Garanti süresi dolsa bile mieğer tamir sonrası tekrar arıza verirse, 10 yıla kadar beyaz eşyayı tamir etmekle/yedek parça bulmakla yükümlü firma. eğer bulamıyoruz tamir edilemez derse sana yeni makine vermek ZORUNDA. Aklında olsun.
Teşekkür ederim öyle oldu vallaHayırlı uğurlu olsun. Allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin. Kısmetiyle geliyor yavrucak.
Çok sağol bilgiler içineğer tamir sonrası tekrar arıza verirse, 10 yıla kadar beyaz eşyayı tamir etmekle/yedek parça bulmakla yükümlü firma. eğer bulamıyoruz tamir edilemez derse sana yeni makine vermek ZORUNDA. Aklında olsun.
zeka küpü maşallah..hem kadınlar kulübünü beğenmeyeceksin sonrada gelip elitizim kisvesi altında milletin aklıyla oynayacaksin.noktası virgülüne bulunduğu platform o kadar netki.macera aramaya gelmiş ekşili ünlü tamamlaması
Sağol canimMia- süpürgen hayırlı olsun
geçmiş olsun cnım, olsun sen haftaya bir gün eksikle başlasan da halladersin hepsini diğer günler:))Bugün yorgunum aslında misafirler ve Eylül nezle gibi oldu gece çok uyandı sabah erken kalktı derken şu saat oldu oturduğum yerde kaldım
Yapılacak işlerden ziyade enerjimin düşmesi haftaya böyle başladık.
Sağlık olsun
tayin için mi o kadar süren var ? su gibi geçsin inşallah, sayılı gün çabuk geçer4 yılım kaldı değeri bilmeyen yerden ayrılmam için
Sağol canim işler basit şimdi kalksam 30 dk ya tamamgeçmiş olsun cnım, olsun sen haftaya bir gün eksikle başlasan da halladersin hepsini diğer günler:))
geçmiş olsun.robot ne aldınBugün yorgunum aslında misafirler ve Eylül nezle gibi oldu gece çok uyandı sabah erken kalktı derken şu saat oldu oturduğum yerde kaldım
Yapılacak işlerden ziyade enerjimin düşmesi haftaya böyle başladık.
Sağlık olsun
benimde aklımda anker,bu bide grundig vardı.anker istediğim model satışta değil.grundigide eşim önerdi.incelemem lazım
Okul işleriyle ugrasmak çok zor gerçekten iyi olmuş aklınızdan çıkmışbüyük oğlumun yeni dönem işini halletik şükür.takılıydı kafamıza gelen zamlardan sonra.küçük için okul bakacağım şimdiki kreşten memnunum aslında bir iki eksik tarafı var.içime sinen bulursam değiştirceğim.
önümüzdeki hafta tatil.muhtemel eşim kalacak çocuklarla.ramazan olunca bir bir plan yapmadık.bir iki gün dışarı vs çıkarır .sinema,tiyatro vs bakalım
kesinlikleOkul işleriyle ugrasmak çok zor gerçekten iyi olmuş aklınızdan çıkmış
oo maşallah pratik kadınsın valla, düzenli-minimal olmanın faydaları mı diyorsun :)Sağol canim işler basit şimdi kalksam 30 dk ya tamam
Pijamayla oturuyorum ya bedenim kalk git yat modunda
Aynen robot süpürgeler hakkında hiç bilgim yok deneyip göreceğimbenimde aklımda anker,bu bide grundig vardı.anker istediğim model satışta değil.grundigide eşim önerdi.incelemem lazım
isim ne takacaksın, herkes isim takıyor aileden biri olduğu içinAynen robot süpürgeler hakkında hiç bilgim yok deneyip göreceğim
Performansı iyi olsunda.
Şimdi gelseydi etrafı supururdu
Havaya girdim
en düşük modelden en pahalısına genel anlamda bir memnuniyetlik söz konusu.işte emiş gücü,haritalama,silme vs kafa karıştırıyor.Aynen robot süpürgeler hakkında hiç bilgim yok deneyip göreceğim
Performansı iyi olsunda.
Şimdi gelseydi etrafı supururdu
Havaya girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?