
Eki Görüntüle 3041605
Eki Görüntüle 3041606
Sağol canimGüle güle kullan![]()
TeşekkürlerGüzel günlerde kullan Mia ,sen hep fotoğraf atsan da biz de baksak ,şahsen bana bir sakinlik temizlik hissi ferahlık geliyor,ben de sadelestigimi sanıyordum ama daha çok yolum var galiba![]()
TeşekkürlerGüle güle kullan canım. You tube da bi adam en ayrintili bi sekilde anlatıyor aslinda. Baktin mi you tube videolarina.
Hayırlı olsunSelaam
Süpürgem dün geldi benim de, bugün tam doluyken kullandım, halılar üzerinde biraz daha güç kullanmak gerekiyor ama diğer yerlerde akıyor resmen
Normal mod gayet yeterli geldi, koltukları turbo modda süpürdüm baya toz çıktı
Bütün evi bitirdiğimde şarjı hala bitmemişti, en büyük korkum buydu memnun kaldım arayan olursa yazayım da okunsun dedim ben baya araştırmıştım çünkü
Bir tembellik edip yorganı nevresimiyle yıkadım, kurutma makinesine attım
Evi toplama, yemek hazırlama
Gözüm yatakta ama bir duş alıp ne yapabilirim bakacağım evde
Hepinizi öpüyorum![]()
Güle güle kullanSelaam
Süpürgem dün geldi benim de, bugün tam doluyken kullandım, halılar üzerinde biraz daha güç kullanmak gerekiyor ama diğer yerlerde akıyor resmen
Bütün evi bitirdiğimde şarjı hala bitmemişti, en büyük korkum buydu memnun kaldım arayan olursa yazayım da okunsun dedim ben baya araştırmıştım çünkü
Hepinizi öpüyorum![]()
hayırlı olsun psidanSelaam
Hepinizi öpüyorum![]()