- 23 Ekim 2018
- 15.089
- 34.321
Senin lisede kızın mı var ben şok bilmiyordum. Lisede ben de öyleydım annem bana ayrı yapardı. Benim kadar seçen bir çocuk olamaz. Midem bulanırdıYaa kızlar herkese katılıyorum
Ama yemeyen yemiyor
Mesela büyük kızım 1. 5 yaşındaydı yemek istemezdi doktora götürdüm üzerine gitme illa ki yiyecek dedi ve gerçekten 1 tam gün boyunca hiç birşey yemedi en son bayılacak dedim yedirdim
Birde o zamanlar Kayınvalidemle beraber oturuyorduk kız yemicem dese hemen kalkar pilav tavuk yapar yedirirdi elinde tabakla parklarda gezerdi
Sonra 3.5 yaşında kızım bir kabız oldu çocuk var ya çatladı resmen zaten evi de ayırdık dedim ipler bende
Yedirdim ama gönülsüz gönülsüz bazen kusardı bile 1 lokma yememek için
Bazen diyorum kızdığıma değmiyor üzülüyorum ama sonra bakıyorum hiç sağlıklı beslenmiyor ben ellemesem bir gün boyunca sadece noodle yiyor ve spor lisesine gidiyor müdahale etmem lazım yoksa hiç bir şekilde yemiyor
Üzülüyorum yani sağlıksız olunca ama zorlayınca da kendi üzülüyor nasıl bir yöntem bulacam bilmiyorum
Mesela kereviz salatası yaptım yoğurtlu kızım bir tadına bak dedim baktı güzel ama yemem çünkü kereviz dedi
Yani çoğu şeye. Önyargılı yaklaşıyor 15 yaşında hani küçük de değil ama bilmiyorum
Üniversiteye gittim her şey annemin tüm yemekleri burnumda tütmeye başladı en nefret ettiğim bile o gün bugündür her şeyi yerim