robot süpürge ve kurutma makinesi ikilisini kimden duysam keşke daha önce alsaydım diyor, ikisi de yok hala bende pek hevesim de yok, acaba alınca ben de öyle diyecek miyim

en düşük modelden en pahalısına genel anlamda bir memnuniyetlik söz konusu.işte emiş gücü,haritalama,silme vs kafa karıştırıyor.
gir tabi havaya.dolansın etrafında sende kahveni yudumlarsın
Harita bana uymazdi kapılarda eşik var çıkamaz oraya diye
Elinden geleni yapsın artık
Yorumlarda okudum bu silerken halıya cikmazmis
Etrafını dolaşırmis
Suyu da baya yetiyormuş

Mikan

8 yıllık buzdolabımın, tatilde elektrik oynaması sebebiyle anakartı yanmış. içindeki her şey çöp olmuş, ev leş gibi kokmuş.
servis geldi, "tamiri mümkün olmayan arıza" dedi rapor tuttu gitti.

yeni dolap bakarken, bi abla uyardı beni, "kaç yıllık dolabın, niye yeni alıyorsun, sana para vermesi ya da muadili olan yeni dolabı vermesi gerek" dedi.
Araştırdım, aradım müşteri hizmetlerini, birkaç zaman oyaladılar beni. ben de neresi varsa şikayet ettim. Almanya'daki firmalarına kadar yazdım şikayet dilekçesini.
Eve kadar sıfır buzdolabını getirdiler eskisini alıp götürdüler. Ve şimdi o da getirildiği gün garanti ile gelmiş oldu. yani 10 yıl içinde aynı konuda bir durum yaşanırsa, yine aynı yolu izlerim.

robot süpürge ve kurutma makinesi ikilisini kimden duysam keşke daha önce alsaydım diyor, ikisi de yok hala bende pek hevesim de yok, acaba alınca ben de öyle diyecek miyim
kurutma benim yaşadığım bölgede elzemdi. elim ayağım oldu. 2 günde dağ gibi çamaşırı yıkadım kuruttum.

Harita bana uymazdi kapılarda eşik var çıkamaz oraya diye
Elinden geleni yapsın artık
Yorumlarda okudum bu silerken halıya cikmazmis
Etrafını dolaşırmis
Suyu da baya yetiyormuş
hiç silmeyi kullanmadım kullanmayı da düşünmedim.
süpürmesi yeterli benim için. hafta sonu full temizlikte zaten süpürüp siliyoruz. gerek duymadım.
haritalamayı hiç açmadım. canım sıkılıyor alıp odaya koyuyorum. kapıyı çekiyorum süpürüyor. benim için yatak altı önemliydi. harika bir icat oldu benim için. banyo tarafına hiç sokmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…