• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mikan Mikan

biz de bu yıl yüksek zam oranı alacakmışız söylentilere göre.
Ve aldığımız + kredisini ödüyor olduğumuz bir arsamız vardı. prefabrik ev yaptırmayı planlıyoruz. eğer olur da hesaplarımız tutarsa biz de yazlık bir prefabrik ev yaptıracağız. bunun için ikinci krediyi çekip arsa kredisiyle aynı anda bitirmeyi hedefliyoruz. 3 yıl var kredi bitmesine.

bakalım zaman bize ne gösterecek?
Hayirlisi olur hakkinda insallah. Prefabrike evi arastirdiniz mi detaylari nelerdir. Yaz kis mi yoksa sadece yazın hobi amacli mi kullanacaksınız. Benimde aklidmda yazlik var çünkü oteller her sene uçuk bi fiyatta arttiyor.git gide gücümüz yetmiyor otellere.

Kizlar asıl haberler bende 🤣🤣Ne zamandir birikimimi degerlendirmek istiyordum cok şükür bizimde karsimiza bi firsat cikti. 1+1 yatirimlik bi ev aldık. Kiracısı icinde. Daha da mutlu oldum tabi. Bina 3 yaşında. Baya firsat oldu bizim için. Ek gelir gibi. Ya da kizimin nasibi. Okula başlayınca okul taksitlerine katkida bulunur diye istemistim hep.
Kredi cekmedik bi miktar annemlerden elden aldik bi miktar kredi kartlarina yuklendik. Seneye ocak ayina ancak toparlaniriz. Sizinle paylaşmak istedim bi güzel haberi🥰🥰🤗
Hayırlı olsun lindacım çok sevindim 😍🙏

Yok emekli olmak için :KK70:

yani prim günümü dolduracağım. tazminat alıp ayrılacağım. yaş bekleyeceğim. çocuğuma vakit harcayacağım.
Offf tam istedigim hayatt 😂😂😂
Benim daha 11 sene var yasa da 23 galiba. Oha bee 23 sene valla bitmez benim. Böyle dusununce bu ayki maasimi harcayayim zaten 23 sene daha çalışacağım beee diyip kendimi gaza getirisim peki😂😂😂

Anaaaa kiz sende almissin 🤣🤣hayirli ugurlu olsun. Anlat detaylari çabuk.
Kim ne aldiysa baska çabuk dökülün 😂😂
Teşekkürler ☺️ valla umudu kestiğimiz anda bir fırsat çıktı. Müstakil dubleks eski bir ev. Tadilatlık epey iş var. Ama çocuklar için bahçesi vs. Çok uygun. Çarşıya çok yakın. Aynı site içinde karşıda kayınvalidem oturuyor. Çocukların mahalle arkadaşlarım bile hazır. Ben en çok o yüzden ordan ev istedim 🙈
Şimdi oturduğumuz evi de kiraya vermeyi planlıyoruz Allah kısmet ederse bakalım nasıl olacak 🤗

Kizlar asıl haberler bende 🤣🤣Ne zamandir birikimimi degerlendirmek istiyordum cok şükür bizimde karsimiza bi firsat cikti. 1+1 yatirimlik bi ev aldık. Kiracısı icinde. Daha da mutlu oldum tabi. Bina 3 yaşında. Baya firsat oldu bizim için. Ek gelir gibi. Ya da kizimin nasibi. Okula başlayınca okul taksitlerine katkida bulunur diye istemistim hep.
Kredi cekmedik bi miktar annemlerden elden aldik bi miktar kredi kartlarina yuklendik. Seneye ocak ayina ancak toparlaniriz. Sizinle paylaşmak istedim bi güzel haberi🥰🥰🤗
Çok güzel bir haber gerçekten😍
Hayırlı olsun🙏🏻

Teşekkürler ☺️ valla umudu kestiğimiz anda bir fırsat çıktı. Müstakil dubleks eski bir ev. Tadilatlık epey iş var. Ama çocuklar için bahçesi vs. Çok uygun. Çarşıya çok yakın. Aynı site içinde karşıda kayınvalidem oturuyor. Çocukların mahalle arkadaşlarım bile hazır. Ben en çok o yüzden ordan ev istedim 🙈
Şimdi oturduğumuz evi de kiraya vermeyi planlıyoruz Allah kısmet ederse bakalım nasıl olacak 🤗
Mikan bu balli kaymak olmus kizim ne diyorsun. Kahveleri yaptim kutlamaya gelin kizlar bana😂😂
Valla cok iyiymiş evin muhiti falan. Aynen kiraya verin ki krediye ya da ekstra bi seye yardımcı olur.
Bugun pazara gittim sok geçirdim fiyatlara. Yani bu gidisle ana ihtiyaclari zor alacagiz.
Artik kiyafetlerimizi eskiyene yipranana kadar kullanma devri gelmis anladigim kadariyla.eskiden annelerimiz öyle yaparmış zaten az ve öz napalim. Saglikli olalim da cocuklarimiza Yapabildiğimiz en iyisini sunalim. Gerisi takdir i ilahi.

Mia bizde de eşik vardı, sırf haritalandırma kullanayım diye bi de kapı eşiklerini söktürdük çıta yaptırdık bi ton iş çıktı🙈 Silme özelliğini ben de kullanmıyodum bunca zamandır, halıya çıkıyo deterjansız siliyo falan diye ama dün şöyle bişey yaptım, salonda oturduğumuz için hem çok kirleniyo hem alan çok büyük, halıları kısıtlı alan olarak işaretledim, halıya çıkmadan halısız yerleri paspasladı geçti, işim azalmış oldu, bundan sonra bazı odaları ona sildiricem😂
Yaaa çok iyi olmuş evin tozu gitse yeter temizliği uzatır
Baya tadilat çıkmış ama kolaylık olmuştur 😊
Belki bizde daha ince mermer koyarız ileride şuan yeni yapıldı değişmez sanırım sadece yatak odası kapısında yok oradan girişe kadar temizler

Hayırlı olsun canım exra gelir olur hemde yatırım 😍

Mikan bu balli kaymak olmus kizim ne diyorsun. Kahveleri yaptim kutlamaya gelin kizlar bana😂😂
Valla cok iyiymiş evin muhiti falan. Aynen kiraya verin ki krediye ya da ekstra bi seye yardımcı olur.
Bugun pazara gittim sok geçirdim fiyatlara. Yani bu gidisle ana ihtiyaclari zor alacagiz.
Artik kiyafetlerimizi eskiyene yipranana kadar kullanma devri gelmis anladigim kadariyla.eskiden annelerimiz öyle yaparmış zaten az ve öz napalim. Saglikli olalim da cocuklarimiza Yapabildiğimiz en iyisini sunalim. Gerisi takdir i ilahi.
Herkes birgun minimal olacak 😂

İşin şakası tabi fiyatlar böyle olmamalıydı

Valla hem ramazan hem diyet ikisi bir basladim. 65 lerden Selam olsun. Sırf mutfağa gitmemek icin nette takılıyorum 🤣🤣
Robot gelince videoları var mia kurulum nette onlari izle asama aşama yaparsan eger sıkıntı yasamazsin. Benimki silen modeli degil ama o kadar memnunum ki. Bunu hunharca kullanayim 3 ya da 4 sene sonra degistiririm inşallah😂😂
Şu an kredi kartlari eksi bakiye hak getire. Umarim acil bi sey cikmaz😂😂

Valla hem ramazan hem diyet ikisi bir basladim. 65 lerden Selam olsun. Sırf mutfağa gitmemek icin nette takılıyorum 🤣🤣
Robot gelince videoları var mia kurulum nette onlari izle asama aşama yaparsan eger sıkıntı yasamazsin. Benimki silen modeli degil ama o kadar memnunum ki. Bunu hunharca kullanayim 3 ya da 4 sene sonra degistiririm inşallah😂😂
Şu an kredi kartlari eksi bakiye hak getire. Umarim acil bi sey cikmaz😂😂
Şimdiden bakıyım kuruluma 😅
Borc ödenir bir şekilde inşallah

Bu yaz otel işini bi türlü karar veremiyoruz bi bebekle otelde tatilden bi sey anlar miyiz bir. 15 bin civari verip bebekle rezil olduğumuzla mi kaliriz acaba. Baska öneriler olursa alirim bi dal. Ama denizi pek sevmiyoruz biz yani havuzcuyuz aslinda. Ya da hic gitmicez. Eşim bana birakti. Yaz tatilinde neler yapacaksınız kizlar.

Bu yaz otel işini bi türlü karar veremiyoruz bi bebekle otelde tatilden bi sey anlar miyiz bir. 15 bin civari verip bebekle rezil olduğumuzla mi kaliriz acaba. Baska öneriler olursa alirim bi dal. Ama denizi pek sevmiyoruz biz yani havuzcuyuz aslinda. Ya da hic gitmicez. Eşim bana birakti. Yaz tatilinde neler yapacaksınız kizlar.
düz ayak odası olan, denize yakın bir otel seçerseniz rahat edersiniz.
sen gerilmezsen o da rahat ediyor.

Back