Aynen öncelik supurmesi silme isinide denerim amahiç silmeyi kullanmadım kullanmayı da düşünmedim.
süpürmesi yeterli benim için. hafta sonu full temizlikte zaten süpürüp siliyoruz. gerek duymadım.
haritalamayı hiç açmadım. canım sıkılıyor alıp odaya koyuyorum. kapıyı çekiyorum süpürüyor. benim için yatak altı önemliydi. harika bir icat oldu benim için. banyo tarafına hiç sokmuyorum.
Düzenli ve küçük adımlarla ilerleyince az iş yaparak hep düzenli ve temizsin hayranım sanaAslında çok is yapan biri gibi gözüküyor olabilirim
Tam aksine keyfine düşkün biriyim
Düzenli ve küçük adımlarla ilerleyince az iş yaparak hep düzenli ve temizsin hayranım sana
Ooo Allah gönlünüze göre nasip etsinMikan
biz de bu yıl yüksek zam oranı alacakmışız söylentilere göre.
Ve aldığımız + kredisini ödüyor olduğumuz bir arsamız vardı. prefabrik ev yaptırmayı planlıyoruz. eğer olur da hesaplarımız tutarsa biz de yazlık bir prefabrik ev yaptıracağız. bunun için ikinci krediyi çekip arsa kredisiyle aynı anda bitirmeyi hedefliyoruz. 3 yıl var kredi bitmesine.
bakalım zaman bize ne gösterecek?
HarikaMikan
Ve aldığımız + kredisini ödüyor olduğumuz bir arsamız vardı. prefabrik ev yaptırmayı planlıyoruz. eğer olur da hesaplarımız tutarsa biz de yazlık bir prefabrik ev yaptıracağız. bunun için ikinci krediyi çekip arsa kredisiyle aynı anda bitirmeyi hedefliyoruz. 3 yıl var kredi bitmesine.
Yaaa miam aldin mi hayirli ugurlu olsunn
Aaaa bu çok ucuzmuş
Sağol lindamYaaa miam aldin mi hayirli ugurlu olsunn
İnşallah gönlünüze göre olurMikan
Aynen fiyat olarak iyi geldi daha pahalisina gerek yok sanırımAaaa bu çok ucuzmuş
Mia bizde de eşik vardı, sırf haritalandırma kullanayım diye bi de kapı eşiklerini söktürdük çıta yaptırdık bi ton iş çıktıHarita bana uymazdi kapılarda eşik var çıkamaz oraya diye
Elinden geleni yapsın artık
Yorumlarda okudum bu silerken halıya cikmazmis
Etrafını dolaşırmis
Suyu da baya yetiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?