Bizde bu yaz nereye gitsek henüz düşünmedim
Denizi sakin bir yer arastiracagim

Birde İstanbul gezisi yapacağız.

Trabzon ve Doğu taraflarını merak ediyorum ne zaman nasip olur bilmem.
Biz batı Karadeniz ve Bolu hayal ediyorduk yaz için kısmet değilmiş şimdilik.

Silifke’ye gel doğası denizi güzel ve daha uyguna bir tatil ayarlayabilirsiniz gelmişken kahvemi de içersiniz 🤭😃

Günaydınlar, kızlar 2. hamileliğimle birlikte 2 yıldır tatile gitmiyoruz. Bu yaz artık kesin tatile gidicez derken yine hamileyim. Memlekete gittiğimiz için çok eksikliğini hissetmemiş olsam da çocuklar da farklı bir deneyim yaşasın istiyorum. Ayrıca bu gidişle bir 2-3 yıl daha tatile gidemeyeceğiz. Bir çılgınlık yapıp Antalya ya sömestir için rezervasyon yaptırdık. Bu hava da çocuklarla nasıl olacak bilmiyorum ama başka da fırsat bulamayacak gibiyiz.
Ohhh çok iyi yapmışsın canım bizde geçen ay 3 güncük bir kaçamak yaptık Erciyese valla çok iyi geldi 🙈🙈
Biz batı Karadeniz ve Bolu hayal ediyorduk yaz için kısmet değilmiş şimdilik.

Silifke’ye gel doğası denizi güzel ve daha uyguna bir tatil ayarlayabilirsiniz gelmişken kahvemi de içersiniz 🤭😃
Kuzenim silifkede
Ablam mezitlide🥶🥶🥶

Ben Mersin e bayılıyorum yaa her sene mutlaka denizine geliriz
Eee malüm adanaya yakın😁😁

Bizde bu yaz nereye gitsek henüz düşünmedim
Denizi sakin bir yer arastiracagim

Birde İstanbul gezisi yapacağız.

Trabzon ve Doğu taraflarını merak ediyorum ne zaman nasip olur bilmem.
Ooo mia İstabul’a ne zaman geleceğiniz belli mi? Nisan’da lale zamanı çok güzel oluyor her yer. Görmek istediğin yerler nereler?

20220120_121151.jpg
Ben plan ajandam anı defterine dönüşüyor sanırım. Çizmek daha iyi geliyor
Görselleri ig ve pinterest den bakıp yapıyorum

Ooo mia İstabul’a ne zaman geleceğiniz belli mi? Nisan’da lale zamanı çok güzel oluyor her yer. Görmek istediğin yerler nereler?
Evet havaların ısınmasını bekliyoruz Nisan mayıs gibi
3 günlüğüne geliriz diye düşünüyorum
Galata kulesi Beyoğlu ve kız kulesi gibi yerleri görmek isterim ama aralarındaki mesafe nasıl nedir hiç bilmiyorum tam ortalarında otel bulmam lazım 😅
Hızlı trenle gideceğiz Eylüle annem bakicak o yüzden rahat rahat gezecegiz

hafta sonu kızımla bi kış keki yapalım dedik, ben neredeyse hiç dokunmadım, söyledim kendisi yaptı tam pişerken kabartma tozu eklemediğimizi farkettik ve güldük bolca, sonra dedim ki bence sana bi günlük alalım, bu günümüzü yaz günlüğüne hatıra kalsın.

öyle günlük tarzı bildiğiniz bi ajanda / defter var mı?

hafta sonu kızımla bi kış keki yapalım dedik, ben neredeyse hiç dokunmadım, söyledim kendisi yaptı tam pişerken kabartma tozu eklemediğimizi farkettik ve güldük bolca, sonra dedim ki bence sana bi günlük alalım, bu günümüzü yaz günlüğüne hatıra kalsın.

öyle günlük tarzı bildiğiniz bi ajanda / defter var mı?
Renkler boyalar kullanacaksa kalın yapraklı olsun

Sadece yazacaksa matt notebook bendeki çok memnunum iyiki gunluk ajanda almışım

Evet havaların ısınmasını bekliyoruz Nisan mayıs gibi
3 günlüğüne geliriz diye düşünüyorum
Galata kulesi Beyoğlu ve kız kulesi gibi yerleri görmek isterim ama aralarındaki mesafe nasıl nedir hiç bilmiyorum tam ortalarında otel bulmam lazım 😅
Hızlı trenle gideceğiz Eylüle annem bakicak o yüzden rahat rahat gezecegiz
Galata kulesi zaten Beyoğlu’da. Ordan biraz yürüyerek Galata Köprüsü’nden geçip Eminönü’ne ulaşabilirsiniz. Kız Kulesi Üsküdar’da. Eminönü’nden de Üsküdar’a vapurla geçip mis gibi boğaz havası alırsınız😍

Galata kulesi zaten Beyoğlu’da. Ordan biraz yürüyerek Galata Köprüsü’nden geçip Eminönü’ne ulaşabilirsiniz. Kız Kulesi Üsküdar’da. Eminönü’nden de Üsküdar’a vapurla geçip mis gibi boğaz havası alırsınız😍
Süpersin.
Dolmabahce sarayı nerde kalıyor bu yerlere uzakmi Beşiktaş'taymis

Süpersin.
Dolmabahce sarayı nerde kalıyor bu yerlere uzakmi Beşiktaş'taymis
Beyoğlu’ndan Eminönü’ne değil de ters yöne yürürsen Beşiktaş Dolma Bahçe Sarayı’na ulaşırsın. Biraz daha devam edince Ortaköy. Orda meşhur kumpirciler var.. Daha ilerisi Bebek, sahili çok güzeldir. Bebek dondurmacısından dondurma yiyebilirsiniz😊 Emirgan korusu var yakınlarında. Büyük bir korudur içerisinde yemek yemek için köşkler bulunur.

Eminönü’ne gidince de yine Mısır çarşısı’na girebilirsiniz. Yürüyerek Gülhane Parkı, daha yukarısı Sultanahmet, tarihi dokusuyla muhteşemdir. Sultanahmet köftecisi var orda da😊

Back