- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
evet ya çocuklardan fırsat gelmiyor bide aman çok açılmayayım diye ertelediğim şeylerdi.seneye hazır önmümde bulunsunHer ay belli bir bütçe ayırmak lazım kendimize
Erteledikce eksikler çoğalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya çocuklardan fırsat gelmiyor bide aman çok açılmayayım diye ertelediğim şeylerdi.seneye hazır önmümde bulunsunHer ay belli bir bütçe ayırmak lazım kendimize
Erteledikce eksikler çoğalıyor
evet ya çocuklardan fırsat gelmiyor bide aman çok açılmayayım diye ertelediğim şeylerdi.seneye hazır önmümde bulunsun
Burada da hava buz gibiGünaydın bugün boş günüm. Hava güneşli ama ayaz o yüzden benim modum da mia’nın ki gibi
Ben kitabı biraz sert bulmuştum. Yemek yerken zorlamayı bile istismar sayıyor. İyi niyetle yapılan çok hata var ama bilemiyorum en ufak hatayı da istismar saymak bana doğru gelmedi. Ha yemek konusundan örnek verdim ki ben yemek konusunda asla ısrar etmem acıkırsa yer der geçerim ama bu konu bile beni rahatsız etmişti. Ama yaptığı yorumlardan çok hiç bir şekilde çözüm önermemiş olmasıydı kitabı sevmeme sebebim. Bir sorunu ortaya koymuş ama asla çözüme dair bir şey yoktu.İyi aile yoktur kitabını okuyorum
Gerçekten güzel gidiyor
Hata yapttigim birsey varmı diye okuduğum kitap amacından çıkıp çocukluğumda yaşadığım o duyguların yansıması oldu.
Mesela eskiden çocuk düştüğünde ağlamasın diye birsey yok hopp hadi kalk derler ya.
Ben çocuğum düştüğünde iyimisin acıdı mı diye soruyorum aglayadabilir yada acımadı da der
Önemli olan onun hisleri.
Yani kitapta çoğu konuda hemfikir oluyorum
Çoğu zaman da çocukluğuma götürüyor beni
İlk izlenimim bu şekilde
Ben büyük kıza sürekli baskı yapıyorum yaaa ye diye aç olan yer diyorlar yaaa kesinlikle yalan acından ölse de yemezBen kitabı biraz sert bulmuştum. Yemek yerken zorlamayı bile istismar sayıyor. İyi niyetle yapılan çok hata var ama bilemiyorum en ufak hatayı da istismar saymak bana doğru gelmedi. Ha yemek konusundan örnek verdim ki ben yemek konusunda asla ısrar etmem acıkırsa yer der geçerim ama bu konu bile beni rahatsız etmişti. Ama yaptığı yorumlardan çok hiç bir şekilde çözüm önermemiş olmasıydı kitabı sevmeme sebebim. Bir sorunu ortaya koymuş ama asla çözüme dair bir şey yoktu.
Çocuk istismarı bu yapmaBen büyük kıza sürekli baskı yapıyorum yaaa ye diye aç olan yer diyorlar yaaa kesinlikle yalan acından ölse de yemez
Mesela dün fırında balık yaptım sırf yememek için uyudu uyandığında acıktım dedi yemek yersen var başka birşey kesinlikle yiyemezsin dedim mecbur istemeye istemeye yedi
Üzülüyorum ama gerçekten yemiyor hayatı tavuk pilav makarna arasında geçiyor
Kızzzz valla bir pedegoga bunu görüşmem lazım ben baş edemiyorum yaaa olmuyorÇocuk istismarı bu yapma
ben de çocuğunuza sınır koyma kitabına başladım.İyi aile yoktur kitabını okuyorum
Gerçekten güzel gidiyor
Hata yapttigim birsey varmı diye okuduğum kitap amacından çıkıp çocukluğumda yaşadığım o duyguların yansıması oldu.
Mesela eskiden çocuk düştüğünde ağlamasın diye birsey yok hopp hadi kalk derler ya.
Ben çocuğum düştüğünde iyimisin acıdı mı diye soruyorum aglayadabilir yada acımadı da der
Önemli olan onun hisleri.
Yani kitapta çoğu konuda hemfikir oluyorum
Çoğu zaman da çocukluğuma götürüyor beni
İlk izlenimim bu şekilde
Benim bir yeğenim var annesi bebekken çocuk güzel yerken bitirmesi için zorlardı ağzına tıkıştırırdı yemekleri. O çocuk şu an 6 yaşında. Asla sofraya oturmuyor. Hala annesi peşinden koşarak yemek yedirmeye çalışıyor. Yapılı da bir çocuk yemiyor demezsin. Bak valla bu bence istismardı. Kötü niyetli değildi ama baştan sona hatalı davranış çocukta sofra travması yarattı bence. Ama diğer türlü tabağını bitirirsen çikolata vereceğim gibi bir zorlama istismar olamaz benceKızzzz valla bir pedegoga bunu görüşmem lazım ben baş edemiyorum yaaa olmuyor
Ben şu an 2.sini okuyorumben de çocuğunuza sınır koyma kitabına başladım.
Demek o buluşmada sen de vardın kıskandımSelam kızlar nasılsınız
Dün clara e gittik kızlarla güzel bir gün oldu bi deşarj oldum geldim
Bu gün o enerjiyle bi temizliğe giriştim bakalım nereye kadar götürecek gaz
aynı bizimkiBen büyük kıza sürekli baskı yapıyorum yaaa ye diye aç olan yer diyorlar yaaa kesinlikle yalan acından ölse de yemez
Mesela dün fırında balık yaptım sırf yememek için uyudu uyandığında acıktım dedi yemek yersen var başka birşey kesinlikle yiyemezsin dedim mecbur istemeye istemeye yedi
Yemek konusunda bir kere zorladım ve pişman oldum gözlerinde ki o çaresizliği hissettim ve bir daha yapmadim.Ben kitabı biraz sert bulmuştum. Yemek yerken zorlamayı bile istismar sayıyor. İyi niyetle yapılan çok hata var ama bilemiyorum en ufak hatayı da istismar saymak bana doğru gelmedi. Ha yemek konusundan örnek verdim ki ben yemek konusunda asla ısrar etmem acıkırsa yer der geçerim ama bu konu bile beni rahatsız etmişti. Ama yaptığı yorumlardan çok hiç bir şekilde çözüm önermemiş olmasıydı kitabı sevmeme sebebim. Bir sorunu ortaya koymuş ama asla çözüme dair bir şey yoktu.
Kimse açlıktan ölmez.Ben büyük kıza sürekli baskı yapıyorum yaaa ye diye aç olan yer diyorlar yaaa kesinlikle yalan acından ölse de yemez
Benim büyük de böyleçocuk istismarını ben yapıyorum, nasıl, "tehdit ederek"
tehditsiz iş yapmıyor çocuk yahu, anlıyor da artık. "kızım diyorum sen illa ki tehdit edilmek mi istiyorsun, bir kere söylediğimizi tamam diyip yapsan, herkes huzurlu olsa, noolur"
ses yok