Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyoruz sade olmayı ❤oo maşallah pratik kadınsın valla, düzenli-minimal olmanın faydaları mı diyorsun :)
Düşünmedimisim ne takacaksın, herkes isim takıyor aileden biri olduğu için![]()
Harita bana uymazdi kapılarda eşik var çıkamaz oraya diyeen düşük modelden en pahalısına genel anlamda bir memnuniyetlik söz konusu.işte emiş gücü,haritalama,silme vs kafa karıştırıyor.
gir tabi havaya.dolansın etrafında sende kahveni yudumlarsın
Yaaa heyecanlı bir durum
vur kırbacı, vur kırbacıDüşünmedim
İsim koyarsam vicdan yapabilirim çok yoruluyor diye![]()
Kurutma gerçekten kim düşünüp icat ettiyse eline sağlık.robot süpürge ve kurutma makinesi ikilisini kimden duysam keşke daha önce alsaydım diyor, ikisi de yok hala bende pek hevesim de yok, acaba alınca ben de öyle diyecek miyim
Togbestvur kırbacı, vur kırbacı![]()
Evet. makine aldın. 3 yıl garanti süresi varsa kalan 7 yıl içinde firma "tamir edilemiyor/yedek parçası yok" derse, yenisini vermek zorunda.Garanti süresi dolsa bile mi
Yok emekli olmak içintayin için mi o kadar süren var ? su gibi geçsin inşallah, sayılı gün çabuk geçer
Aklımda olsun bu teşekkürlerEvet. makine aldın. 3 yıl garanti süresi varsa kalan 7 yıl içinde firma "tamir edilemiyor/yedek parçası yok" derse, yenisini vermek zorunda.
ne güzel yaa:) kaç yaşındasın ki günün doluyor merak ettim :)Yok emekli olmak için
yani prim günümü dolduracağım. tazminat alıp ayrılacağım. yaş bekleyeceğim. çocuğuma vakit harcayacağım.
36,5 :)ne güzel yaa:) kaç yaşındasın ki günün doluyor merak ettim :)
güle güle kullan canım.
kurutma benim yaşadığım bölgede elzemdi. elim ayağım oldu. 2 günde dağ gibi çamaşırı yıkadım kuruttum.robot süpürge ve kurutma makinesi ikilisini kimden duysam keşke daha önce alsaydım diyor, ikisi de yok hala bende pek hevesim de yok, acaba alınca ben de öyle diyecek miyim
hiç silmeyi kullanmadım kullanmayı da düşünmedim.Harita bana uymazdi kapılarda eşik var çıkamaz oraya diye
Elinden geleni yapsın artık
Yorumlarda okudum bu silerken halıya cikmazmis
Etrafını dolaşırmis
Suyu da baya yetiyormuş
Benimde 7 yılım kalmıştı36,5 :)
2004 girişliyim. 7000 günü doldurmam gerekli. 1355 günüm kaldı. :)