Beyoğlu’ndan Eminönü’ne değil de ters yöne yürürsen Beşiktaş Dolma Bahçe Sarayı’na ulaşırsın. Biraz daha devam edince Ortaköy. Orda meşhur kumpirciler var.. Daha ilerisi Bebek, sahili çok güzeldir. Bebek dondurmacısından dondurma yiyebilirsiniz😊 Emirgan korusu var yakınlarında. Büyük bir korudur içerisinde yemek yemek için köşkler bulunur.

Eminönü’ne gidince de yine Mısır çarşısı’na girebilirsiniz. Yürüyerek Gülhane Parkı, daha yukarısı Sultanahmet, tarihi dokusuyla muhteşemdir. Sultanahmet köftecisi var orda da😊
Çok iyi bunları yazmam lazım bir yere 😍

Çok iyi bunları yazmam lazım bir yere 😍
Rahat ayakkabı giyin mutlaka ayağınıza. Güzel havalarda özellikle de hafta sonu İstanbul’da trafik çiledir. En iyisi belli noktalar belirleyip aralarında yürümektir. Gezilecek çok yer var. Aklıma gelenleri yazdım şimdilik. Bu bahsettiğim yerler ekstra kalabalık olur.

Ben size 3 günlük plan yaptım :)

1. Gün: Beyoğlu İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Gülhane Parkı, Sultanahmet

2. Gün: Dolmabahçe Sarayı, Ortaköy, Bebek, Emirgan Korusu

3. Gün: Üsküdar, Kız Kulesi, Fethipaşa Korusu, Çengelköy Tarihi Çınaraltı

Rahat ayakkabı giyin mutlaka ayağınıza. Güzel havalarda özellikle de hafta sonu İstanbul’da trafik çiledir. En iyisi belli noktalar belirleyip aralarında yürümektir. Gezilecek çok yer var. Aklıma gelenleri yazdım şimdilik. Bu bahsettiğim yerler ekstra kalabalık olur.
Aynen rahat kıyafet ayakkabı giyeriz hep gezerken
Bazı yerlere taksi tutarız diye düşünüyoruz
Akrabalar ve arkadaşlarımız var ama birilerine bağlı kalmak istemiyoruz. Belli de olmaz belki görüşürüz onlarla da.
Bakalım Nisan gibi plan yapmaya başlarım 😊

Aynen rahat kıyafet ayakkabı giyeriz hep gezerken
Bazı yerlere taksi tutarız diye düşünüyoruz
Akrabalar ve arkadaşlarımız var ama birilerine bağlı kalmak istemiyoruz. Belli de olmaz belki görüşürüz onlarla da.
Bakalım Nisan gibi plan yapmaya başlarım 😊
Ben de varım😉

Ben size 3 günlük plan yaptım :)

1. Gün: Beyoğlu İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Gülhane Parkı, Sultanahmet

2. Gün: Dolmabahçe Sarayı, Ortaköy, Bebek, Emirgan Korusu

3. Gün: Üsküdar, Kız Kulesi, Fethipaşa Korusu, Çengelköy Tarihi Çınaraltı
Vayyy belleza efsanesin 😍

Yarın eylülün karne günü saat 11 de vereceklermiş
Alıp geri döneceğiz.
Ayni zamanda sebze alisverisi yapmamız lazım eşim e devredecegim.

Aynen başıma iş açtım sonra hasta oldum derken planlar askıda kaldı
çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınız? biz de hastayız pazardan beri, kızımdan bana geçti falan. sağlık çok önemli ya küçük bir grip olunca bile anlıyor insan, ne kadar ufak şeyleri kafamıza takıp kendimize hayatı zorlaştıyıoruz. oysa ki sağlığımız yerindeyse her şeyin bir çözümü vardır, çözümsüz gibi görünüyorsa bile onda da vardır bir hayır, daha güzel bir sonuç bizi bekliyordur sonunda bizi

Dün yapmam gereken dışarı işlerini yazdım
Banka işim var
Nüfus cüzdanı ve ehliyet değişecek
Oncesinde kuafor ve fotoğraf işleri var
Tatil gezi planlaması
Bir gün de Ankara ya gitmemiz gerekiyor ev mobilyası için

Evde yapılması gereken işleri yazdım
Alınacaklar ve yapılacaklar işler liste uzun buraya yazamadım yapikca gösteririm artık 😅

Eylülle yapılacak aktiviteleri yazdım

Kisisel bakimla kisisel planlamayı tekrar gözden geçirip

Gunluk planlamayı tekrar yapacagim.

Back