hayırlı olsun linda.bol kazançlar getirsin

geçen günki benim mevzuda buna benzerdi.ev buldu eşim.ben oturmalık istedim eşim yatırımlık anlaşamdık kaldı bizimki.bende şuanki evi kiraya verip daha rahat bir eve çıkmak istedim(çocuk odam küçük ,evin cephesi vs vs.).eşimin bulduğu ev güzeldi aslında site içinde çocuklar için olanak fazlaydı ama gel görki ev 3+1 ebeveyn banyolu,mutfak balkonu içeri almaya müsait vs ama inanılmaz küçüktü. eşimin ek ortaklı bir işi var.ek ödeme yapması gerekiyormuş.onu yeni öğrendim sermayesi diğer ortaklara göre düşük dolayısıyla kar payı düşük olacak.bende onu tamamla deyip konuyu kapadımvar bi hayalimiz pufff

Son düzenleme:
anın tadını çıkaran bir tipsen bence git.ama çocukla oflayıp poflayıp şikayet edeceksen hiç bulaşma.ben iki bebeyle gittim.gerçi biri bezsiz biri bezliydi.eşimle paslaşa paslaşa tatilimizi yapmıştık.nöbetleşe denize havuza girmiştik.akşm yemeği öncesi yürüyüş yapıp dalgaların sesini dinlemeyi severim misal.eşim çocukları eğlenecekleri bir bölüme götürmüştü bende dalgaların sesini...tek sıkıntı ettiğim akşam yemeği sonrası çocukların erken uykusunun gelmesiydi.millet eğlenirken sen çocuk uyutuyorsun o uyurken de günün yorgunluğuyla sende sızıyorsun tabi

Allah tan minimalliğe gönül verdik de bu durum bize çok koymuyor

Doğum yapacağım

Geçen sene eşim de yatırımlık bir ev alacaktı ben de önce kendi konforumuzu arttıralım sonra yatırımlık düşünürüz dedim aldırmadım. Ama sonra fiyatlar bir patladı keşke alsaydık diyoruz şimdi.
Kısmet biraz de İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz

Evet erkenden odaya kapanmak sıkıntı oluyor

Gaza gelip alirsam alirim tatili. Yoksa yakin civarda artik ne verdiyse haftasonu kaçamağı seklinde yaparım büyük ihtimal.

Evinden memnun değilsen ilk basta bencede sevecegin ev için sartlari zorla cocuklar küçükken. Yatirimlik sonra olsa da olu aslinda.

Suanki şartlarda otele 15 bin vermezdim.
Mesela benim görüşüm 1 hafta değilde 4 gece ideal oluyor
Kucuk bebekle tatil zor uyku saatlerinde odada kaliyorduk yemeğe bile sırayla gitmiştik
Ama suyu çok seviyorlar
Akşamları bebek arabasına koyup sahilde yürümüştük eşimle. Eylül de uyuyordu o zamanlar.
Yani hem zor hem eğlenceli oluyor.
Uzun yol yoruyor git gel. Bebekler sıkılıyor sürekli oyalamak lazım.

Gitmek istersen denizden uzak çok güzel otellerde var fiyatları daha uygun.
Biz deniz seviyoruz Eylül havuzcu

ben de denizciyim ama kızım bu yıl ilk kez havuz tadını aldı o da şimdi havuzcu. bana tiksinç geliyor.

Denk gelir mutlaka istediğin gibi zamanı gelince karşına çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…