Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pazar günü dışarıdaydık.
O yüzden mutfak dışında diğer işlerle pek ilgilenmiyorum haliyle ev biraz dağılmış oluyor.
Ajandami planlarken pazartesi günlerini boş bırakıyorum. Günlük işler daha uzun sürüyor.
Kahvemi yaptım dinleniyorum.
Önceden alışveriş yaparken param hiç kalmazdı.
Şimdi harcama yaparken hesaplıyorum eksiye düşmemek ve kenarda paramın olması öncelik Alım gücüme göre alisverisimi yapıyorum birikimden veya taksit,nakit karar veriyorum.
Banka hesabım da her zaman para tutuyorum.
Küçük paraları da önemsiyorum.
Öncelik gelir gider tablosu ve giderleri azaltmak
acil durum birikimi ve sonra birikim hedefi.
Haftasını yoğun geçti. Cumartesi akşam arkadaşlarla yemeğe gittik ama çok soğuktu üşüdük gitmesek daha iyi olacakmış
Pazar günü gün vardı. Kızımla gittim bu sefer. Güzel geçti, kızım günlere götürülecek kıvama gelmiş
Evi komle süpürdüm, nevresim değiştim, bol çamaşır işleri yaptım.
Oğlanlar hava soğuk olunca dışarı çıkamadı, enerjilerini atamadılar ve dolayısıyla yordular biraz.
Oğlanlar kavga edip durdular, bir yandan kızla uğraşıyorlar beni markete gidelim diye darlayıp durdu küçük oğlan, imdaaaat diye bağırasımın geldiği anlar yaşandı